ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 13/05/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Οι γύρω σου ποτέ δεν θα πάψουν να έχουν απαιτήσεις από εσένα και μάλιστα εκ διαμέτρου αντίθετες από τα δικά σου όνειρα. Φυσικά κι η σημερινή μέρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Με μια διαφορά όμως. Σήμερα μπορείς υιοθετείς με μεγάλη ευκολία τη τακτική της «μόνιμης ωτοασπίδας»: σου μιλάνε και δεν δίνεις σημασία. […]

Neopolis Team

13 Μαΐου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Οι γύρω σου ποτέ δεν θα πάψουν να έχουν απαιτήσεις από εσένα και μάλιστα εκ διαμέτρου αντίθετες από τα δικά σου όνειρα. Φυσικά κι η σημερινή μέρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Με μια διαφορά όμως. Σήμερα μπορείς υιοθετείς με μεγάλη ευκολία τη τακτική της «μόνιμης ωτοασπίδας»: σου μιλάνε και δεν δίνεις σημασία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η προσοχή σου μονίμως αποσπασμένη, οι υποχρεώσεις δεν λένε να μπουν σε μια σειρά, η επικοινωνία με τον/την σύντροφο σου μια μονίμως κατειλημμένη γραμμή. Φως στο τούνελ; Φυσικά και υπάρχει. Όλα συγκλίνουν πως χρειάζεσαι δημιουργικό χρόνο για εσένα. Τι λες να ξεκινήσεις από σήμερα να τον εξοικονομείς;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Πόσο βαρετοί πρέπει να φαντάζουν στα μάτια σου όλοι οι αυτοί οι δήθεν «φυσιολογικοί άνθρωποι» εκεί έξω που επιχειρούν με πάθος να σε κάνουν και εσένα μια από τα ίδια. Ευτυχώς τις επόμενες μέρες το μυαλό σου λειτουργεί με τόση ταχύτητα και διαύγεια που δεν μπορείς παρά να χαμογελάς πονηρά σε κάθε ευκαιρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Πιθανόν να περάσεις αρκετές ώρες αυτές τις μέρες ταξινομώντας λογαριασμούς ή σκαλίζοντας τα νούμερα του μηνιαίου ισολογισμού σου. Λογικό είναι επομένως να σε καταβάλει η γνωστή απογοήτευση που νιώθεις, όταν αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η σε άλυτα προβλήματα ή όταν βρίσκεσαι μπροστά σε δύσκολες οικονομικές επιλογές.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Γίνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο προφανές πως, ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τις οικονομικές σου δυσχέρειες, είναι να εργαστείς ακόμη περισσότερο. Θα με ρωτήσεις: «Πόσο περισσότερο πια;». Απαντώ: «Αν είσαι σε μια δουλειά που σκοτώνεσαι για πενταροδεκάρες δεν ευθύνομαι ούτε εγώ, ούτε ο Κρόνος!».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ας ξεκαθαρίσουμε δύο πράγματα για το παρελθόν: 1 ) Δεν αλλάζει (λέγεται και τετελεσμένο), 2) όταν παίρνει τη μορφή προσώπων (λέγονται και επιστροφές) σπάνια επιστρέφει για μια δεύτερη ευκαιρία αλλά για μια υπενθύμιση να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Συμπέρασμα: Αν τις επόμενες μέρες έχεις για τον οποιοδήποτε λόγο νοσταλγικές διαθέσεις, χίλιες φορές νʼ ανοίξεις ένα μπουκάλι ουίσκι παρά την πόρτα του σπιτιού σου, του γραφείου σου ή της καρδιάς σου σε μπαγιάτικες υποσχέσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ναι, ο κίνδυνος να διαλύσεις ότι έχεις μέχρι σήμερα φτιάξει (τόσο στην κοινωνική όσο και την προσωπική σου ζωή) φαίνεται να πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο κατώφλι σου. Το παράδοξο είναι πως μέρες σαν τη σημερινή περισσότερο σε τρομάζει η προοπτική να μείνουν όλα ίδια παρά το επικίνδυνο βήμα προς το άγνωστο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ακόμη και να μην το επιδιώκεις, θα αναγκαστείς μέσα στις επόμενες μέρες να ασχοληθείς σοβαρά με υποχρεώσεις που αφορούν την καριέρα σου. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει προετοιμασία βιογραφικών ή συζητήσεις με τον/την σύντροφο σου για τα μελλοντικά σου σχέδια ή ακόμη και δουλειά σαν να είναι καθημερινή. Εντάξει, θα κρατήσεις και μερικές ώρες για ξεκούραση (ελπίζω)…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μερικές φορές πιστεύεις τόσο πολύ στην ελευθερία της έκφρασης και το σεβασμό της άποψης των άλλων, που σε προσβάλλουν, σε καταπιέζουν, σε κατηγορούν και δεν λες τίποτα. Για συμμάζεψε τα ασυμμάζευτα σιγά σιγά με συγγενείς και φίλους. Πως; Με ένα «Δεν θα μιλάς για εμένα αν δεν μπορείς να δικαιολογήσεις πέραν κάθε αμφιβολίας αυτά που λες!» πως σου φαίνεται;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Μερικές φορές για να καταλάβουν ο/η σύντροφος σου ή οι συνεργάτες σου πως δεν είσαι μια μηχανή ικανοποίησης όλων των αιτημάτων τους πρέπει να παίξεις σκληρό ροκ με τις προσδοκίες και τις φοβίες τους, χωρίς κανένα ενδοιασμό ή έλεος. Ο φόβος φυλάει τα ήμερα, δεν σου το έχουν πει;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να βγάλεις έναν άνθρωπο που αγαπάς (γονιό, φίλο, παιδί, σύντροφο) από τη μοναξιά και τη θλίψη του είναι να τον φέρεις εκτός εαυτού. Αυτό είναι το χάρισμα που λίγοι/ες μπορούν να εκτιμήσουν (σε αποκαλούν υστερικό/ή συνήθως) αλλά το υιοθετείς δίχως δεύτερη σκέψη αρκεί να αρχίσει να χτυπά πάλι η καρδιά αυτών που αγαπάς. Σήμερα ίσως χρειαστεί να το ξανακάνεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Για πολλούς/ες Ιχθύες υπάρχει μια ζωή που τους κυνηγά επειδή δεν την έχουν ζήσει ποτέ. Σʼ αυτή τη ζωή έχεις το θάρρος να συγκρουστείς χωρίς να νιώθεις ενοχές μετά, που βάζεις τα θέλω σου πάνω από όλα και που αγάπη σημαίνει ισότητα και όχι θυσία/υποχώρηση για να είναι ο/η άλλος/η ευτυχισμένος/η. Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες αυτή η δεύτερη ζωή ψάχνει να βρει τρόπους νʼ ανέβει στην επιφάνεια. Μην την καταπνίξεις πάλι!

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET