ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 10/02/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Τις επόμενες μέρες θα σε πλημμυρίσει μια παράξενη προσμονή (σαν να περιμένεις κάτι να συμβεί από στιγμή σε στιγμή) που συνοδεύεται από ενέργεια που ραγίζει τοίχους, προσδοκία για εξόδους/ταξίδια/δράση. Πρόσεχε όμως! Μην κάψεις καμιά από αυτές τις μέρες κοιτώντας με το χαμόγελο του πρωτάρη το υπερπέραν! Η ζωή συνεχίζεται αμείλικτη! ΤΑΥΡΟΣ […]

Neopolis Team

10 Φεβρουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Τις επόμενες μέρες θα σε πλημμυρίσει μια παράξενη προσμονή (σαν να περιμένεις κάτι να συμβεί από στιγμή σε στιγμή) που συνοδεύεται από ενέργεια που ραγίζει τοίχους, προσδοκία για εξόδους/ταξίδια/δράση. Πρόσεχε όμως! Μην κάψεις καμιά από αυτές τις μέρες κοιτώντας με το χαμόγελο του πρωτάρη το υπερπέραν! Η ζωή συνεχίζεται αμείλικτη!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
«Θα ξεκολλήσω, θα ξεκολλήσω, θα ξεκολλήσω…!». Αμ δε που θα ξεκολλήσεις! Το μυαλό σου κλείδωσε στο δίλλημα του να δώσεις ή να μην δώσεις μια ευκαιρία σε εκείνον/η που σε ζαχαρώνει τους τελευταίους μήνες. Και είναι που δεν μπορείς και να τον/την αποφύγεις… Μέσα στην παρέα είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, η πρώτη εντύπωση της μέρας αποτυπώνεται σαν στάμπα στους γύρω σου. Συνόδευσε λοιπόν το «Καλημέρα!» με τόνο σκληροπυρηνικής σοβαρότητας και αυτό το αντίστοιχο βλέμμα. Ναι, αυτό που ψαρώνει κόσμο. Ξέρεις εσύ…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Οι μεγαλύτερες αλλαγές ξεκινούν απʼ τον τρόπο που σκεφτόμαστε και αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα κι αν υπάρχει ένα τεράστιο στοίχημα για όλους τους Καρκίνους είναι σταδιακά να δίνουν λίγη μεγαλύτερη αξία στην εκλογίκευση των καταστάσεων και να μην ευνοούν 101% το ένστικτο. Ίσως αν τις επόμενες μέρες αντιμετωπίσεις την ψυχρή αλήθεια για μερικές συνεργασίες/σχέσεις στη ζωή σου να καταλάβεις την αξία αυτής της αλλαγής.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Λέοντα, σου έχω ή δεν σου έχω πει να μην παίρνεις τόσο στα σοβαρά τα λόγια των άλλων (σκέψου τον αστρολόγο να προσπαθεί να πάρει ένα δήθεν δασκαλίστικο ύφος); Κάθεσαι και χαλιέσαι πρωινιάτικο με τα παιχνιδάκια εκείνου/ης που σ’ ενδιαφέρει/ελκύει; Για πάρ’ το πιο χαλαρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Αυτή την εποχή είναι απολύτως απαραίτητο για την ψυχική σου ισορροπία να προσέχεις ΕΣΕΝΑ, να είσαι αφοσιωμένος/η στους προσωπικούς σου στόχους και να μην ανέχεσαι παιχνιδάκια και ανασφάλειες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό σημαίνει πως σχέσεις/συνεργασίες που βρίσκονται στο μεταίχμιο παίρνουν την κατιούσα. Αν όμως βρίσκεσαι σε μια σχέση/συνεργασία που στηρίζεται στον αλληλοσεβασμό, τότε ετοιμάσου για εκτόξευση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ο έρωτας, το δώρο των θεών στους ανθρώπους, λένε οι περισσότεροι/ες Ζυγοί. Και μετά συμπληρώνουν: που (σχεδόν) πάντα σκοτώνεται από την καθημερινή ρουτίνα, την πραγματικότητα με τα χίλια δυο κουτάκια, προγράμματα και τις συνεχείς υποχρεώσεις. Γι’ αυτό, αντίθετα από τον μύθο που τους θέλει πάντα σε μια σχέση, είναι οι πρώτοι/ες που θα την αναθεματίσουν όταν πάψει να είναι μαγική. Αυτό που ποθούμε πιο πολύ είναι αυτό που θα μισήσουμε σφόδρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ίσως σήμερα να είναι μια από αυτές τις μέρες που αναρωτιέσαι στην απόλυτη σιωπή αν πραγματικά μπορεί κάποιος/α να ανταποκριθεί στον έρωτα σου με το ίδιο μεταμορφωτικό πάθος που σε καταλαμβάνει εσένα. Κι αν όχι, ποιο το νόημα να συνεχίσεις ν’ αγαπάς; Και αν ναι, που είναι ρε γαμώτο; Πολλοί προβληματισμοί με το καλημέρα. Πως αντέχεις;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μακάρι να μπορούσε κάποιος να εξηγήσει τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στην ψυχή ενός/μιας Τοξότη. Μακάρι να αποδιδόταν με λόγια αυτό το κράμα ελευθερίας – προσδοκίας – απογοήτευσης που εναλλάσσονται σε όλα τα γεγονότα και τις σχέσεις της ζωής σου. Δεν είσαι άπιστος/η, δεν είσαι κακός/ή, απλά αναζητάς μια ένωση πέρα από τον έρωτα. Ζητάς το απόλυτο. Γι’ αυτό και όταν είσαι μόνος/η, νιώθεις σαν τον πιο μοναχικό άνθρωπο στο σύμπαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, δεν χρειάζεται και σήμερα να ξεκινήσεις με τον στόχο να γίνεις ένας ελβετικός σουγιάς που θα κάνει τα πάντα στο γραφείο, στο μισό χρόνο, με το μισό κόπο και θα βοηθά και τους/τις συναδέλφους του. Για αλλαγή, προσπάθησε να δουλέψεις με τους ρυθμούς που δουλεύουν και οι γύρω σου και βάλε λίγη περισσότερη κοινωνικότητα/φασαρία/φιλία στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσπάθεια πολλών Υδροχόων εκεί έξω να καλλιεργήσουν την αρετή της υπομονής και της υποχωρητικότητας στις διαπροσωπικές σχέσεις που αποδεδειγμένα έχουν αποκτήσει αξία για τους ίδιους/τις ίδιες. Μέσα στις επόμενες μέρες πιθανόν θα ανακαλύψεις αν η αξία που έχεις δώσει σε μερικές απʼ αυτές ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όσες το πετύχουν θα σε απογειώσουν στα ουράνια. Όσες αποτύχουν θα δοκιμάσουν την παγωμένη σου οργή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Είσαι το νέο μου project Ιχθύ. Μου ανέθεσε το σύμπαν να σε πείσω να γίνεις λίγο πιο εγωιστής/εγωίστρια, πιο ενεργητικός/η, να παίρνεις αποφάσεις. Ξεκινάω λοιπόν! Όχι, δεν περιμένεις να σου προτείνουν οι φίλοι/ες σου τι θα κάνετε, που θα βρεθείτε ή πως να λύσεις το Χ πρόβλημα στη δουλειά. Σήμερα λες ΕΣΥ τι θες να κάνεις και πως θες να δράσεις και όποιος/α δεν θέλει να ακολουθήσει, με γεια του με χαρά του!

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET