ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 12/09/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ναι μεν όλη σου η προσοχή είναι στραμμένη σε θέματα της δουλειάς σου (έχεις καταλάβει πια πως εσένα θα κατηγορούν για όλα είτε φταις, είτε όχι), όμως με τίποτα δεν ξεπερνιέται αυτή η ριμάδα η (δι)αίσθηση πως πλησιάζει η ώρα του μεγάλου ρεκτιφιέ στην επαγγελματική σου ζωή… Παράξενη ψυχολογία… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 […]

Neopolis Team

12 Σεπτεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ναι μεν όλη σου η προσοχή είναι στραμμένη σε θέματα της δουλειάς σου (έχεις καταλάβει πια πως εσένα θα κατηγορούν για όλα είτε φταις, είτε όχι), όμως με τίποτα δεν ξεπερνιέται αυτή η ριμάδα η (δι)αίσθηση πως πλησιάζει η ώρα του μεγάλου ρεκτιφιέ στην επαγγελματική σου ζωή… Παράξενη ψυχολογία…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τις τελευταίες εβδομάδες ίσως ένιωθες λες και σε είχαν βάλει μπροστά σε ένα καθρέφτη που έδειχνε τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες σου αλλά και τα λάθη που κάνεις όποτε ερωτεύεσαι. Αν κατάλαβες πως δεν μπορεί να υπάρξει αυτογνωσία χωρίς μοναχικότητα τότε ναι, ο έρωτας βρίσκει ξανά μια θέση στη καρδιά σου αυτές τις μέρες. Αν όχι, τότε ετοιμάσου για το δεύτερο ημίχρονο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Λοιπόν επαναλαμβανόμενη ενόχληση παύει να είναι ενόχληση και γίνεται τσαντίλα! Δεν έχεις καμιά εμπάθεια απέναντι σε κανένα/καμία (φίλο/η, συγγενή, σύντροφο) και δεν έγινες ξαφνικά σνομπ. Απλά έχεις πολύ δουλειά, πολλά άγχη και πολλές υποχρεώσεις για να χαζολογάς όπως παλιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Είναι προφανές πως αν σε μια σχέση (συνεργασίας, φιλική ή ερωτική) προσφέρεις όλο και περισσότερο χρόνο, ενδιαφέρον, αφοσίωση, τόσο περισσότερο ο/η άλλος/η θα ζητάει από εσένα. Σήμερα απαγορεύεται να υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη Γη που να ‘ναι πιο σημαντικός/η από εσένα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Από σήμερα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά και μεθοδικά (χωρίς πανικό δηλαδή) τι ακριβώς θα κάνεις με την επαγγελματική σου ζωή. Βρίσκεις τόση ικανοποίηση σε αυτό που κάνεις ώστε να ξεκινήσεις μια σταυροφορία προσωπικής ανόδου; Αν ναι, άρχισε να καταστρώνεις σχέδια. Αν όχι, άρχισε να καταστρώνεις την αποχώρηση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Προφανώς και αυτή την περίοδο έχεις συνδέσει μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησης σου με την υλική σου εξασφάλιση. Ναι, γιʼ αυτό το λόγο εργάζεσαι σαν ανθρακωρύχος στο Βέλγιο (κιτς, το ξέρω…) και η λέξη «θέλω» βγαίνει από το στόμα σου μετά από τιτάνια εσωτερική μάχη. Ξέρεις κάτι; Από το να εμπιστεύεσαι ή να εξαρτάσαι από άλλους, χίλιες φορές αυτό! Θα αντέξεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Επιστρέφει τις επόμενες μέρες η διάθεση να αναλάβεις επιτέλους το θάρρος να εγκαταλείψεις μια και καλή εργασιακές σχέσεις και σταθερές που σε συντηρούσαν για χρόνια, όμως πλέον σου στερούν απλά χρόνο, διάθεση και ενέργεια να ζήσεις. Α και η αναλογία ρεαλισμού/ρομαντισμού στις σχέσεις πρέπει να είναι 50-50 από εδώ και πέρα, σύμφωνοι;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Υπάρχει μια θαυμαστή τάξη στον τρόπο που η Αριστοτέλεια λογική ερμηνεύει τον κόσμο: μια καρέκλα είναι πάντα μια καρέκλα εφόσον έχει τις προδιαγραφές, το σχήμα και τις ιδιότητες μιας καρέκλας. Τώρα λοιπόν που οι συνάδελφοι σου θα προσπαθούν να σε πείσουν πως η καρέκλα δεν είναι καρέκλα αλλά τραπεζαρία (με άλλα λόγια να παρουσιάσουν σαν επιτυχία την ανύπαρκτη συνεισφορά τους στη δουλειά), μόνο η λογική μπορεί να σε γλιτώσει από μια επίθεση εναντίον τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αν κάποιος σε ρώταγε «Τι κάνει τον κόσμο να γυρίζει; Το χρήμα ή οι φυσικές δυνάμεις;», σήμερα θα απαντούσες με σιγουριά το πρώτο. Σε αγχώνει η απουσία του, σε κάνει νευρικό/η αλλά τελικά σε κινητοποιεί να δουλέψεις σκληρότερα. Και όταν ένας Τοξότης στοχεύει για ψηλότερα, συνήθως πετυχαίνει. Η επίθεση ξεκινά…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να σου το πω: αν σήμερα επιτρέψεις να σου χαλάσει ο οποιοσδήποτε/η οποιαδήποτε την διάθεση σου, είσαι άξιος/α της μοίρας σου. Όσοι/ες έρχονται με προθέσεις να σου μεταδώσουν τα νεύρα ή/και τις ευθύνες τους πρέπει να συναντούν ένα παγόβουνο σε συσκευασία Αιγόκερου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είναι τελείως ανισόρροπο και παιδιάστικο να διαφωνείς μόνο και μόνο για να μην συμφωνήσεις ή για να προκαλέσεις εντάσεις/παραστάσεις/αντιδράσεις. Προσπάθησε σε παρακαλώ να καταλάβεις πως επειδή εσύ έχεις πνιγεί σε ένα πέλαγος υποχρεώσεων δεν σημαίνει πως πρέπει να πάρεις μαζί σου στον πάτο και τους/τις οικείους σου…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Υπάρχουν μερικές σπάνιες εκλάμψεις εκλογίκευσης στην κατά τα άλλα συναισθηματική ανταπόκριση που έχεις προς τον κόσμο. Αυτές τις μέρες που το μυαλό σου ξεκολλάει από τον βούρκο των συναισθηματικών αναγκών μπορείς να γίνεις πιο πανούργος/α από Σκορπιό και πιο συμφεροντολόγος/α από Ταύρο. Για να σε δούμε λοιπόν! Αποστόμωσέ μας!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET