ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 12/01/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς φορτωμένος με ένα οπλοστάσιο μέσα στο κεφάλι σου και ψάχνεις επίδοξους στόχους για να το χρησιμοποιήσεις. Οι πιο κοντινοί σου είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο. Αλλά είναι κι αυτοί που φταίνε λιγότερο, έτσι; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ακόμη και αν στην εργασία σου φτάσεις […]

Neopolis Team

12 Ιανουαρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς φορτωμένος με ένα οπλοστάσιο μέσα στο κεφάλι σου και ψάχνεις επίδοξους στόχους για να το χρησιμοποιήσεις. Οι πιο κοντινοί σου είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο. Αλλά είναι κι αυτοί που φταίνε λιγότερο, έτσι;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ακόμη και αν στην εργασία σου φτάσεις στα όρια της εξάντλησης ή της παραίτησης, μην ξεσπάσεις αργότερα την ένταση σου στους φίλους σου ή στο/στη σύντροφό σου. Κι εκείνοι δεν είναι για πολλά σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν η φράση «Στα τσακίδια!» σου φέρνει στο μυαλό κάποιον/α από τον κοινωνικό σου κύκλο, τότε γιατί δεν του/της τα λες στα ίσα μέσα στις επόμενες μέρες; Α και να μην το ξεχάσω: κανείς/καμία εκεί έξω δεν έχει ευγενικές προθέσεις τις επόμενες μέρες – όλοι/ες κάτι θέλουν από εσένα (αγγαρεία, συμβουλή, να σε κατηχήσουν) και θα σε πιέσουν μέχρι να το πάρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, πρέπει να γίνεις λίγο πιο εγωιστής/εγωίστρια στις σχέσεις σου και να μάθεις να δίνεις με μέτρο. Όχι, δεν μπορείς να αλλάξεις ακαριαία από σήμερα αυτή την πραγματικότητα, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις την εξάσκηση!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Στο παρελθόν, όταν βρισκόσουν μπροστά στο δίλημμα «καλύτερα μόνος/η και ήρεμος/η ή σε σχέση, έστω και με προβλήματα», επέλεγες το δεύτερο χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ελπίζω πως έχεις μάθει από τους ανεμόμυλους που κυνηγούσες ως τώρα, για να επιλέξεις σήμερα την ηρεμία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ας προσπαθήσουν να σου επιτεθούν με τα καλύτερα κομμάτια του οπλοστασίου τους (αναφέρομαι σε συγγενείς, συναδέλφους) – με χάρη και εκνευριστική (για εκείνους/ες) γοητεία αποφεύγεις όλα τα χτυπήματα σήμερα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ρε δεν πάνε να δουν αν στρίβεις από τη γωνία, που θα σου πουν ότι «Το χρήμα πολύ εμίσησαν, τη δόξα ουδείς». Όποιος/α μισεί το χρήμα παρακαλείται να παρουσιαστεί μπροστά σου πάραυτα και να σου παραδώσει την περιουσία του/της! Κανείς, ε; Εξυπνάκηδες όλοι! Σταδιάλα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η αρχή της μέρας σου μοιάζει λες και κάποιος έσβησε τα χρώματα και όλα μοιάζουν μουντά και γκρίζα στο κόσμο. Η συνέχεια όμως σου επιφυλάσσει πλούσιες χρωματικές αποχρώσεις – συναντιέσαι με φίλους/ες, διαβάζεις/μαθαίνεις ευχάριστα νέα, βουτάς στα σεντόνια με παρέα και περνάς από το καλησπέρα στο καλημέρα της επόμενης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η εργασιακή καθημερινότητα βελτιώνεται, οι σχέσεις στο γραφείο αναθερμαίνονται, η προοπτική για δραστηριότητες/εξόδους μέσα στην εβδομάδα υπάρχει… Όμως κάτι λείπει ρε γαμώτο! Και δεν είναι τόσο η ανάγκη να ερωτοτροπήσεις (εύκολο), είναι ότι δεν βρίσκεται κάποιος/α εκεί έξω που νʼ αξίζει τον κόπο. Α ναι ξέχασα, μπορεί να είσαι και στην κατηγορία που έχεις βρει τον/την αξιόλογο/η και δεν είναι διαθέσιμος/η. Κουράγιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν σήμερα νιώσεις αφόρητα κουρασμένος/η από τους κοντινούς ανθρώπους της ζωής σου να το θεωρήσεις απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη. Αυτό συμβαίνει γιατί πάντα ήσουν και θα είσαι εκείνος/η που θα αναζητούν όταν τα πράγματα σκουραίνουν γιʼ αυτούς/ες. Όμως χρειάζεται να κάνεις και κάτι παραπάνω σήμερα: να τους/τις εκφράσεις αυτή την δυσφορία άμεσα! Μην παγιδεύσεις για ακόμη μια φορά τα νεύρα σου μέσα στο χώρο της δουλειάς σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

ΟΚ, είναι μια από αυτές τις μέρες που το να δουλεύεις αποδεικνύεται πως είναι σωτήριο για το μυαλό και την ψυχική σου υγεία. Οπότε αφοσιώσου σε ότι αποκαλείς εργασία και τα θεμελιώδη ερωτήματα ας περιμένουν για μια άλλη μέρα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, η τρικλοποδιά που διαχρονικά βάζεις στον εαυτό σου είναι πως πιστεύεις σχεδόν αφελώς στην καλές προθέσεις των συνεργατών/συγγενών/φίλων σου. Σήμερα αν απογοητευτείς ξανά, θα δεις το λάθος σου ή θα κατηγορήσεις πάλι τους πλανήτες;

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET