ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 12/04/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια  Ίσως έχεις παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες πως οι περισσότερες συζητήσεις με φίλους σου περιστρέφονται γύρω από το θέμα «πρώην σχέσεις». Αυτό συμβαίνει γιατί προσπαθείς ίσως να καταλάβεις αν οι σχέσεις παραμένουν πάντα ανοιχτές πληγές ή αν τελικά μαθαίνουμε να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Keep up Κριέ! Ζώδια ΤΑΥΡΟΣ […]

Neopolis Team

12 Απριλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια 

Ίσως έχεις παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες πως οι περισσότερες συζητήσεις με φίλους σου περιστρέφονται γύρω από το θέμα «πρώην σχέσεις». Αυτό συμβαίνει γιατί προσπαθείς ίσως να καταλάβεις αν οι σχέσεις παραμένουν πάντα ανοιχτές πληγές ή αν τελικά μαθαίνουμε να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Keep up Κριέ! Ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) – Ζώδια

Τις περισσότερες φορές σου αποδίδουν στην προσωπική σου ζωή χαρακτηρισμούς όπως: δυσκίνητος/η, αργής καύσης, αργοπορημένος/η. Όμως σήμερα κινδυνεύεις από ακριβώς το αντίθετο: δηλαδή να κάνεις μια παρορμητική κίνηση προς εκείνον/η που σε ενδιαφέρει και να χαλάσεις όλη την ερωτική παγίδα που έστηνες τόσο καιρό. Ακόμη χειρότερα, αν δεν υπάρχει κάποιος/α που σʼ ενδιαφέρει, να διαλέξεις κάποιον/α από το ερωτικό σου παρελθόν. Πρόσεχε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, με το “καλημέρα” το κλίμα στη δουλειά μυρίζει μπαρούτι. Δεν μασάς όμως! Όποιος/α νομίζει πως θα γίνεις ο εύκολος στόχος για να εξαπολύει τα πυρά του/της ας ετοιμάζεται και για μια ομοβροντία πυρών από μέρους σου. Άντε γιατί πολύ αέρα έχουν πάρει μερικοί/ες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οι μέρες που έρχονται φέρνουν μαζί τους ένα αίσθημα παράξενο – σαν να νιώθεις παγιδευμένος/η μέσα στο σώμα σου ή/και τη ρουτίνα σου και θες να κάνεις κάθε είδους τρέλες. Ναι, επιθυμείς θες να ξεπεράσεις μερικούς από τους εσωτερικούς σου φόβους, κι όταν το καταφέρνεις αυτό είσαι θανατηφόρα γοητευτικός/η.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τις επόμενες μέρες έχεις μια χρυσή ευκαιρία να ξεπεράσεις τα όρια σου, να κάνεις τρέλες, να αποδεσμευθείς από συναισθηματικά αναχώματα που βάζεις στον εαυτό σου για να ικανοποιείς τους γύρω σου (γονείς, σύντροφο, αδέρφια, συναδέλφους). Αν δεν ξανανιώσεις μόνος/η σου κανείς δεν θα το κάνει για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πολλοί/ες θα παρεξηγήσουν την σημερινή σιωπηλή σου διάθεση για κακοκεφιά. Όμως σου συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Το μυαλό σου επεξεργάζεται ταυτόχρονα πολλά δεδομένα/σκέψεις/συναισθήματα. Το ζητούμενο; Πρέπει σύντομα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για μερικές φιλικές σχέσεις ή μια επαγγελματική συνεργασία. Η ησυχία πριν την καταιγίδα;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ιδανικά σήμερα θα αφιέρωνες χρόνο στον εαυτό σου, θα προσπαθούσες να ηρεμήσεις με καλή παρέα και να δώσεις μερικές ανάσες στο σώμα και το μυαλό σου. Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα. Αν μείνεις απόλυτα μόνος/η σήμερα, δεν θα μπορείς να ηρεμήσεις. Αμφιβολίες για το που πάει η επαγγελματική σου ζωή να το λένε; Δεύτερες σκέψεις να το λένε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ενέργεια στο φουλ, το μυαλό σου λειτουργεί με διαύγεια κρυστάλλου, το ένστικτό σου μπαίνει ξανά σε λειτουργία και μπορείς με ευκολία να χειρίζεσαι τεταμένες καταστάσεις στον εργασιακό χώρο και ανόητους ανθρώπους που βρίσκονται στο διάβα σου όλη τη μέρα… Καλώς ήρθες Σκορπιέ, μας είχες λείψει!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ο Πήτερ Παν ήταν ένα πληγωμένο παιδί. Ένιωσε πληγωμένο από την πρώτη στιγμή που κατάλαβε πως έπρεπε να επιλέξει ή την ασφάλεια της κούνιας του ή την ικανότητα να πετάει. Εκείνος διάλεξε τη Χώρα του Ποτέ Ποτέ. Εσύ δεν είχες μάλλον ποτέ την επιλογή, γιʼ αυτό και έφτιαξες τη δική σου Χώρα για να ξεφεύγεις όταν οι υποχρεώσεις σε πνίγουν. Όμως πάντα πρέπει να γυρνάς πίσω. Μην ξεχαστείς πάλι σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, αν σε απασχολεί έντονα το επαγγελματικό σου μέλλον αλλά δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις σε ποια απόφαση βρίσκεται το αληθινό σου συμφέρον, εμπιστεύσου σήμερα σε έναν φίλο/μια φίλη τους προβληματισμούς σου. Δύο μυαλά είναι καλύτερα από ένα, ακόμη και αν αυτό το ένα είναι το δικό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μερικές φορές κανείς τον τρόπο σκέψης σου και τις ιδέες σου τοτέμ που πρέπει οι κοντινοί σου άνθρωποι να προσκυνούν αν θέλουν να τα πάνε καλά μαζί σου. Αν λειτουργείς σήμερα με τέτοιο τρόπο πως περιμένεις: α) να μην φορτίζεις με ένταση όλες τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου ή β) να μην προβάλλεις όλες τις φοβίες σου πάνω στους γύρω σου;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Κάθε άλλο παρά έχεις τη διάθεση να ζήσεις αυτές τις μέρες μια από τα ίδια, να κανονίσεις τις ίδιες συναντήσεις, να πας στα ίδια τραπέζια. Απόδραση τώρα! Ο μόνος τρόπος να σʼ αρέσεις είναι νʼ αλλάξεις τη ρουτίνα, να πετάξεις μακριά! Ψήνεις κανένα ταξιδάκι; Αν όχι για σκέψου το! Προλαβαίνεις ακόμη!

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET