ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 10/06/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, η ψυχολογική ένταση/πίεση στην δουλειά σου, σε συνδυασμό με τις στρεσαρισμένες σχέσεις με τον/την προϊσταμένη σου (ή εξαιτίας ενός τσακωμού που κουβαλάς απ’ το σπίτι με κάποιο γονιό ή τον/την σύντροφο σου) είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε επικίνδυνες εκρήξεις. Προσοχή δαγκώνει! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, μην προσπαθείς να […]

Neopolis Team

10 Ιουνίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, η ψυχολογική ένταση/πίεση στην δουλειά σου, σε συνδυασμό με τις στρεσαρισμένες σχέσεις με τον/την προϊσταμένη σου (ή εξαιτίας ενός τσακωμού που κουβαλάς απ’ το σπίτι με κάποιο γονιό ή τον/την σύντροφο σου) είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε επικίνδυνες εκρήξεις. Προσοχή δαγκώνει!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, μην προσπαθείς να το παίξεις Σκορπιός σχεδιάζοντας στρατηγικές για να κατακτήσεις κάποιον/α που σʼ ενδιαφέρει ή για να σαμποτάρεις όσους διαφωνούν μαζί σου στη δουλειά. Να είσαι ο εαυτός σου: υπομονετικός/η, γοητευτικός/η, ειλικρινής.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, περισσότερο λάθος μέρα για να το παίξει υποχωρητικός δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Χωρίς να τσαμπουκαλεύεσαι και να ξεφωνίζεις ξεκαθάρισε τις απόψεις σου σʼ όποιον/α (συγγενή, φίλο/ή, σύντροφο) επιχειρεί να σε μαντρώσει στη λογική του/της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, όσο κι αν σε τρώει, όσο κι αν βασανίζεσαι, όσο κι αν πεθαίνεις να μάθεις νέα του/της, μην κυλήσεις! Αντιστάσου! Μια σχέση δεν θέλει μόνο αμοιβαίες υποχωρήσεις, απαιτεί και αμοιβαίες πρωτοβουλίες. (ΥΓ.: Οι δεσμευμένοι/ες μην τολμήσετε να εξαντλήσετε την ενέργεια σας στην δουλειά! Έχετε αγώνα το βράδυ…)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, είναι μια από αυτές τις μέρες που φτάνεις στο όριο να τολμήσεις να κάνεις πράξεις τα ερωτικά ένστικτα που σου ξυπνά ένας/μια φίλος ή συνάδελφος. Θα αντισταθείς ξανά άραγε ή θα βουτήξεις στην αμαρτία;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, όποιος/α δεν μπορεί σήμερα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου και τις ταχύτητες σου, καλύτερα να μείνει πίσω και να μην σε ενοχλήσει. Δεν το έχεις και σε τίποτα να εξαπολύσεις μαζική επίθεση σε όποιον/α σου λέει “Ηρέμησε.” ή “Χαλάρωσε.”… Δεν θέλω να χαλαρώσω ρε φίλε, άι παράτα με!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, μη τα βάζει με τη στενόμυαλη λογική (?) των συναδέλφων σου που δεν μπορούν να δουν πέρα από την οθόνη του υπολογιστή τους και πιο μακριά από το μικροσύμπαν της ρουτίνας τους! Μη χαλάς τη διάθεση σου και τσάμπα σάλιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, είναι μια από αυτές τις μέρες που σʼ εκνευρίσει αφόρητα το πόσο πολύ διαφέρει ο τρόπος σκέψεις σου από το τι σκέφτεται και πως λειτουργεί ο κόσμος εκεί έξω. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιτεθείς στον πρώτο αντιφρονούντα που θα συναντήσεις, ναι;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, είσαι τόσο ευέξαπτος/η σήμερα που καλό θα ήταν να ξεσπάσεις το περίσσευμα ενέργειας που έχεις σε κάποια βόλτα, στο γυμναστήριο ή σε σεξ. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση έχεις να τσακωθείς με πολύ κόσμο…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, ας συμφωνήσουμε πως σήμερα θα αισθανθείς μια κρίση νοήματος στην επαγγελματική σου ζωή – ο χώρος, οι συνάδελφοι, οι υποχρεώσεις σου, όλα θα μοιάζουν σαν κακόγουστο ανέκδοτο. Συμφωνήσαμε; Ωραία, τώρα μπες στον αυτόματο πιλότο και ας τις φιλοσοφικές αναζητήσεις για άλλη ώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, αν μπορείς να κλείσεις τις κουρτίνες και τα παράθυρα, να σκεπαστείς μέχρι επάνω και να περιμένεις να περάσει η σημερινή μέρα, κάνε το! Αν δεν μπορείς (που μάλλον αυτό θα συμβεί) ετοιμάσου να νιώσεις τον κόσμο εκεί έξω πιο εχθρικό, επιθετικό, αλλοπρόσαλλο και επικίνδυνο από ποτέ. Και ένας/μια Υδροχόος σε άμυνα είναι ένα τρομερά παγωμένο πλάσμα…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις τη μετωπική σύγκρουση με τον/την προϊστάμενο/η σου σήμερα είναι να μην είσαι εριστικός/η και να μην δίνεις συνέχεια στις παρατηρήσεις του/της. Μια μέρα είναι, κάνε υπομονή κι εσύ!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET