ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 10/11/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η σημερινές εκρήξεις σου θα είναι ευθέως ανάλογες με το μέγεθος του αισθήματος καταπίεσης που βιώνεις μέσα σε μια σχέση ή από την καθημερινότητα σου. Όσο μεγαλύτερη η καταπίεση, τόσο πιο εμφατική η έκρηξη. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, μην μπεις σήμερα σε καμία συζήτηση ή/και σε διαπληκτισμό με γονείς ή […]

Neopolis Team

10 Νοεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινές εκρήξεις σου θα είναι ευθέως ανάλογες με το μέγεθος του αισθήματος καταπίεσης που βιώνεις μέσα σε μια σχέση ή από την καθημερινότητα σου. Όσο μεγαλύτερη η καταπίεση, τόσο πιο εμφατική η έκρηξη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, μην μπεις σήμερα σε καμία συζήτηση ή/και σε διαπληκτισμό με γονείς ή συγγενείς σου. Όσο κι αν προσπαθήσεις, όχι άκρη δεν θα βγάλεις, θα σου την πουν κι από πάνω. Καλύτερα στην ησυχία σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, όλοι γνωρίζουμε πως η γλώσσα σου μπορεί να γίνει πιο καυστική και από καθαρό υδροχλωρικό οξύ. Οπότε σήμερα μην κάνεις μόστρα τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα γιατί κάτι που ξεκινά σαν αστείο μπορεί να καταλήξει σε αγώνα πυγμαχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, κάθε φορά που έχεις ελεύθερο χρόνο αγχώνεσαι γιατί θες να προλάβεις να κάνεις τα πάντα και να ικανοποιήσεις και τους πάντες. Αφού δεν μπορείς ακόμη να κλωνοποιηθείς εξασκήσου πάνω στην άγνωστη σε εσένα τεχνική του «Θέτω προτεραιότητες.»! Οι πιο αγαπημένοι άνθρωποι έρχονται πάντα πρώτοι!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, σίγουρα νιώθεις υπέροχα όταν υπάρχει μια πληθώρα προσκλήσεων για έξοδο και καλείσαι να επιλέξεις. Μήπως σήμερα να δοκιμάσεις να οργανώσεις εσύ κάτι με την παρέα σου για να νιώσουν και εκείνοι πως έχουν σημασία για εσένα;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, σήμερα έχεις περίσσεια ενέργειας, όμως αυτό από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα. Γιατί αν δεν σε τραβήξει έξω από το σπίτι θα προσπαθήσεις να την εκτονώσεις στη καθαριότητα του σπιτιού ή την προσπάθεια να λύσει πάλι εσύ ολομόναχος/η όλα τα προβλήματα της οικογένεια σου. Δεν βαρέθηκες ακόμη;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μερικές φορές είναι τόσο εύκολο να τσαντιστείς με κάποιον/α φίλο/η όσο και το να μετρήσεις ως το δέκα χωρίς να κάνεις λάθος. Αυτό συμβαίνει γιατί περιμένεις από αυτούς/ες να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σου, αγνοώντας πως ίσως βρίσκονται σε χειρότερη θέση από εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Αλήθεια τώρα, υπάρχει κάτι που μπορεί να προτείνω εγώ, το οποίο να μην το έχει εξερευνήσει ενδελεχώς το υπερδραστήριο μυαλό σου; Αν μετράει πάντως, μην παρασυρθείς από τον/την προϊστάμενο σου ή κάποιο γονιό που προσπαθεί να σε προσεγγίσει με καλή διάθεση. Άλλα έχει στο μυαλό του/της…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, σήμερα το σώμα είναι πρόθυμο αλλά το μυαλό ανέτοιμο ν’ ακολουθήσει τους επαγγελματικούς ρυθμούς της ημέρας. Και τι κάνεις σʼ αυτή την περίπτωση; Μένεις συνεπής στις συμβατικές σου υποχρεώσεις και δεν αποτολμάς σημαντικές συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι σε καλή κατάσταση οπότε φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από περιττές διαφωνίες και διαπληκτισμούς με τον/την σύντροφο σου… Ναι, πάλι με αυτόν/ή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, σήμερα δεν είναι μέρα για να μένεις μέσα ή για να περιορίζεσαι/καταπιέζεσαι και να μην λες αυτό που σκέφτεσαι σε φίλους ή και τον/την σύντροφο σου. Ρε δε πα να προσβάλλονται, βάρα τους εκεί που τους πονάει!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου! Πόσες φορές πρέπει να επαναλάβω πως τα προσωπικά σου ζητήματα δεν πρέπει να τα συζητάς με συνεργάτες; Δίνεις πατήματα για να σε εκμεταλλεύονται! Μην το κάνεις!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET