ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 11/02/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η διάθεση για επαναπροσέγγιση με κάποιον/α φίλο/η ή συνεργάτη που τα είχες τσουγκρίσει, υπάρχει. Ή μήπως είναι μια ερωτική ιστορία που περισσότερα μπλεξίματα σου δημιουργεί παρά ικανοποίηση για την ώρα; Πάντως αν θες να λύσεις παρεξηγήσεις τώρα είναι η ώρα! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) «Δεν θέλω να δουλέψω! Δεν θέλω να […]

Neopolis Team

11 Φεβρουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η διάθεση για επαναπροσέγγιση με κάποιον/α φίλο/η ή συνεργάτη που τα είχες τσουγκρίσει, υπάρχει. Ή μήπως είναι μια ερωτική ιστορία που περισσότερα μπλεξίματα σου δημιουργεί παρά ικανοποίηση για την ώρα; Πάντως αν θες να λύσεις παρεξηγήσεις τώρα είναι η ώρα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
«Δεν θέλω να δουλέψω! Δεν θέλω να δουλέψω! Δεν θέλω να δουλέψω!» ουρλιάζεις και με το δίκιο σου – μόνο στη δουλειά δεν είναι το μυαλό σου. Αλλά μην περιμένεις να υποταχθεί το σύμπαν στις εκκλήσεις σου. Λυπάμαι. Κράτα τις ευχές σου για άλλη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, αν σε πιάσει το κοινωνικό σου μικρόβιο και δεν θα έχεις ησυχία τις επόμενες μέρες (δηλαδή όλα πάνε καλά). Σε αντίθετη περίπτωση, κάτι σοβαρό τρέχει μαζί σου. Μήπως να το κοιτάξουμε; Έλα μη φοβάσαι, μίλα στο θείο Stardome…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Όταν μια ευκαιρία δεν προκύπτει δεν εγκαταλείπουμε! Την δημιουργούμε μόνοι/ες μας! Που; Μα που αλλού; Στον ερωτικό στίβο; Για να δελεάσεις τον/την άλλο/η δεν χρειάζεται να προσπαθείς να μεταμορφωθείς σε κάτι που νομίζεις πως του/της αρέσει. Απλά να δείξεις πόσο εντάξει νιώθεις που είσαι εσύ. (Ναι, μπορείς και να το προσποιηθείς αν δεν το νιώθεις! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα μωρό μου…)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Λέοντα, αν θες να συνεχίσεις αυτό το μοτίβο της εσωτερικής συναισθηματικής παράνοιας/εξωτερικής εύθυμης διάθεσης, κάνε το στο πρώτο μισό της ημέρας. Γιατί καθώς θα πλησιάζει το βράδυ θα σου φαίνεται τόσο ανόητο να χαλάς τη διάθεση σου, έτσι από ψυχαναγκασμό και μόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικές για να κάνεις κουβέντες που θα λύσουν εκκρεμότητες με φίλους ή συναδέλφους σου. Το μόνο που χρειάζεται να επιδείξεις είναι μια κάποια διπλωματικότητα γιατί αυτός/η που θα βρίσκεται απέναντι σου μάλλον δεν θα έχει την ίδια υπομονή που έχεις εσύ…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, επιστρέφει από το μεσημέρι και έπειτα η διάθεση για κοινωνικότητα, μικροδιαπλικτισμούς και πειράγματα σε φίλους/ες και γνωστούς/ες! Αχ, είναι ωραίο να επανέρχεσαι, έστω και προσωρινά, στο γνωστό δραστήριο εαυτό σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, αν σε κυριεύσει μια διάθεση για ηρεμία, για περισσότερο χρόνο στο σπίτι, για μερικά χάδια περισσότερα (αν είσαι σε σχέση), μην της αντισταθείς κοιτώντας καχύποπτα από θα σκάσει το αναπάντεχο. Αφέσου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, σήμερα το οφείλεις στον εαυτό σου (γιατί αυτός έχει σημασία, μην το ξεχνάς ποτέ!) να βγεις εκεί έξω στο κόσμο με τσαμπουκά, εγωισμό και ενέργεια! Αρχικά για να τη σπάσεις σε μερικούς/μερικές συναδέλφους σου ή “φίλους/ες” που λατρεύουν την εκ του ασφαλούς κριτική. Και στη συνέχεια; Ξεκινά μ’ αυτό, κι αν πετύχεις, αύριο θα έχεις καινούργια αποστολή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, μην σκέφτεσαι τόσο έντονα ρε παιδί μου τα προβλήματα σου. Θα κάψεις τα εγκεφαλικά σου κύτταρα πολύ γρήγορα και πίστεψε με τα έχεις πολύ ανάγκη. Μήπως να χαλαρώσεις λίγο περισσότερες αυτές τις μέρες αντί να πιέζεσαι με τη δουλειά;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς με τόση απέχθεια για ότι έχει να κάνει με χρήματα, εργασία, κτήσεις και οικονομικές υποχρεώσεις που θες να τα διαλύσεις όλα. Ναι, τόσο πολύ έχεις μπλεχτεί σʼ αυτό τον ιστό που μισείς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ε ναι λοιπόν! Δεν θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας! Αν ο/η σύντροφος σου ή μερικοί/ες φίλοι/ες ή συνεργάτες σου ψάχνουν κάποιον/α να ξεφορτώσουν τα άγχη και τις ανασφάλειες τους, σήμερα ειδικά, δεν θα παίξεις αυτό το ρολάκι!

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET