ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 11/01/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, μην προσπαθείς σήμερα να αντιμετωπίσεις τις προστριβές με συνεργάτες ή τον/την σύντροφο σου με διάλογο. Ο μέσος όρος κοινής λογικής έχει πέσει σε επικίνδυνα χαμηλές τιμές τον τελευταίο καιρό. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, έχεις μπει σʼ έναν επικοινωνιακό εθισμό που καθόλου δεν ταιριάζει με την στρατηγική που επιλύεις συνήθως […]

Neopolis Team

11 Ιανουαρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, μην προσπαθείς σήμερα να αντιμετωπίσεις τις προστριβές με συνεργάτες ή τον/την σύντροφο σου με διάλογο. Ο μέσος όρος κοινής λογικής έχει πέσει σε επικίνδυνα χαμηλές τιμές τον τελευταίο καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, έχεις μπει σʼ έναν επικοινωνιακό εθισμό που καθόλου δεν ταιριάζει με την στρατηγική που επιλύεις συνήθως τα προβλήματα σου – δηλαδή με σοβαρή και σιωπηρή δουλειά. Και τα προβλήματα με την περιφρούρηση του ιδιωτικού σου χώρου (στην οικογένεια ή μέσα στη σχέση) και τις απαιτήσεις του/της συντρόφου παραμένουν…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τάσεις φυγής δεν έχουν μόνο όσοι/ες θέλουν να αποδράσουν από την πραγματικότητα. Και αυτοί/ες που θέλουν να την διαλύσουν και να την φτιάξουν από την αρχή (όπως εσύ) από το ίδιο πάσχουν. Και σήμερα θέλεις τόσο πολύ να τα κάνεις όλα λαμπόγυαλο ξεκινώντας από τους/τις συνεργάτες/συνεργάτιδες σου…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Βαρέθηκες τα λόγια αφοσίωσης, πίστης, ελπίδας. Κουράστηκες να ακούς από τους/τις φίλους/ες σου ή/και τον σύντροφο σου πως «Όλα θα πάνε καλά!» αλλά κανείς/καμία να μην κουνά το δαχτυλάκι του παρά μόνον εσύ! Μήπως σήμερα να κάνεις το πέρασμα από την απογοήτευση στην επίθεση; Ξεσκαρτάρισμα mode: ΟΝ!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, το ιδανικό σήμερα θα ήταν ο χρόνος να έτρεχε γρήγορα προς τη δύση του Ήλιου, να υποδεχόσουν το βραδάκι στο μπαλκόνι/στη βεράντα σου ή βολτάροντας σε ένα ήσυχο στενό της πόλης. Άντε, μπορείς να επιλέξεις κι έναν/μια κοντινό/ή σου άνθρωπο για συντροφιά. Με άλλα λόγια, πόσο σε κουράζει η ρουτίνα σήμερα δεν λέγεται…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αν θέλεις να κλείσεις τʼ αυτιά σου, τα παραθυρόφυλλά σου και το κινητό σου αυτές τις μέρες, πάσο – ο αστρολόγος σου δεν θα φέρει καμία αντίρρηση. Όμως αν ο κόσμος δεν σου φαντάζει τελικά και τόσο κουραστικός, αφιέρωσε το χρόνο σου σε ανθρώπους που μπορείς να επικοινωνήσεις ουσιαστικά, που ξέρουν και να ακούν εκτός απʼ το να μιλάνε ακατάπαυστα…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, το ξέρω πως έχεις ανάγκη από χάδια που κάνουν το δέρμα σου να ριγεί από ευχαρίστηση και από μια γερή δόση πάθους. Όμως αν δεν είναι εύκαιρα (ή δεν τα έχεις βρει) τα χέρια που μπορούν να λύσουν την ένταση σου, μπορείς σήμερα να σε καλομάθεις και να σε κανακέψεις ξοδεύοντας χρήματα για εσένα ή ενδίδοντας σε πειρασμούς που συνήθως αποφεύγεις. Κι αυτό καλό θα σου κάνει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το επόμενο διήμερο επιτάσσει να ανασύρεις από το δισάκι σου τις πιο άρτιες ψυχολογικές ακροβατικές ικανότητες: πρέπει να μοιράσεις τον χρόνο σου με επιτυχία ανάμεσα στην κοινωνική ζωή και την απόσυρση σου από τον κόσμο για να ηρεμείς. Αν δεν το καταφέρεις τι γίνεται; Ή που θα αδειάσεις από ενέργεια και διάθεση σε σημείο εξάντλησης, ή που θα τα ξεσπάσεις τα νεύρα σου στον πρώτο δύσμοιρο που θα βρεθεί στο διάβα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

«Τοξότη; Τοξότη; Είναι κανείς μέσα ή τσάμπα χτυπάω;». Ναι το έπιασες το νόημα. Θες να είσαι κάπου μακριά αυτές τις μέρες. Πολύ μακριά. Νʼ αδειάσει το μυαλό σου από σκοτούρες. Και όχι δεν απαραίτητα παρέα μαζί σου. Εκτός κι αν τον/την εμπιστεύεσαι τόσο που θα του/της έλεγες ότι σε προβληματίζει…. Εσύ αποφασίζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όσο περισσότερο από το χρόνο σου αφιερώνεις αυτό το διήμερο με καλούς φίλους, τόσο θα φορτίζουν και οι μπαταρίες του μυαλού σου. Ναι, η ρουτίνα έχει γίνει υπερβολικά ασφυκτική τελευταία ακόμη και για μετρ του ρεαλισμού σαν εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Το πρόβλημα με την επαγγελματική υπερπροσπάθεια δεν είναι η σωματική κούραση, ούτε η έλλειψη ύπνου, ούτε καν η αποχή σου από κάθε κοινωνική δραστηριότητα. Είναι το γεγονός πως βιώνεις την εργασία σου τόσο προσωπικά και ταυτίζεσαι συναισθηματικά με αυτή σε τέτοιο βαθμό, που ο φόβος της αποτυχίας ή της καθυστέρησης σε καταρρακώνει ψυχικά. Αυτές τις μέρες πρέπει να απαιτήσεις από τον εαυτό σου να πάρει ανάσες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Το μηνύματα που λαμβάνεις από την ζωή εδώ και εβδομάδες είναι πως πρέπει να δουλεύεις ασταμάτητα, να μιλάς ελάχιστα και να ονειρεύεσαι με μέτρο. Τις περισσότερες μέρες τα καταφέρνεις με μεγάλη επιτυχία (αν και οι νύχτες σου συχνά καταλήγουν σε δάκρυα) αλλά σήμερα φτάνεις στο αμήν! Να το θέσω απλά: δεν θα ήθελα να είμαι μπροστά όταν ξεσπάσεις.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET