ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 10/04/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η συγκυρία για να λύσεις παρεξηγήσεις, αν υπάρχουν, με συναδέλφους ή κάποιον/α φίλο/η είναι εξαιρετική. Ναι, θα είναι δύσκολη η πρώτη προσέγγιση, όμως μην κολλήσεις. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, με το άγχος εξαιτίας της εργασίας σου να φτάνει σήμερα στο ζενίθ, φρόντισε να προσφέρεις στο εαυτό σου μερικές στιγμές απόλυτης […]

Neopolis Team

10 Απριλίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η συγκυρία για να λύσεις παρεξηγήσεις, αν υπάρχουν, με συναδέλφους ή κάποιον/α φίλο/η είναι εξαιρετική. Ναι, θα είναι δύσκολη η πρώτη προσέγγιση, όμως μην κολλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, με το άγχος εξαιτίας της εργασίας σου να φτάνει σήμερα στο ζενίθ, φρόντισε να προσφέρεις στο εαυτό σου μερικές στιγμές απόλυτης ηρεμίας αφού σχολάσεις. Κλειστό κινητό, αγαπημένη μουσική, ένα ποτηράκι κρασί…. Γαλήνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, αφού το μυαλό σου δεν είναι στη θέση του σήμερα και γκαρίζει «Γιατί με βασανίζεις με νούμερα, επικοινωνίες και έγγραφα στη δουλειά! Θέλω ανανέωση!», άκουσε το κι εσύ και τέλειωνε γρήγορα για να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, σε βλέπω να ξυπνάς φορτισμένος/η σήμερα και έτοιμος/η για καυγά ή γκρίνια! Σε παρακαλώ μην στραπατσάρεις την εικόνα σου στη δουλειά πάλι. Ξέσπασε μόνο μπροστά σε ανθρώπους που σε ξέρουν αρκετά καλά για να μην σε βρίσουν.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, σήμερα είναι σημαντικό να αφιερώσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς σʼ έναν/μια κοντινό/η φίλο/η ή στον/στην σύντροφό σου. Αφουγκράσου τους, μίλα τους, διασκέδασε, θυμήσου, γέλασε, κλάψε… Αυτό σημαίνει μοιράζομαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Νομίζω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα να καταλάβεις το νόημα. Όσο περισσότερο διπλωματικός/η είσαι και προσπαθείς να δικαιολογείς εξάρσεις/εντάσεις/κουλές συμπεριφορές συναδέλφων σου, τόσο καταλήγεις στο τέλος να κάνεις δουλειές για 45 άτομα. Όσο πιο αποστασιοποιημένος/η γίνεσαι όμως και δεν μιλάς σε κανένα/καμία, τόσο σε εξωθούν στην απομόνωση. Αν δεν βάλεις συγκεκριμένα όρια τώρα, αυτό θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες. ΟΚ?

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Όπως μου έλεγε και μια φίλη Ζυγός πριν από λίγες μέρες, η ζωή δεν είναι δίκαιη. Και εκείνη (όπως κι εσύ ίσως) παραμένει ερωτευμένη με έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να την καταλάβει. Και τι κάνει; «Ελπίζω κάποια μέρα να με νιώσει. Ως τότε όμως δεν θα γίνω κοσμοκαλόγρια αγάπη μου…». Αυτό είναι αντιμετώπιση Ζυγού μωρό μου! Γκεγκε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Από τη μια πλευρά, η προσοχή σου είναι απόλυτα στραμμένη στο ζήτημα χρήμα. Πως θα βγουν περισσότερα, πόσα λείπουν, πόσα θα έρθουν συντόμως. Όμως τώρα που περισσότερο από ποτέ έχεις την ανάγκη να αφοσιωθείς σʼ αυτό το κομμάτι της ρουτίνας σου, εμφανίζονται οικείοι σου (φίλοι, συγγενείς, σύντροφος) με κάτι απίστευτες συναισθηματικές ανάγκες που σʼ αποσυντονίζουν στο δευτερόλεπτο. Θυμήσου: όποιος/α πάει να σε φορτώσει με ενοχές χαστουκίζεται επί τόπου (λεκτικά ή κυριολεκτικά)…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Για τελευταία φορά (αρκεί να πείσεις και τον εαυτό σου γιʼ αυτό, έτσι;) θα δώσεις τόπο στην οργή και θα ξεπαγώσεις τις σχέσεις με κάποιο/α συγγενή σου ή ένα/μια καλό/ή φίλο/η. Αφού δεν μπορείς τις έχθρες και το ξέρεις…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πρόταση: Μην ρισκάρεις τρελές εξόδους και ξενύχτια αν πρώτα δεν δόσεις μερικές ανάσες στο σώμα σου! (Πονηρό υστερόγραφο: Και το σεξ είναι εξαιρετική μέθοδος χαλάρωσης στην περίπτωση σου…). Προειδοποίηση: Πάντως αν είναι να επιχειρήσεις το ξενύχτι, τουλάχιστον επέλεξε εσύ το μέρος και το ύφος της εξόδου γιατί δεν είσαι και στα καλύτερα σου για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, μέρα δράσης η σημερινή. Οικονομικές ή επαγγελματικές εκκρεμότητες, συζητήσεις που έχουν καθυστερήσει, εργασίες του σπιτιού ή σχετικές μʼ αυτό που έχουν μείνει πίσω – όλα πρέπει να πάρουν το δρόμο της ολοκλήρωσης. Μην χαζεύεις!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Πρόταση: Τώρα τι πρόταση να σου κάνω και να την υιοθετήσεις ή έστω να την σκεφτείς. Είναι από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι τόσο εύπλαστος/η συναισθηματικά που σχεδόν τρομάζεις από την απουσία αναστολών και αμυνών σου… Προειδοποίηση: …και όταν ένας/μια Ιχθύς δεν έχει άμυνες κι αναστολές, τότε είναι που γίνεται ικανός για μεγάλες γκάφες στις διαπροσωπικές του/της σχέσεις.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET