Ημερήσια Πρόβλεψη – 11/08/2018


ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αυτό που λείπει από τη ζωή των περισσοτέρων μας τελευταία είναι η σπιρτάδα, το γνήσιο χαμόγελο, το να περνάμε καλά χωρίς να χρειάζεται να εξηγήσουμε τους λόγους που συμβαίνει αυτό. Κάνει παιχνίδι Κριέ, δείξε μας τον τρόπο σήμερα! Μην αφήσεις κανένα/καμία φίλο/η να φλερτάρει με τη μιζέρια!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μπορείς φυσικά να αναλωθείς σε ανούσιους καυγάδες με τους γονείς σου. Επίσης μπορείς να καταπιέσεις τον δυναμισμό σου και να κυκλοφορείς με ταμπελίτσα «Προσοχή δαγκώνει!» από το πρωί. Ή μπορείς να ανασύρεις τον ώριμο Ταύρο που κουβαλάς μέσα σου, να αδιαφορήσεις σε όλες τις προκλήσεις και να αφιερώσεις όσες ώρες μπορείς στην φροντίδα της διάθεσης σου. Για να σε δω!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Πόσο βαρετοί πρέπει να φαντάζουν στα μάτια σου όλοι οι αυτοί οι δήθεν «φυσιολογικοί άνθρωποι» εκεί έξω που επιχειρούν με πάθος να σε κάνουν και εσένα μια από τα ίδια. Ευτυχώς τις επόμενες μέρες το μυαλό σου λειτουργεί με τόση ταχύτητα και διαύγεια που δεν μπορείς παρά να χαμογελάς πονηρά σε κάθε ευκαιρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν και ποτέ δεν αρκούσε ένα tip για να αλλάξει την έμφυτη φοβία σου νʼ αναλάβεις άμεση δράση, θα το ξαναδοκιμάσω. Σήμερα, όλα είναι με το μέρος σου σε ότι έχει σχέση με ξεκαθαρίσματα, επαναπροσεγγίσεις, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις με φίλους, συνεργάτες και ΚΥΡΙΩΣ με πρώην, νυν ή επίδοξους/ες συντρόφους.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ακολουθούν τα τρία ΜΗΝ για τις επόμενες μέρες: 1. ΜΗΝ μείνεις μέσα στο σπίτι αγκαλιά με τη μοναξιά σου. Σήκωσε κι εσύ το τηλέφωνο, επικοινώνησε μʼ αυτόν/η που θες να βγεις! 2. ΜΗΝ αφήσεις οικογενειακές υποχρεώσεις να απορροφήσουν περισσότερο από μια ώρα του ελεύθερου χρόνου σου. 3. ΜΗΝ μιλάς πολύ. Υπάρχουν και καλύτερα ρήματα/πράξεις: Αγκάλιασε, φίλα, χόρεψε, γέλασε, χάιδεψε, άγγιξε…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Διαθέτεις μια απειλητική ηρεμία στο βλέμμα. Το χαμόγελο σου είναι ηλεκτρικά φορτισμένο και ο δυναμισμός σου επικίνδυνα βουβός. Ναι, μέρες σαν τη σημερινή, αντιλαμβάνεσαι τη δύναμη που σου μεταγγίζει η βεβαιότητα πως πλέον δεν έχεις τίποτα να χάσεις στην αρένα των σχέσεων. Και γίνεσαι έτσι ικανός/η για όλα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ναι, ο κίνδυνος να διαλύσεις ότι έχεις μέχρι σήμερα φτιάξει (τόσο στην κοινωνική όσο και την προσωπική σου ζωή) φαίνεται να πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο κατώφλι σου. Το παράδοξο είναι πως μέρες σαν τη σημερινή περισσότερο σε τρομάζει η προοπτική να μείνουν όλα ίδια παρά το επικίνδυνο βήμα προς το άγνωστο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αυτό που πραγματικά χρειάζεται ένας/μια Σκορπιός είναι να έχει τον απόλυτο έλεγχο και το πρώτο λόγο στη δουλειά του/της. Για να αποκτήσει αυτό το δικαίωμα είναι ικανός/η να κάνει τα πάντα. Όμως αυτό το «πάντα» για έναν ανεξήγητο λόγο έχει μεταφραστεί στο να βγάζει δουλειά για 15 ανθρώπους και να δέχεσαι και όλες τις παρατηρήσεις. Δεν είναι παρανοϊκό; Από σήμερα ξεκινά άλλο τροπάρι, OK?

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν σε λούζει κρύος ιδρώτας από αυτό το συνεχές γκαντέμιασμα όλων γύρω σου για το επαγγελματικό και οικονομικό μέλλον, το μόνο που έχεις να κάνεις μέρες σαν και τη σημερινή είναι να λειτουργήσεις σαν Τοξότης. Δηλαδή να πεις στον εαυτό σου: «Το μόνο που πάντα μου αρκούσε είναι να είμαι αποφασισμένος/η πως θα τα καταφέρω».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η διάθεση σου είναι νʼ αποτραβηχτείς από τον κόσμο να κρυφτείς μέσα σε μια αγκαλιά την οποία ποθείς τόσο, ώστε η κάθε επόμενη αναπνοή σου να εξαρτάται από τη συνέχιση του εναγκαλισμού. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως αυτές είναι εξαιρετικές μέρες αν είσαι σε σχέση και το καζάνι της κόλασης αν είσαι μόνος/η σου (νεύρα, ξεσπάσματα, ζήλεια)…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Λοιπόν και τώρα παύση για λίγο. Ναι, κι άλλοι έχουν δουλειές και πνίγονται από τις υποχρεώσεις, αλλά σʼ αντίθεση μʼ εσένα, δεν τυχαίνει να φορτίζουν τις μπαταρίες τους και να αισθάνονται χαρούμενοι./ες όταν βρίσκονται ανάμεσα σε καλούς/ες φίλους/ες… Αφιέρωσε χρόνο στην κοινωνική σου ζωή, τουλάχιστον σε ίδια ποσότητα, όσο και στις υποχρεώσεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ένα από τα χαρακτηριστικά που σε κάνουν τόσο ξεχωριστό/ή είναι η ικανότητα σου να πιέζεσαι ψυχολογικά και να νιώθεις ενοχές σχεδόν για τα πάντα, χωρίς ούτε μια αφορμή. Κι όταν σε γραπώνει αυτό το κομμάτι της συμπεριφοράς σου έχεις μια ανησυχητική ροπή προς λάθη και γκάφες. Όπως για παράδειγμα να ξανανοίξεις παρτίδες με μερικούς/ες που τσαλαπάτησαν την καρδιά σου σαν αποτσίγαρο. Όχι, δεν αλλάζει τόσο ριζικά ο κόσμος!

Πηγή: Stardome.gr

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET