fbpx

Ημερήσια Πρόβλεψη | 09/12/2015


ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, τριχοτομημένος/η ανάμεσα στις παράλογες απαιτήσεις του/της προϊσταμένου/ης σου, τις επακόλουθες δολοφονικές τάσεις που θα σε καταλάβουν και τον τσαμπουκά σου παγιδευμένο σαν σε δοχείο πεπιεσμένου αέρα, πως το βλέπεις; Γλιτώνεις την φυλακή σήμερα;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα μπορούσες να βρεις εκατομμύρια λόγους για να μην είσαι σε σχέση αυτή την περίοδο: ότι δεν έχεις χρόνο, ότι μια σχέση σε καταπιέζει, ότι θες να αφοσιωθείς στην καριέρα σου, ότι είσαι ακόμη πληγωμένος/η από την/τον πρώην σου… Κι όμως τόσοι λόγοι συντρίβονται μπροστά στην σκοτεινή αλήθεια της ψυχής σου: έχεις κουραστεί τις νύχτες να σε συντροφεύει στο κρεβάτι μόνο ο ήχος της αναπνοής σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν περάσεις τις επόμενες μέρες δουλεύοντας ή οργανώνοντας την δουλειά σου, έχει καλώς. Θα μπορέσεις κάπου να ξεσπάσεις όλη αυτή την σωματική ένταση που σε κατακλύζει. Όμως αν δεν ανήκεις σʼ αυτή την κατηγορία, μάλλον θʼ αρχίσουν να σου φταίνε όλοι και όλα. Και δεν είσαι καθόλου συμπαθής όταν γκρινιάζεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Βαρέθηκες τα λόγια αφοσίωσης, πίστης, ελπίδας. Κουράστηκες να ακούς από τους/τις φίλους/ες σου ή/και τον σύντροφο σου πως «Όλα θα πάνε καλά!» αλλά κανείς/καμία να μην κουνά το δαχτυλάκι του παρά μόνον εσύ! Μήπως σήμερα να κάνεις το πέρασμα από την απογοήτευση στην επίθεση; Ξεσκαρτάρισμα mode: ΟΝ!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Κινητικότητα κι εκνευρισμός στον εργασιακό χώρο από τη μια, ανάγκη για αναμόρφωση/βελτίωση των σχέσεων μέσα στο σπίτι ή απλά για ηρεμία και θαλπωρή (και έρωτα ίσως;). Κι ο κόσμος παραμένει επιθετικά αδιάφορος στις αληθινές σου ανάγκες, βάζοντας παγίδες στην καρδιά σου. Ωραία, αρκετά λογοτεχνικοί γίναμε. Πάμε στο νόημα: Βράζεις από οργή που δεν σου κάθονται ακόμη αυτά που θες. Τελεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ίσως το μεγαλύτερο θαύμα του ανθρώπινου νου είναι η ικανότητα του νʼ αλλάζει τρόπο σκέψης. Μια μικρή αλλαγή, μια μετάβαση ή μια ιδέα μπορούν νʼ αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Αυτός το στόχο έχουν οι μέρες που αυτές, να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πως δεν γίνεται να συνεχίζεις να υπομένεις σχέσεις με ανθρώπους που δεν έχεις τίποτα κοινό πλέον εκτός από το χρόνια γνωριμίας που σας συνδέουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αυτές τις μέρες σκέφτεσαι συνεχώς αν τελικά παίρνεις όσα αξίζεις τόσο στον επαγγελματικό στίβο όσο και από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις (φιλία, έρωτας, συγγενείς). Κι αν το πρόσημο είναι αρνητικό σʼ αυτά, τι να σου κάνουν λίγα ευρώ ή λίγα φιλιά παραπάνω;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, μην κάνεις σήμερα το λάθος να ανοίξεις κουβέντες ή παρτίδες στη δουλειά με συναδέλφους ή/και τον/την προϊστάμενο/η σου. Καθόλου σε καλό δεν θα σου βγει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, οι πιθανότητες να μην μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα/νόημα/ουσία απ’ αυτά που σου λένε οι συνάδελφοι σου ή ο/η σύντροφος σου είναι τόσο μεγάλες, που η καλύτερη λύση είναι να το ρίξεις στο σαρκασμό, την πλάκα ή την τρέλα. Σιγά μην σε τρελάνουν! Εσύ θα τους τρελάνεις πρώτος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ένα επικοινωνιακό χάσμα ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες ή κάποιους/ες φίλους/ες σου θα το παρατηρήσεις σήμερα. Όμως, σε καμία περίπτωση μην προσπαθείς να το γεφυρώσεις υποχωρώντας ή καταπιέζοντας τις απόψεις σου. Αντίθετα να λες πως διαφωνείς και να καταλάβεις πως κι αυτό ανθρώπινο είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, αν ο/η σύντροφος σου ή κάποιος/α συνάδελφος επιμένει να μην καταλαβαίνει πως είσαι απασχολημένος/η και δεν θες να σε ενοχλούν, έχεις το ελευθέρας να τον στείλεις στο… όπου καταλαβαίνεις τέλος πάντων. Μη βωμολοχώ τώρα χωρίς λόγο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μπορείς να μην ανασύρεις όλες σου τις φοβίες, τις τύψεις και τις ανασφάλειες μόλις προκύπτει ένας τσακωμός ή μια ένταση στη δουλειά; Είναι κρίμα και άδικο να καταστρέφεις όλη σου τη μέρα για κάτι τόσο κοινό όσο και το ότι ο Ήλιος ανατέλλει από την ανατολή. Είναι απλά ένας τσακωμός διάολε! Get over it!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET