ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 13/04/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Πάνε μέρες τώρα που αισθάνεσαι σαν ζυμάρι που το τραβάνε από όλες τις πλευρές για να απλώσει με το ζόρι. Ζήτημα 1ο: Θα περιμένεις να σκιστείς πρώτα και μετά να ουρλιάξεις; Ζήτημα 2ο: Αυτές οι μέρες έχουν τον αέρα του μοιραίου. Σαν να πλησιάζει η ώρα να πάρεις μια σημαντική απόφαση […]

Neopolis Team

13 Απριλίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Πάνε μέρες τώρα που αισθάνεσαι σαν ζυμάρι που το τραβάνε από όλες τις πλευρές για να απλώσει με το ζόρι. Ζήτημα 1ο: Θα περιμένεις να σκιστείς πρώτα και μετά να ουρλιάξεις; Ζήτημα 2ο: Αυτές οι μέρες έχουν τον αέρα του μοιραίου. Σαν να πλησιάζει η ώρα να πάρεις μια σημαντική απόφαση για την καριέρα σου…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν οι σκοτεινές σκέψεις που σε κατακλύζουν σήμερα είχαν φωνή, τότε μάλλον θα αισθανόσουν πως έχεις αρχίσει να το χάνεις. Όταν οι φοβίες απόρριψης μπλέκονται με κάθε σκέψη που πραγματοποιείς τότε είναι λογικό να μην θες να μιλάς σε άνθρωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δεν είναι η σταθερότητα που απεχθάνεσαι αλλά το να βλέπεις τις ζωές των ανθρώπων να βαλτώνουν. Ωραία, αφού απενοχοποιήσαμε τη λέξη μπορείς νʼ αρχίσεις να ξεδιαλύνεις σιγά σιγά τις εκκρεμότητες (κυρίως οικονομικές) σε μερικές επαγγελματικές συνεργασίες για να ηρεμήσουν τα νεύρα σου;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ξέρεις πως είναι οι μέρες με τη Σελήνη στο ζώδιο σου… Η παθητική επιθετικότητα σου πιάνει νέες κορυφές («Μείνετε μακριά μου γιατί ψάχνω αφορμή για να γίνει χαμός») και η ένταση που βάζεις σε ότι κάνεις σε εξαντλεί έως λιποθυμίας («Φυσικά και μπορώ να δουλέψω άλλες 5 ώρες παραπάνω κύριε Διευθυντά!»).

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν οι συνάδελφοι σου έχουν μεγάλες προσδοκίες από εσένα είναι γιατί εσύ τις έχεις δημιουργήσει με τη συνεπή επαγγελματική σου συμπεριφορά. Να θυμάσαι λοιπόν πως είναι υγιές να σε γονατίζει ο φόβος της αποτυχίας μερικές μέρες, όπως εξίσου υγιές είναι να δίνεις στον εαυτό σου ψήφο εμπιστοσύνης και όχι μαστίγωμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Λες και υπάρχει μια συμπαντική συνομωσία που λέει πως μέρες σαν τη σημερινή, όσο και να αντιστέκεσαι, αναγκάζεσαι να σπάσεις σε 100 κομμάτια για να προλάβεις να φέρεις σε πέρας όλες τις υποχρεώσεις σου και να μείνουν όλοι γύρω σου (συνάδελφοι, φίλοι, συγγενείς) ικανοποιημένοι. Καταραμένο σύμπαν!

[scis id=”59″]

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Οι επόμενες μέρες σε βάζουν σε διάθεση να πάρεις μερικές σημαντικές και κυρίως οριστικές αποφάσεις: 1) αν θα κρατήσεις τελικά στη ζωή σου μερικούς ανθρώπους που εμφανέστατα δεν ταιριάζετε ή θα δώσεις μια τελευταία ευκαιρία, 2) αν θʼ αλλάξεις επαγγελματικό μονοπάτι και σε πόσο βάθος χρόνο θα γίνει η μετάβαση, 3) αν η καρδιά σου μπορεί να κάνει πάλι μερικά βήματα νʼ ανοιχτεί σε κάποιον/α.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν έχεις επιλέξει τη σημερινή μέρα για να συζητήσεις νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή να προωθήσεις μερικές ιδέες σου, τότε έχεις πέσει διάνα! Αντίστοιχα καλή συγκυρία αν θέλεις να τρίξεις τα δόντια σε μερικούς συγγενείς που μπλέκουν τα πόδια τους μέσα στο σπίτι σου ή την οικογένεια σου. Α και τα νεύρα, νεύρα. Για να μην ξεχνιόμαστε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τέρμα τα ημίμετρα. Είσαι σκληρό καρύδι και πρέπει να το αποδείξεις άμεσα για να ξαναβρεις το χαμόγελο σου! 1) Άμεσα επιχείρηση σκούπα σε μερικές φιλικές σχέσεις. Ρίξε το μήνυμα πως η έξοδος σου πλησιάζει αν δεν αλλάξουν στάση και δεν σε σέβονται λίγο περισσότερο. 2) Κάνεις πολύ δουλειά με τον εαυτό σου για να ξέρεις τι συμπεριφορές αξίζει μέσα σε μια σχέση – η έλλειψη εμπιστοσύνης και η κριτική δεν ανήκουν σʼ αυτές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αν μπορούσαμε με μαθηματικές ισότητες να περιγράψουμε την αίσθηση της προσωπικής σου ζωής, θα καταλήγαμε σε σχέσεις αλλοπρόσαλλες. 1+1=1 (ακόμη κι αν βρίσκεσαι σε σχέση δεν μπορείς τελευταία να γλιτώσεις από την υπαρξιακή σου μοναξιά) 0-0=2 (μόνο αν καταλάβεις πως πριν να οικοδομήσεις μια σχέση είσαι ένα τίποτα εσύ, κι ένα τίποτα ο/η Άλλος/η, θα καταφέρεις να γεννήσεις έρωτα στην καρδιά σου).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είναι πιθανόν να ζεις μια εξαντλητική ρουτίνα εδώ και καιρό, η οποία περιλαμβάνει να τρέχεις για την επιβίωση σου, για τη δουλειά σου, για την οικογένειά σου – για όλους γενικά εκτός από τον εαυτό σου. Οι μέρες αυτές λοιπόν είναι και οι πιο επικίνδυνες για να κάνεις μπαμ! Ελπίζω μετά το ξέσπασμα νεύρων να ακολουθήσει μια περίοδος που θα θέσεις νέες προτεραιότητες. Αλλιώς το σώμα σου θα αναλάβει να ξεσπάσει για εσένα – και δεν το θες αυτό…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Καθώς βρίσκεσαι σε μια περίοδο αναπροσαρμογής προτεραιοτήτων, σχεδιασμού του επαγγελματικού μέλλοντος ή ανοίγματος σε νέο κύκλο γνωριμιών που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά, η λογική αντιμετώπιση είναι να αισθάνεσαι ανακούφιση από την απουσία ενός/μιας συντρόφου (αν είσαι σε σχέση και συμβαίνει αυτό, δεν το σχολιάζω περαιτέρω). Όμως να ξενερώνεις με όλα εξαιτίας μιας απουσίας, ε αυτό ναι είναι παράλογο!

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET