ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 12/04/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Τις επόμενες μέρες θα σε πλημμυρίσει μια παράξενη προσμονή (σαν να περιμένεις κάτι να συμβεί από στιγμή σε στιγμή) που συνοδεύεται από ενέργεια που ραγίζει τοίχους, προσδοκία για εξόδους/ταξίδια/δράση. Πρόσεχε όμως! Μην κάψεις καμιά από αυτές τις μέρες κοιτώντας με το χαμόγελο του πρωτάρη το υπερπέραν! Η ζωή συνεχίζεται αμείλικτη! ΤΑΥΡΟΣ […]

Neopolis Team

12 Απριλίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τις επόμενες μέρες θα σε πλημμυρίσει μια παράξενη προσμονή (σαν να περιμένεις κάτι να συμβεί από στιγμή σε στιγμή) που συνοδεύεται από ενέργεια που ραγίζει τοίχους, προσδοκία για εξόδους/ταξίδια/δράση. Πρόσεχε όμως! Μην κάψεις καμιά από αυτές τις μέρες κοιτώντας με το χαμόγελο του πρωτάρη το υπερπέραν! Η ζωή συνεχίζεται αμείλικτη!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ακόμη και αν σήμερα πνιγείς στις αγκαλιές των φίλων και των οικείων σου, ακόμη κι αν καταφέρεις να διασκεδάσεις (που θα τα καταφέρεις αναμφίβολα), ένα τσίμπημα εκεί αριστερά, στο μέρος της καρδιάς θα το νιώσεις. Θα ήθελες τόσο πολύ να είσαι με κάποιον/α που έχασες για πάντα..

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αυτές τις μέρες θα νιώθεις ίσως να τσαντίζεσαι πιο εύκολα. Γιατί; Απλώς γιατί σʼ έχει κουράσει να βλέπεις φίλους και συνεργάτες να κινούνται γύρω σου πιο αργά και από κουτσή χελώνα σε κακοτράχαλη ανηφόρα. Και θες να ουρλιάξεις: «Ξυπνάτε ρε! Μας πήρε ο ύπνος!!»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσπαθούμε, βάζουμε στόχους, τρέχουμε με ταχύτητα τζετ να τους υλοποιήσουμε, συντριβόμαστε και πάλι από την αρχή. Γιατί; Δεν σταματάει πουθενά αυτός ο φαύλος κύκλος; Αυτές τις μέρες δεν μπορείς να μιλάς για τις επιτυχίες σου, αλλά εστιάζεις στις αδυναμίες σου. Αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο/η (το να στηρίζεσαι μόνο στις δυνάμεις σου) είναι και η ανοιχτή σου πληγή όταν αποτυγχάνεις. Όμως πρέπει να θυμάσαι που και που ότι “είμαι άνθρωπος” σημαίνει “θα κάνω λάθη”.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, σου έχω ή δεν σου έχω πει να μην παίρνεις τόσο στα σοβαρά τα λόγια των άλλων (σκέψου τον αστρολόγο να προσπαθεί να πάρει ένα δήθεν δασκαλίστικο ύφος); Κάθεσαι και χαλιέσαι πρωινιάτικο με τα παιχνιδάκια εκείνου/ης που σ’ ενδιαφέρει/ελκύει; Για πάρ’ το πιο χαλαρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αυτή την εποχή είναι απολύτως απαραίτητο για την ψυχική σου ισορροπία να προσέχεις ΕΣΕΝΑ, να είσαι αφοσιωμένος/η στους προσωπικούς σου στόχους και να μην ανέχεσαι παιχνιδάκια και ανασφάλειες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό σημαίνει πως σχέσεις/συνεργασίες που βρίσκονται στο μεταίχμιο παίρνουν την κατιούσα. Αν όμως βρίσκεσαι σε μια σχέση/συνεργασία που στηρίζεται στον αλληλοσεβασμό, τότε ετοιμάσου για εκτόξευση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αυτή η αίσθηση ότι κάθε μέρα στη δουλειά είναι σαν να περνάς από εξεταστική επιτροπή και το παραμικρό σου λάθος γίνεται αφορμή για κακόβουλη κριτική έχει καταντήσει κουραστική. Όμως το να σκύβεις το κεφάλι και να το παίζεις υπεράνω καταντά γελοίο. Ζυγέ, αν πεις και κανένα φωνήεν παραπάνω δεν θα καταστρέψεις την εικόνα σου. Βάλε στη θέση τους μερικούς/ες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ίσως σήμερα να είναι μια από αυτές τις μέρες που αναρωτιέσαι στην απόλυτη σιωπή αν πραγματικά μπορεί κάποιος/α να ανταποκριθεί στον έρωτα σου με το ίδιο μεταμορφωτικό πάθος που σε καταλαμβάνει εσένα. Κι αν όχι, ποιο το νόημα να συνεχίσεις ν’ αγαπάς; Και αν ναι, που είναι ρε γαμώτο; Πολλοί προβληματισμοί με το καλημέρα. Πως αντέχεις;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε σήμερα από το πρωί κιόλας θα πρέπει να αφιερωθεί σε μερικές απλές κι όμως τόσο σημαντικές φράσεις που καλείσαι να κάνεις πράξεις: εσωτερική ηρεμία, χρόνος για τον εαυτό μου, όχι άλλες διαμάχες για θέματα που δεν εμπλέκομαι άμεσα, να είμαι λίγο πιο εκδηλωτικός/η σ’ αυτούς/ες που αγαπώ. Άντε ξεκίνα γιατί η λίστα είναι μεγάλη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αφού δεν το έχεις που δεν το έχει σήμερα με τη σκέψη και τη συγκέντρωση, γιατί δεν δίνεις στον εαυτό σου το ελευθέρας να αφεθεί μετά τη δουλειά σε προτάσεις, τυχαίες παρέες και απολαύσεις που τόσο σου έχουν λείψει; Έλα… Έλα… Μπορείς…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, σύνελθε μην κουβαληθώ εκεί κι αρχίσω να σε ταρακουνάω μήπως και ξυπνήσεις και καταλάβεις πως δεν είσαι δούλος στην αρχαία Αίγυπτο! Για δουλείες που δεν πληρώνεσαι όσο προσφέρεις δεν αξίζει να αγχώνεσαι και να χαλιέσαι! Για πάρε λίγο πάνω σου και πρόσεξε τον εαυτό σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, ξεκινάμε από τα βασικά σήμερα! 1) Δεν αφήνεις λέξη να πέσει χάμω (ειδικά αν αυτή κατακρίνει εμμέσως τη δουλειά σου ή τις προσωπικές σου επιλογές). 2) Δεν κάνεις χάρες, δουλειές άλλων, ούτε το παίζεις ψυχαναλυτής του οποιουδήποτε (είτε λέγεται γονιός, είτε σύντροφος, είτε εργοδότης). 3) Ποιος/α είπαμε ψάχνει μια ευκαιρία να σε δει privé και του/της αρνείσαι πεισματικά; Για δώσε πράσινο φως σύντομα….

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET