ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 12/03/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Στη φύση μετά από μια καταιγίδα συνήθως ακολουθεί η απόλυτη σιγή για λίγες ώρες. Έτσι, μετά τη χθεσινή καταιγίδα στο εργασιακό χώρο που σε έφερε στα όρια της έκρηξης, σήμερα καταφέρνεις με διευθετήσεις επικοινωνιακά όλες τις σπίθες έντασης πριν γίνουν πυρκαγιές. Ευτυχώς δηλαδή γιατί έτσι θα σωθεί και το υπόλοιπο της […]

Neopolis Team

12 Μαρτίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Στη φύση μετά από μια καταιγίδα συνήθως ακολουθεί η απόλυτη σιγή για λίγες ώρες. Έτσι, μετά τη χθεσινή καταιγίδα στο εργασιακό χώρο που σε έφερε στα όρια της έκρηξης, σήμερα καταφέρνεις με διευθετήσεις επικοινωνιακά όλες τις σπίθες έντασης πριν γίνουν πυρκαγιές. Ευτυχώς δηλαδή γιατί έτσι θα σωθεί και το υπόλοιπο της μέρας!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Τις τελευταίες εβδομάδες ίσως ένιωθες λες και σε είχαν βάλει μπροστά σε ένα καθρέφτη που έδειχνε τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες σου αλλά και τα λάθη που κάνεις όποτε ερωτεύεσαι. Αν κατάλαβες πως δεν μπορεί να υπάρξει αυτογνωσία χωρίς μοναχικότητα τότε ναι, ο έρωτας βρίσκει ξανά μια θέση στη καρδιά σου αυτές τις μέρες. Αν όχι, τότε ετοιμάσου για το δεύτερο ημίχρονο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι επόμενες μέρες σηματοδοτούν ένα χρονικό διάστημα που αρχίζουν και κλείνουν οι περισσότερες από τις εκκρεμότητες σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου (συγγενικές, προσωπικές, επαγγελματικές). Φεύγει το βάρος από μέσα σου, φεύγει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Κοίτα να δεις που αυτές τις μέρες θα σε θυμηθεί κάθε πικραμένος/η, προβληματισμένος/η, πληγωμένος/η… Κάτι μου λέει πως αν εξακολουθείς να έχεις αυτό το σοβαρό και αποστασιοποιημένο στυλ που έχεις υιοθετήσει τελευταία θα ρίξεις πολύ γέλιο με τα πρόσωπα που θα επιστρέφουν στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Φυσικά και ξέρεις ότι το άγχος είναι η σημαντικότερη πηγή ψυχοσωματικών προβλημάτων. Γνωρίζεις επίσης πως μακροπρόθεσμα η κακή διατροφή μπορεί να προξενήσει προβλήματα υγείας ή πως ο οργανισμός λειτουργεί σαν ρολόι και γιʼ αυτό έχει ανάγκη από ένα σταθερό πρόγραμμα. Αφού τα ξέρεις όλα αυτά τι σε κάνει να νομίζεις πως εσύ δεν θα αντιμετωπίσεις ποτέ κάποιο πρόβλημα; Το σώμα σου ζητά προσοχή και γαλήνη αυτές τις μέρες…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ναι, μπορείς σήμερα να είσαι μεθοδικός/η και ευπροσάρμοστος/η και ούτε ένα παράπονο να μην εκφράζεις που σε έχει πλακώσει ένα βουνό από υποχρεώσεις. Όμως μην τολμήσει κανένας/καμιά να σου πει πως πρέπει να αισθάνεσαι και καλά που τρέχεις σαν σπρίντερ για να μην καταρρεύσει ο μικρόκοσμος της δουλειάς σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Έχεις κάνει πλέον το ψυχολογικό δρομολόγιο από τον παράδεισο στην κόλαση κι από την αμφιβολία στην ελπίδα μια καθημερινή διαδρομή ρουτίνας. Ναι, εντάξει είναι λυτρωτικό όταν βρίσκεσαι ξανά στον παράδεισο, όμως μήπως πρέπει να επανέλθει στο πρόγραμμα και λίγη ουσιώδης κοινωνική ζωή; Σήμερα το βράδυ τι κάνεις ας πούμε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Υπάρχει μια θαυμαστή τάξη στον τρόπο που η Αριστοτέλεια λογική ερμηνεύει τον κόσμο: μια καρέκλα είναι πάντα μια καρέκλα εφόσον έχει τις προδιαγραφές, το σχήμα και τις ιδιότητες μιας καρέκλας. Τώρα λοιπόν που οι συνάδελφοι σου θα προσπαθούν να σε πείσουν πως η καρέκλα δεν είναι καρέκλα αλλά τραπεζαρία (με άλλα λόγια να παρουσιάσουν σαν επιτυχία την ανύπαρκτη συνεισφορά τους στη δουλειά), μόνο η λογική μπορεί να σε γλιτώσει από μια επίθεση εναντίον τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τις επόμενες μέρες πολλοί/πολλές Τοξότες θα γίνεις μάρτυρες σημαντικών αλλαγών στην εργασιακή τους πραγματικότητα. Είτε γιατί πλέον αποκτάς ένα πιο αιχμηρό και ειλικρινές βλέμμα, είτε γιατί προβληματικές σχέσεις με προϊσταμένους ή/και συναδέλφους φτάνουν στο τέλος τους, το σίγουρο είναι ένα: η σκιά της ανασφάλειας φεύγει από πάνω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να σου το πω: αν σήμερα επιτρέψεις να σου χαλάσει ο οποιοσδήποτε/η οποιαδήποτε την διάθεση σου, είσαι άξιος/α της μοίρας σου. Όσοι/ες έρχονται με προθέσεις να σου μεταδώσουν τα νεύρα ή/και τις ευθύνες τους πρέπει να συναντούν ένα παγόβουνο σε συσκευασία Αιγόκερου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κυριεύεσαι αυτές τις μέρες από εκείνο το γνώριμο συναίσθημα πως έχεις βγει από το σώμα σου και παρατηρείς τον εαυτό σου να προχωρά στη ζωή μηχανικά, σαν άψυχη μηχανή. Βέβαια, καμιά φορά, όταν μας παρασύρει το ρεύμα προς τα εκεί που δεν θέλουμε να πάμε, βρίσκουμε κάποιο κλαρί να πιαστούμε και να βγούμε στην όχθη ξανά. Το κλαρί σου μπορεί να είναι ένας φίλος ή ένας/μια (νυν ή επίδοξος/η) σύντροφος. Το θέμα είναι, είσαι έτοιμος/η να ανοιχτείς επιτέλους;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Επειδή οι ανθρώπινες σχέσεις σου είναι τόσο απελπιστικά απαραίτητες, γιʼ αυτό αποτελούν και την κύρια αιτία πόνου στη ζωή σου. Απογοητεύεσαι όσο κανένας/καμία άλλος/η όταν τσακώνεσαι, απομακρύνεσαι ή χάνεις κάποιον/α φίλο/η από δίπλα σου. Πρόσεξε αυτές τις μέρες λοιπόν μην κάνεις πάλι το λάθος να δεχθείς εν λευκώ πίσω κάποιον/α που σε πλήγωσε. Όχι πάλι…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET