ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 11/08/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, η μέρα ξεκινά με μεγάλη νευρικότητα, όποτε πρόσεξε μη, με το καλημέρα, πιαστείς στα χέρια με κανέναν/καμία. Μετά το μεσημέρι όμως, επιτέλους, επανέρχεται σταδιακά η χαμένη εδώ και μέρες ενέργεια σου! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) «Δεν θέλω να δουλέψω! Δεν θέλω να δουλέψω! Δεν θέλω να δουλέψω!» ουρλιάζεις και με […]

Neopolis Team

11 Αυγούστου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, η μέρα ξεκινά με μεγάλη νευρικότητα, όποτε πρόσεξε μη, με το καλημέρα, πιαστείς στα χέρια με κανέναν/καμία. Μετά το μεσημέρι όμως, επιτέλους, επανέρχεται σταδιακά η χαμένη εδώ και μέρες ενέργεια σου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

«Δεν θέλω να δουλέψω! Δεν θέλω να δουλέψω! Δεν θέλω να δουλέψω!» ουρλιάζεις και με το δίκιο σου – μόνο στη δουλειά δεν είναι το μυαλό σου. Αλλά μην περιμένεις να υποταχθεί το σύμπαν στις εκκλήσεις σου. Λυπάμαι. Κράτα τις ευχές σου για άλλη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μην περιμένεις και τεράστια ικανότητα συγκέντρωσης σήμερα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με θέματα της δουλειάς σου. Το μυαλό σου αποσπάται με το παραμικρό. Γιατί; Ίσως γιατί έχει πάθει υπερφόρτωση πια;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, το καλύτερο αντίδοτο στις αναμνήσεις είναι να συζητάς για τα όνειρα σου και για το μέλλον με καλή παρέα. Μπορεί ο πόνος να μουδιάζει προσωρινά μόνο, αλλά κι αυτό έχει την αξία του!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στον συναισθηματικό παροξυσμό που σου προκαλεί ο έρωτας ή την ψυχική σου ηρεμία, τι επιλέγεις; Αν απάντησες «Την κουρτίνα τρία» είσαι σωστός/η! Ο μόνος τρόπος για να βρεις την συναισθηματική σου ισορροπία είναι να κεράσεις εκείνον/η που παίζει με τον έρωτα σου το παγωμένο σφηνάκι της απόλυτης αδιαφορίας! Εκεί να δεις γλέντια…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, από το 2ο μισό της ημέρας κι για τις επόμενες μέρες η διάθεση σου μετακυλύετε σταδιακά από κοινωνικά δραστήρια σε εκρηκτική. Αν και η πολιτικά ορθή συμβουλή θα ήταν να σου συστήσω ψυχραιμία, η ειλικρινής μου συμβουλή είναι: ξέσπασε σε όποιον/α το αξίζει και φρόντισε να αφήσεις άθικτο τον άμαχο πληθυσμό!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Όποιος/α λέει πως είναι υπεράνω χρημάτων αυτή την εποχή μάλλον προσπαθεί να πουλήσει τρέλα ή έχει μια επιθυμία να τον/την λιντσάρουν. Ευτυχώς δεν ανήκεις σʼ αυτή την κατηγορία. Αυτές τις μέρες, είτε να ανοίξει μια προοπτική να κερδίσεις περισσότερα χρήματα (ένα καινούργιο πρότζεκτ ή μήπως ανοίγει μια υψηλότερης βαθμίδας θέση στην εταιρία σου που θες να χτυπήσεις;), είτε, αν αναζητάς εδώ και καιρό δουλειά, επιτέλους να υπάρξουν εξελίξεις σʼ αυτό το κομμάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ναι το καταλάβαμε βαριέσαι αφόρητα να δεις τα ίδια πρόσωπα, να σηκώσεις το τηλέφωνο και νʼ ακούσεις τις ίδιες φωνές, να επικοινωνείς με τους ίδιους αιώνια δυσαρεστημένους πελάτες/συνεργάτες σου… Όμως ποιος φταίει που έμπλεξε σε τέτοια ρουτίνα; Σίγουρα όχι εμείς που μας κοιτάς με αυτό το δολοφονικό βλέμμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Όχι δεν μπορείς να ηρεμήσεις! Ναι, έχεις νευρικότητα, ένταση, νεύρα και δεν μπορείς να κάτσεις σε μια μεριά. Ναι, όλοι γύρω σου μοιάζουν λες και κινούνται σε αργή κίνηση κι αυτό σε γεμίζει ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Αν συνεχίσεις να διαβάζεις αυτή τη σελίδα μάλλον θα ρίξεις μπουνιά στην οθόνη. Σταματάω. Όβερ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, μην σκέφτεσαι τόσο έντονα ρε παιδί μου τα προβλήματα σου. Θα κάψεις τα εγκεφαλικά σου κύτταρα πολύ γρήγορα και πίστεψε με τα έχεις πολύ ανάγκη. Μήπως να χαλαρώσεις λίγο περισσότερες αυτές τις μέρες αντί να πιέζεσαι με τη δουλειά;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, είσαι σε φάση χαλάρωσης και απόλαυσης σήμερα, οπότε πρόσεξε μη πας κόντρα στη φυσική σου ροπή γιατί το σώμα σου θα σε τιμωρήσει! Χαλαρώνουμε τώρα. Χαλαρώνουμε… Εισπνοή. Εκπνοή. Τέλεια.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν έψαχνες ένα καλό άνοιγμα για να ρισκάρεις/προσπαθήσεις/τολμήσεις ένα επαγγελματικό άνοιγμα ή να εκφράσεις τα συναισθήματα σου σε κάποιον/α ή να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, ε ήρθε η ώρα σου! Αυτές τις μέρες δωσʼ του να καταλάβει λέμε!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET