ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 12/08/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Υψηλή δόση δυναμισμού σήμερα Κριέ. Οπότε αν σε χαρακτηρίσουν οι γύρω σου τσίτα, ακούραστο/η, φορτισμένο/η, γεμάτο/η τσαμπουκά, θυμήσου να πεις ένα ευχαριστώ. Μην φανείς κι αγενής, δεν λέει… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Υπάρχει μια εξαιρετική ροή εσωτερικής ενέργειας, δυναμικής και θάρρους σήμερα. Οπότε μη φοβάσαι, αν μέσα στην ημέρα σε φορτώσουν […]

Neopolis Team

12 Αυγούστου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Υψηλή δόση δυναμισμού σήμερα Κριέ. Οπότε αν σε χαρακτηρίσουν οι γύρω σου τσίτα, ακούραστο/η, φορτισμένο/η, γεμάτο/η τσαμπουκά, θυμήσου να πεις ένα ευχαριστώ. Μην φανείς κι αγενής, δεν λέει…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Υπάρχει μια εξαιρετική ροή εσωτερικής ενέργειας, δυναμικής και θάρρους σήμερα. Οπότε μη φοβάσαι, αν μέσα στην ημέρα σε φορτώσουν με περισσότερες ευθύνες και άγχη. Θα τα βγάλεις πέρα άψογα…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι μέρες που φεύγει και άλλες που επανέρχεται ο πυρετός της αυτονομίας. Μέρες που αισθάνεσαι πως είσαι στο σωστό επαγγελματικό μονοπάτι και το μέλλον μόνο καλύτερο μπορεί να γίνει, και μέρες (σαν τη σημερινή) που αναγκάζεσαι να δουλεύεις ακόμη πιο σκληρά – όχι επειδή στο επιβάλλουν αλλά για να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι αξίζεις περισσότερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ε όχι! Μην απορείς σήμερα με τον παρορμητισμό, το θράσος ή/και τα ρίσκα που παίρνεις! Τόσο καιρό περιμέναμε να σου συμβεί! Άσε το μυαλό στον αυτόματο πιλότο και δράσε με το ένστικτο. Δεν θα το μετανιώσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Κάποτε έδινες πολύ μεγάλη σημασία στο ένστικτο σου. Ορμούσες κατά μέτωπο σε σχέσεις, επιλογές και καταστάσεις μόνο για την επιβεβαίωση του «έτσι θέλω!» σου. Σήμερα είναι από τις μέρες που συνειδητοποιείς πόσο πιο εγκεφαλικός/η έχεις γίνει τελευταία. Ναι, η ζωή είναι πιο αργή πια, αλλά παραδόξως αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά έτσι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ναι, μέρες σαν τη σημερινή είναι εξαιρετικά πιθανό να νοσταλγείς τον παλιό σου εαυτό: αυτόν που αντλούσε αυτοεκτίμηση και αισιοδοξία μέσω ενός/μιας συντρόφου. Τώρα πια έχεις μάθει πως αξίζεις τόσο ώστε να μην κάνεις εκπτώσεις για κανένα/καμιά όσο γοητευτικός/η κι αν δείχνει. Ναι, οι σχέσεις έχουν γίνει αβάσταχτα δύσκολες και η μοναξιά πιεστική. Όμως έτσι μόνο αυξάνεις τις πιθανότητες να βρεις εκείνο/η που θα ΣΕ αξίζει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι αλήθεια πως η διακριτική σου ικανότητα έχει αυξηθεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό, σε σημείο που δεν αναγνωρίζεις μερικούς/ες στενούς/ες φίλους/ες σου ή τον/την σύντροφο σου… Ή πιο σωστά, τους/τις βλέπεις για πρώτη φορά όπως πραγματικά είναι, χωρίς τα συναισθηματικά στολίδια που τους φόραγες. Ναι, σήμερα είναι απʼ αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι πως έχεις απομονωθεί πλήρως. Σύντομα θα αρχίσεις να σκέφτεσαι την ανανέωση, όμως ακόμη το σοκ είναι δυνατό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα στο γραφείο, στην πρώτη προσβολή, διαταγή ή ύψωμα έστω της φωνής από τον/την προϊστάμενο σου, η αντίδραση σου είναι φωτιά και τσεκούρι. Όμως σε αντίθεση με τις άλλες φορές, σήμερα έχεις τον απόλυτο έλεγχο των αντιδράσεων σου. Αυτό σημαίνει ώρες μαρτυρίου για αυτόν/η που επιχείρησε να σου χαλάσει τη μέρα σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Πολλοί/ες Τοξότες παρεξηγούνται τελευταία από τους γύρω τους πως έχουν γίνει λίγο απόμακροι/ες, πως δεν ενδιαφέρονται για την προσωπική τους ζωή ή πως δεν προσπαθούν αρκετά για να βρουν ένα ταίρι. Κανείς/Καμιά απʼ αυτούς δεν μπορεί να καταλάβει πως αν δεν νιώθεις εσύ εντάξει με τον εαυτό σου κανένας έρωτας δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Και ναι, μέρες σαν τη σημερινή η σκέψη «Τι θα κάνω με το μέλλον ΜΟΥ;» σου κόβει τα πόδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πάψε να τσιγκλάς τους συγγενείς σου ή/και τους/τις φίλους/ες σου για καυγά. Αν σου την έχει δώσει στα νεύρα η ακινησία στον ερωτικό στίβο ή η αφομοίωση από την ρουτίνα σου, δεν σου φταίνε οι άλλοι. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα το πω για εσένα, αλλά πρέπει: Μην κάνεις σαν δεκάχρονο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τις μέρες που έρχονται έχεις ανάγκη από ανανέωση στους εξής τομείς: Στις φιλικές σχέσεις σου (δώσε τους χρόνο, συζήτησε, συστήσου σε νέα πρόσωπα), στο σπίτι σου (έστω και μικρές αλλαγές/αγορές μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση) ή το χώρο της εργασίας σου, στις γνώσεις και τα νοητικά σου ταλέντα (ψάξε για σεμινάρια, αγόρασε μερικά βιβλία, πήγαινε σε κανένα θέατρο!)… Δεν έχεις και λίγα να κάνεις, ε;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ακόμη μια φορά είναι ένα βήμα μόλις μακριά από το να αποδεσμευτείς από σχέσεις και δουλειές που έχουν εγκλωβίσει τη ζωή σου σε μια βαρύθυμη ρουτίνα. Κι όμως λες και ξέρεις πως, είτε το κάνεις αυτό το ρημάδι το βήμα, είτε όχι, θα αισθάνεσαι ξανά πως θυσιάζεις πράγματα (έναν/μια σύντροφο, μια θέση εργασίας) που άλλοι/ες εκεί έξω θα σκότωναν για να τα έχουν. Αναπόδραστο το ανικανοποίητο Ιχθύες μου γενικά, κι αυτές τις μέρες ακόμη περισσότερο!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET