ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 12/02/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ξεκινά μια περίοδος που η ανασφάλεια που επικρατούσε στο χώρο εργασίας αρχίζει να ατονεί. Τα πολύ σημαντικά προβλήματα αρχίζουν να διευθετούνται είτε γιατί νιώθεις έτοιμος/η για το επόμενο βήμα, είτε γιατί επανέρχεται η ισορροπία στις σχέσεις σου με συναδέλφους. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Μούδιασμα. Αυτή είναι η λέξη που ψάχνουν όλοι/ες […]

Neopolis Team

12 Φεβρουαρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ξεκινά μια περίοδος που η ανασφάλεια που επικρατούσε στο χώρο εργασίας αρχίζει να ατονεί. Τα πολύ σημαντικά προβλήματα αρχίζουν να διευθετούνται είτε γιατί νιώθεις έτοιμος/η για το επόμενο βήμα, είτε γιατί επανέρχεται η ισορροπία στις σχέσεις σου με συναδέλφους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μούδιασμα. Αυτή είναι η λέξη που ψάχνουν όλοι/ες οι Ταύροι για να περιγράψουν τη σημερινή τους ψυχολογία. Είναι λες και δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να χαρεί ή να χαμογελάσει μέχρι να κλείσει και η τελευταία υποχρέωση/δουλειά/απαίτηση…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σε αντίθεση με τα αστρολογικά τσιτάτα που σε θέλουν ομιλητικό/ή σε σημείο υστερίας, η αλήθεια είναι συχνά περνάς μέρες σαν τη σημερινή που δεν βρίσκεις έστω ένα λόγο για νʼ ανοίξεις το στόμα σου και να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου. Μέρα για να την περάσεις με αυτούς τους λίγους που ξέρεις πως έχουν κάτι ουσιαστικό να προσφέρουν στο μυαλό και την καρδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Είναι προφανές πως αν σε μια σχέση (συνεργασίας, φιλική ή ερωτική) προσφέρεις όλο και περισσότερο χρόνο, ενδιαφέρον, αφοσίωση, τόσο περισσότερο ο/η άλλος/η θα ζητάει από εσένα. Σήμερα απαγορεύεται να υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη Γη που να ‘ναι πιο σημαντικός/η από εσένα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

«Αφήστε με στην ησυχία μου να κάνω τη δουλειά μου. Έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι όλη μέρα με τις υποχρεώσεις μου!». Αυτή είναι η πιθανόν η ατάκα που θα πουν οι περισσότεροι/οι περισσότερες Λέοντες αντί για καλημέρα στο γραφείο. Έχεις όρεξη για το βράδυ που πλησιάζει, γιατί να το κρύψεις;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Το παιχνιδάκι μόνο για τη χαρά του παιχνιδιού τελείωσε! Για εσένα τουλάχιστον. Τι εννοώ; Πως το φλερτ, οι ερωτικές περιπτύξεις ή οι ιστοριούλες που πάνε προς εκείνη την κατεύθυνση δεν σου λένε τίποτα πλέον αν δεν είναι επιτυχείς στο τέλος. Κι αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Δεν θα παίζεις πια το παιδάκι που παρακαλάει για λίγη προσοχή, αλλά τον/την τύραννο που βασανίζει με επίπονη γλυκύτητα τα θύματα του/της.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Επιστρέφει τις επόμενες μέρες η διάθεση να αναλάβεις επιτέλους το θάρρος να εγκαταλείψεις μια και καλή εργασιακές σχέσεις και σταθερές που σε συντηρούσαν για χρόνια, όμως πλέον σου στερούν απλά χρόνο, διάθεση και ενέργεια να ζήσεις. Α και η αναλογία ρεαλισμού/ρομαντισμού στις σχέσεις πρέπει να είναι 50-50 από εδώ και πέρα, σύμφωνοι;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η επιτυχία μιας προσπάθειας να φέρεις κάποιον/α εκτός εαυτού απαιτεί απόλυτη αφοσίωση, συγκέντρωση και κυρίως να έχεις δοκιμάσει από το κοκτέιλ της τρέλας και να έχεις βγει αλώβητος/η. Σαν Σκορπιός αυτό το έχεις κάνει ουκ ολίγες φορές. Άρα σήμερα μάλλον κάνεις πράξη προς κάποιους/ες συναδέλφους σου το «δεν θα με τρελάνετε εσείς, εγώ θα τρελάνω εσάς!».

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι μεγάλη παγίδα σήμερα να είσαι κοινωνικός, υποχωρητικός και να λαμβάνεις υπόψιν σου πρωτίστως την γνώμη των γύρω σου. Ένας δεινός ηθογράφος είπε κάποτε: “Οι απόψεις είναι σαν τους κ*λους, όλοι έχουν από μια!”. Οπότε λέγε τι πιστεύεις, διαφώνησε, μην υποκύπτεις σε ανόητες απαιτήσεις των φίλων και των συνεργατών σου κι όποιος/α τσινάει, ξύδι (σερβίρεται ενίοτε και σε σφηνάκι)!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ίσως εκπλαγείς πόσο εύκολα θα σου βγαίνει σήμερα να υπερασπίσεις και να κολακέψεις τον εαυτό σου. Βλέπεις μέσα στο άγχος να τα κάνεις όλα σωστά και στην ώρα τους συνήθως ξεχνάς πως σχεδόν πάντα τα καταφέρνεις. Αυτό ήταν, είναι και θα παραμείνει το δυνατό σου χαρτί. Εκμεταλλεύσου το αντί να το κρατάς συνέχεια για μια ώρα ανάγκης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αν μιλάγαμε για οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, τότε θα του/της έγραφα για την ανάγκη να πιστέψει πως υπάρχει ένα νόημα στην γεμάτη προβλήματα και εντάσεις καθημερινότητα του/της. Όμως εσύ δεν πιστεύεις σε κάποιο αδιόρατο και αναπόδραστο νόημα – μόνο στις πράξεις και τις συνέπειες τους. Ε λοιπόν, απουσία νοήματος και πίστης, σήμερα αισθάνεσαι τόσο παγιδευμένος στις συνέπειες των αποφάσεων που έχεις πάρει στην προσωπική σου ζωή, που καλύτερα να μην προκαλέσει κανείς/καμία.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μην εκπλαγείς αν τις επόμενες μέρες νιώσεις αρκετά ασφαλής και σίγουρος/η να τελειώσεις προσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες που μέχρι και πριν λίγο καιρό έλεγες πως δεν θα το έκανες ποτέ. Επιτέλους καταλαβαίνεις πως θες δίπλα σου ανθρώπους που είναι σταθεροί στις απόψεις τους και όχι μια έτσι και μια γιουβέτσι.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET