ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 12/03/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η πίεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε στον εργασιακό χώρο, είτε μέσα στο σπίτι, θα φαντάζει τόσο αφόρητη, που η σκέψη να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να φύγεις για ένα νησί στη μέση του Ειρηνικού θα μοιάζει επικίνδυνα θελκτική. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Σου πήρε λίγο καιρό για […]

Neopolis Team

12 Μαρτίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η πίεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε στον εργασιακό χώρο, είτε μέσα στο σπίτι, θα φαντάζει τόσο αφόρητη, που η σκέψη να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να φύγεις για ένα νησί στη μέση του Ειρηνικού θα μοιάζει επικίνδυνα θελκτική.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σου πήρε λίγο καιρό για να το καταλάβεις αλλά τα κατάφερες: το μέλλον φαίνεται όλο και πιο λαμπρό όσο σκληρότερα και πιο μεθοδικά εργάζεσαι. Οπότε με αυτό στο μυαλό μην παραπονιέσαι αν εργάζεσαι επτά ημέρες την εβδομάδα. Άλλοι θα σκότωναν για να μπορούν απλά να δουλέψουν αυτή την περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα έχεις χρόνο και διάθεση μόνο για τους οικείους σου ή για τον εαυτό σου! Αυτό σημαίνει πως στη δουλειά μάλλον θα είσαι πιο σιωπηλός κι από Ινδό φακίρη σε διαλογισμό και έτοιμος/η να εκραγείς σ’ όποιον/α νομίζει πως είσαι ο/η ψυχολόγος του/της!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα ήταν πολύ χρήσιμο (έως απαραίτητο) νʼ αρχίσεις αυτή την περίοδο νʼ αναζητάς νέα πνευματικά ενδιαφέροντα – ξένες γλώσσες, σεμινάρια, μαθήματα μαγειρικής, τέχνης, φωτογραφίας (συμπλήρωσε κατά βούληση)… Οι άνθρωποι που έχουν πλήθος ενδιαφερόντων είναι και οι πιο γοητευτικοί. Να το θυμάσαι!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ποτέ δεν ήσουν το παιδί των ημίμετρων, πόσο μάλλον μέρες σαν τη σημερινή που αισθάνεσαι πως όχι μόνο θες κάποιον/α (πίσω;) στη ζωή σου, αλλά τον/την θες ολοκληρωτικά/απόλυτα/καταστροφικά και ΣΗΜΕΡΑ! Α και ναι, το ξέρεις πως είναι η λάθος επιλογή για εσένα αλλά δεν σου καίγεται καρφί ό,τι κι αν λένε όλοι/ες εκεί έξω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι επόμενες μέρες σου δίνουν την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κύκλο σχέσεων, να συγχωρέσεις λάθη (σου, του/της, σας…) ή απλά να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή χωρίς ενοχές ή ενδοιασμούς. Μόνο άσε τα μεγάλα λόγια γιατί δεν σου πάνε! Μίλα με πράξεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θυμάσαι το στίχο «με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί»; Ωραία, πάρε τον όπως είναι και φόρεσε τον καπέλο στο χώρο εργασίας σου αυτές τις μέρες. Φωτιά και μαχαίρι σε σχέσεις με συναδέλφους αν θες να ελπίζεις πως θα αλλάξουν επιτέλους οι συνθήκες (συν)εργασίας σου. Αλλιώς μην γκρινιάζεις που δεν συμβαίνουν όλα όπως τα θες από μόνα τους; Ακόμη πιστεύεις στα μάγια και τα θαύματα;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μερικές μέρες, όπως σήμερα, ξυπνάς με αυτή την διάθεση που δεν συναντά εύκολα κανείς σε άλλα ζώδια: θα προξενήσεις με τη συμπεριφορά σου ζήλιες, εντάσεις, αντιμαχίες μόνο και μόνο για να τεστάρεις τον/την σύντροφο σου, να εξερευνήσεις τα όρια του/της και έπειτα να τον/την ηρεμήσεις στο κρεβάτι. Α, και αν είσαι μόνος/η, είναι από τις μέρες που φλερτάρεις χωρίς ακριβώς να ξέρεις αν θες ή δεν θες κάτι. Αχ αυτά τα ένστικτα σου…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Φαίνεται πως αργά αλλά σταθερά κλείνεις ένα κύκλο που 1) δεν μπορούσες να αφεθείς συναισθηματικά σε κανένα/καμία εξαιτίας του άγχους να επιτυχείς στην αρένα της καριέρας και 2) δεν ήθελες να στηρίζεσαι σε κανένα/καμιά γιατί αυτό θα έμοιαζε σαν δήλωση ήττας. Μπορεί να μην μεταμορφώθηκες σε κατακτητή της κορυφής, αλλά δεν έγινες και σκλάβος μιας προδιαγεγραμμένης μοίρας. Και τώρα; Χαλαρώνεις βήμα το βήμα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είναι λογικό, όταν το σώμα σου είναι κουρασμένο και οι μπαταρίες σου πεσμένες, το μυαλό σου να παραπαίει επίσης, αποπροσανατολισμένο από φοβίες και άγχη που γεννιούνται από την καθυστέρηση με την οποία κινείσαι στη ρουτίνα σου… Αφού λοιπόν είναι λογικό μην χειροτερεύεις την κατάσταση με την μανία σου να πιέζεις στα άκρα τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Με το να έχεις πέσει με το μούτρα στη δουλειά για να εξασφαλίσεις οικονομικά το μέλλον σου (και αυτό θέλει πολύ περισσότερη δουλειά απʼ όση υπολόγιζες αρχικά), η κοινωνική σου ζωή λειτουργεί μάλλον με εξάρσεις κοινωνικότητας και μεγάλα διαστήματα αποχής από παρέες ενδιάμεσα. Αυτό από μόνο του αρκεί να προξενήσει εντάσεις με τους/τις φίλους/ες σου. Μην κακιώνεις όμως, από ενδιαφέρον παραπονιούνται κι αυτοί/ες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ναι, εντάξει! Το καταλάβαμε! Έχεις ξυπνήσει από το λήθαργο που είχες πέσει στην εργασία σου και επιταχύνεις. Δεν είναι ανάγκη όμως να κάψεις μια κι έξω το καύσιμο του κινητήρα και να βιαστείς να κάνεις τα πάντα στο μισό χρόνο. Αυτή η πίεση που ασκείς στον εαυτό σου και τους συναδέλφους σου μόνο καυγάδες θα φέρει.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET