ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 09/09/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η μέρα σου ξεκινά με τρελές ταχύτητες, διάθεση για καλές στιγμές, αίσθηση πως έχεις πετάξει από πάνω σου ένα βάρος ίσο με τριώροφη πολυκατοικία. Καθώς θα βραδιάζει προσέθεσε στην διάθεση σου πείσμα και ένταση σε θερμοκρασίες υψικαμίνου. Δεν θα βαρεθείς τουλάχιστον… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ο αστρολόγος σου ούτε ανάκριση θα […]

Neopolis Team

9 Σεπτεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η μέρα σου ξεκινά με τρελές ταχύτητες, διάθεση για καλές στιγμές, αίσθηση πως έχεις πετάξει από πάνω σου ένα βάρος ίσο με τριώροφη πολυκατοικία. Καθώς θα βραδιάζει προσέθεσε στην διάθεση σου πείσμα και ένταση σε θερμοκρασίες υψικαμίνου. Δεν θα βαρεθείς τουλάχιστον…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ο αστρολόγος σου ούτε ανάκριση θα σου κάνει, ούτε ψυχανάλυση. Όμως σκέψου πολύ καλά (διπλά και τριπλά και τετραπλά) πριν κάνεις το οποιοδήποτε βήμα προσέγγισης (ναι, ερωτικά μιλάω) σε κάποιον/α μέσα από την παρέα σου. Τα φαινόμενα απατούν… (ΥΓ: Α και αν έχεις στηριχθεί οικονομικά σε συνεργασίες με φίλους/ες, ετοιμάσου για προβληματάκια…)

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σε κάθε σχέση σου, εσύ κι ο/η Άλλος/η κολυμπάτε σε έναν ωκεανό εμπιστοσύνης από αντίθετες όχθες, με σκοπό να βρεθείτε στη μέση της απόστασης. Αυτές τις μέρες φώναξε δυνατά σε όποιον/α θεωρείς πως αξίζει να κρατήσεις κοντά σου: «Μην σταματάς να κολυμπάς, γιατί εγώ δεν σταματώ!».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μπορεί να νομίζεις πως ο τρόπος που εκφράζεις τα συναισθήματα σου κάνει προφανές σε όλους σε τι κατάσταση βρίσκεσαι. Bad news: Δεν είναι! Δεν μπορείς να απαιτείς από τους άλλους να διαβάζουν το μυαλό σου κάθε δευτερόλεπτο για να ξέρουν τι σου συμβαίνει. Πες τα ρε παιδάκι μου απʼ έξω σου και όχι από μέσα σου αυτά που νιώθεις!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος νʼ αντιμετωπίσεις ένα άλυτο πρόβλημα είναι να απασχολείς τόσο το μυαλό σου ώστε να μην τʼ αφήνεις να διεκδικεί χρόνο από την ημέρα σου. Διαλέγω (εντελώς τυχαία) ένα παράδειγμα: Κάποιος/α βασανίζεται οικτρά από την ερωτική του ζωή όμως, απʼ τη στιγμή που ξυπνά ως τη στιγμή που θα κοιμηθεί, καταπιάνεται επιτυχημένα με την εργασία του/της, σχεδιάζει τις διακοπές του/της, βγαίνει με φίλους και χαλαρώνει με ζεστή κουβέντα και γέλια. Τελικά δεν περνά καλά;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις αυτή τη καταθλιπτική νευρικότητα και την ακατάσχετη εργασιοθεραπεία. Περνάς πλέον στο στάδιο της συνειδητοποίησης των πράξεων σου των τελευταίων μηνών: έσπασες τη ραχοκοκαλιά μιας αδιέξοδης ζωής και μέρα με τη μέρα γιατρεύεσαι. Αυτό πρέπει να γίνει η δύναμη σου πια και όχι ενοχή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Έχουμε καταλάβει πως έχεις χάσει τον ενθουσιασμό σου τελευταία και σκέφτεσαι να κουβαλήσεις σλίπιν μπαγκ για να διανυκτερεύεις στο γραφείο. Όμως για εσένα ποτέ δεν ήταν λύση η απομόνωση (εκτός και αν μεταμορφώνεσαι σε Καρκίνο και ξέχασες να μας το αναφέρεις). Βγες έξω, δες κόσμο, χαλάρωσε μια – δυο ώρες. Θυμήσου ποιος/α είσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το μυαλό σου δεν είναι εδώ μαζί μας τελευταία. Σκέφτεσαι κάποιο ταξίδι που πλησιάζει; Τις διακοπές σου; Τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις άμεσα στην εργασιακή καθημερινότητα σου προκειμένου να χαμογελάς περισσότερο; Πάντως σήμερα δεν θα σου βγει σε καλό στην δουλειά. Μάλλον σε νεύρα θα σου βγει, γιατί κάποιοι συνάδελφοι (και με το δίκιο τους) αναμένουν από εσένα τον/την συνεπή επαγγελματία που ξέρουν καιρό τώρα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σκέψου πολύ καλά αυτές τις μέρες ποιές από τις καταστάσεις που ζεις δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σου. Μετά γράψε τις σε ένα χαρτί με σειρά προτεραιότητας ξεκινώντας από την πιο απεχθή. Απομνημόνευσε τη σειρά και έπειτα βάλε φωτιά στο χαρτί μέχρι να γίνει στάχτη και έπειτα ξεκίνα με θράσος, θάρρος και ρίσκο να τις αλλάξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αυτό που περισσότερο έχεις ανάγκη σήμερα δεν είναι η αγκαλιά του/της καλού/καλής σου (ή όχι μόνον αυτή στην τελική). Θέλεις το σπίτι σου να ζεστάνει από ανθρώπινες παρουσίες ή να βρεθείς σε ένα φιλικό σπίτι που παρέχει θαλπωρή και χαλάρωση. Τι περιμένεις; Ανοίγεις κινητό, ψάχνεις τον κατάλογο, παίρνεις τηλέφωνα! Πάρε πρωτοβουλία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αφού τίποτα δε σε κάνει πιο χαρούμενο/η από το να βλέπεις σε κάθε άνθρωπο ένα μελλοντικό φίλο/μια μελλοντική φίλη, γιατί περιορίζεσαι στις ίδιες παρέες; Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που ξέρεις πως αν βγεις έξω στον κόσμο, ένας/μια καινούργιος/α γοητευτικός/η άγνωστος/η θα βρεθεί στο δρόμο σου και θα ανανεώσει την πίστη σου στη ζωή!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μέσα στις επόμενες μέρες καλείσαι να αποδείξεις στον εαυτό σου πως ευτυχία και ελευθερία σκέψης/δράσης πάνε πακέτο για εσένα! Πάλι θα βρεθούν καλοθελητές (είτε λέγονται φίλοι, είτε σύντροφος, είτε συνεργάτες) που θα προσπαθήσουν να σου κάνουν κήρυγμα για το πώς πρέπει να ζεις… Ρε δεν πάνε να δουν κανένα ψυχίατρο λέω εγώ!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET