Ημερήσια Πρόβλεψη – 12/07/2018


ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αγριεύουν σήμερα τα πράγματα στη δουλειά. Εσύ δεν έχεις διάθεση παρά μόνο να τελειώνεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με τις υποχρεώσεις σου και ο/η προϊστάμενος σου μόνο να σου σπάσει τα νεύρα/το τσαμπουκά/τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μην αφήνεις το μυαλό σου να σκοτεινιάσει με φοβίες για το μέλλον. Κάποτε πρέπει να καταλάβεις πως σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις οφείλεις να αντικαταστήσεις τον συνεχή έλεγχο του/της Άλλου/Άλλης με την εμπιστοσύνη. Κάνε από σήμερα μερικά δειλά βήματα προς αυτή τη κατεύθυνση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν είναι η σταθερότητα που απεχθάνεσαι αλλά το να βλέπεις τις ζωές των ανθρώπων να βαλτώνουν. Ωραία, αφού απενοχοποιήσαμε τη λέξη μπορείς νʼ αρχίσεις να ξεδιαλύνεις σιγά σιγά τις εκκρεμότητες (κυρίως οικονομικές) σε μερικές επαγγελματικές συνεργασίες για να ηρεμήσουν τα νεύρα σου;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ξέρεις πως είναι οι μέρες με τη Σελήνη στο ζώδιο σου… Η παθητική επιθετικότητα σου πιάνει νέες κορυφές («Μείνετε μακριά μου γιατί ψάχνω αφορμή για να γίνει χαμός») και η ένταση που βάζεις σε ότι κάνεις σε εξαντλεί έως λιποθυμίας («Φυσικά και μπορώ να δουλέψω άλλες 5 ώρες παραπάνω κύριε Διευθυντά!»).

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν αφήσεις αυτές τις μέρες το μυαλό να δουλεύει σε διπλό ταμπλό, και για τα δικά του ζητήματα και για τα ζητήματα της καρδιάς σου, μάλλον σε περιμένουν ήττες και στα δύο μέτωπα. Εμπιστέψου το ένστικτο σου αυτές τις μέρες και μην βάζει λογικά εμπόδια (απόσταση, διαφορά ηλικίας ή εργασιακού στάτους) σε κάποιον/α που προσπαθεί εναγωνίως να κερδίσει ένα χαμόγελο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Τις περισσότερες φορές ο τρόπος που επιλέγεις για νʼ αλλάξεις τα κακώς κείμενα στις σχέσεις σου είναι φτάσεις στα όρια της αγανάκτησης. Το εκνευριστικό είναι ότι ακόμη και όταν φτάσεις εκεί θα καθυστερήσεις και λίγο περισσότερο. Παρθένε πες τώρα τα παράπονα σου στον/στην Άλλο/η γιατί μετά ίσως θρηνήσουμε απώλειες…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Όσο περισσότερο μπερδεμένος/η αισθάνεσαι μέσα σου (μάλλον γιατί συνειδητοποιείς πλέον πόσο δύσκολο είναι κόψεις δεσμούς με συγγενείς ή/και φίλους, όσο νοσηροί και αν είναι) τόσο περισσότερο μοιάζεις στη δουλειά σου με υστερικό/ή καριερίστα που δεν νοιάζεται για τίποτα άλλο παρά για δύναμη, εξουσία, έλεγχο. Και μπορείς να φανταστείς πόσο συμπαθείς είναι τέτοιοι χαρακτήρες…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το μυαλό σου σκοτεινιάζει συχνά πυκνά από την ανασφάλεια που βλέπεις να επικρατεί γύρω σου. Προσπαθείς να προβλέψεις ποιο πιθανόν να είναι το χειρότερο σενάριο για να προετοιμαστείς κατάλληλα. Χρειάζεσαι μια νότα ερωτικής έξαψης στη ζωή σου Σκορπιέ μπας και παρατήσεις τις θεωρίες συνωμοσίας. As soon as possible λέμε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τις επόμενες μέρες θα δοκιμαστεί εκ νέου η στάση σου απέναντι στο χρήμα και την οικονομική εξασφάλιση. Αν έχεις πάρει το μονοπάτι της ενδοσκόπησης, θα νιώσεις ανακούφιση που έχεις αποκτήσει ένα αίσθημα αυτοεκτίμησης που καμία κρίση δεν μπορεί να αγγίξει. Αν όμως βρίσκεσαι ακόμη στο δρόμο του υλικού κέρδους, ετοιμάσου για επίπονες θυσίες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μπορεί σήμερα να σε κατηγορήσουν (ένας/μια συνεργάτης ή/και ο/η σύντροφος σου) πως είσαι σκληρός/η, αποστασιοποιημένος/η ή χωρίς συναισθήματα εξαιτίας της άρνησης σου να δίνεις σημασία σε παιδιάστικα τερτίπια. Ας πουν ότι θέλουν Αιγόκερε! Πλέον είσαι υπεύθυνος/η μόνο για τη δική σου ζωή και κανενός άλλου. Και σʼ όποιον/α αρέσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αν τις καλές μέρες του μήνα απλά ζεις μια δεύτερη ζωή μέσα στο μυαλό σου, τότε σήμερα έχε έτοιμα για παν ενδεχόμενο: ασπιρίνες, Depon και συναφή φαρμακευτικά σκευάσματα εναντίον του πονοκεφάλου. Πολλές πληροφορίες, πολλά προβλήματα στο γραφείο, πολλές σκοτούρες και όλα αυτά ενώ προσπαθείς να βγάλεις άκρη τι θες να κάνεις με την επαγγελματική ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μέρες σαν τη σημερινή λες στον εαυτό σου: «Δεν θα καταφέρω να του/της μιλήσω ποτέ! Θα συνεχίσω να τον/την βλέπω μπροστά μου συνεχώς, να το παίζω φίλος/η του/της και δεν θα βγάζω κουβέντα! Κι αυτό γιατί δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω στο κεφάλι μου ΤΙ θέλω!!»… Κόλαση να ανήκεις στους Ιχθύς τελικά.

Πηγή: Stardome.gr

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET