ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 09/08/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η μέρα αφήνει σήμερα μια στυφή γεύση. Ένα αίσθημα πως τίποτα δεν έχει νόημα, πως είσαι αδύναμος/η να ελέγξεις στοιχειωδώς τα πράγματα στην καθημερινότητα σου, ανασφάλεια για το άμεσο μέλλον… Η λέξη κλειδί είναι “αποδοχή”, όμως είναι τόσο δύσκολη στην πράξη. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Οι φίλοι μας έχουν τη δύναμη […]

Neopolis Team

9 Αυγούστου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η μέρα αφήνει σήμερα μια στυφή γεύση. Ένα αίσθημα πως τίποτα δεν έχει νόημα, πως είσαι αδύναμος/η να ελέγξεις στοιχειωδώς τα πράγματα στην καθημερινότητα σου, ανασφάλεια για το άμεσο μέλλον… Η λέξη κλειδί είναι “αποδοχή”, όμως είναι τόσο δύσκολη στην πράξη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Οι φίλοι μας έχουν τη δύναμη να μας πληγώσουν γιατί είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή μας. Σαν Ταύρος μπορείς να το αντέξεις αυτό. Όμως να βλέπεις ένα φίλο/μια φίλη πληγωμένο/η, σε θλίψη, ή εγκλωβισμένο/η και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα, σε εξοργίζει. Μερικές φορές μια αγκαλιά αρκεί… Μην την τσιγκουνευτείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αυτές τις μέρες θα νιώθεις ίσως να τσαντίζεσαι πιο εύκολα. Γιατί; Απλώς γιατί σʼ έχει κουράσει να βλέπεις φίλους και συνεργάτες να κινούνται γύρω σου πιο αργά και από κουτσή χελώνα σε κακοτράχαλη ανηφόρα. Και θες να ουρλιάξεις: «Ξυπνάτε ρε! Μας πήρε ο ύπνος!!»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ένας/Μια Καρκίνος που δεν αντλεί ικανοποίηση από τις σχέσεις του (κυρίως τις ερωτικές) μοιάζει με έναν ριψοκίνδυνο πιλότο που είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να κάνει την πιο ριψοκίνδυνη ηλιθιότητα. Όχι για να τραβήξει τα βλέμματα, απλώς επειδή δεν βρίσκει λόγους να προστατευτεί αφού δεν έχει εκείνον/η που ζητά. Πρόσεχε τι ρισκάρεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Όλοι έχουμε μια πληγή που ίσως δεν θα κλείσει ποτέ. Αυτή η πληγή για εσένα είναι σχεδόν πάντα ένας άνθρωπος πάνω στον οποίο κάποτε πόνταρες τα ρέστα σου και σε απογοήτευσε οικτρά. Δεν είναι κρίμα όμως να σαμποτάρεις όλες τις υπόλοιπες σχέσεις σου για χάρη του; Δεν είναι σαν να δίνεις μυθική αξία στο πιο σκάρτο προϊόν που αγόρασες ποτέ;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αυτή την εποχή είναι απολύτως απαραίτητο για την ψυχική σου ισορροπία να προσέχεις ΕΣΕΝΑ, να είσαι αφοσιωμένος/η στους προσωπικούς σου στόχους και να μην ανέχεσαι παιχνιδάκια και ανασφάλειες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό σημαίνει πως σχέσεις/συνεργασίες που βρίσκονται στο μεταίχμιο παίρνουν την κατιούσα. Αν όμως βρίσκεσαι σε μια σχέση/συνεργασία που στηρίζεται στον αλληλοσεβασμό, τότε ετοιμάσου για εκτόξευση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ο έρωτας, το δώρο των θεών στους ανθρώπους, λένε οι περισσότεροι/ες Ζυγοί. Και μετά συμπληρώνουν: που (σχεδόν) πάντα σκοτώνεται από την καθημερινή ρουτίνα, την πραγματικότητα με τα χίλια δυο κουτάκια, προγράμματα και τις συνεχείς υποχρεώσεις. Γι’ αυτό, αντίθετα από τον μύθο που τους θέλει πάντα σε μια σχέση, είναι οι πρώτοι/ες που θα την αναθεματίσουν όταν πάψει να είναι μαγική. Αυτό που ποθούμε πιο πολύ είναι αυτό που θα μισήσουμε σφόδρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Εντάξει δεν είναι και το πιο συνηθισμένο να μπαίνεις σε αγαπησιάρικη φάση αλλά αφού υπάρχουν κι αυτές οι μέρες, γιατί να μην τις εκμεταλλευτείς; Αν είσαι σε σχέση ξέρουμε με ποιον/α θα είσαι, αλλά αν δεν είσαι υπάρχουν, τόσα ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις: κέρνα καφέ τον/την κολλητό/ή σου, κάνε δωράκια στα παιδιά σου/ανιψάκια σου/βαφτιστήρια σου! Γίνε η αιτία να χαμογελάσουν μερικοί άνθρωποι γύρω σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Λίγο σκοτσέζικο ντους μοιάζουν αυτές οι μέρες. Θα είσαι έξω, θα πας μια εκδρομή ή θα περάσεις τις περισσότερες ώρες με αξιόλογη παρέα όμως, εκεί που δεν το περιμένεις, θα ξεπηδάνε διάφορα οικονομικά και εργασιακά άγχη. Θα τα απωθείς για λίγο, θα επανέρχονται, θα τα απωθείς, θα επανέρχονται…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Από τη στιγμή που τον/την γνώρισες δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου. Όσο τσακώνεσαι, τόσο τον/την θες παραπάνω. Όσο σε εκνευρίζει και θες να του/της ρίξεις μια μπουνιά, άλλο τόσο σε πιάνει μια ορμή να τον/την παρασύρεις στο κρεβάτι. Χάος, παράνοια, πάθος στην νιοστή… Α και για τους/τις ελευθέρους/ες, ο στόχος υπάρχει αλλά πώς να βγει από μέσα σας το ρημάδι το «Σʼ αγαπώ».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Άλλοι πορεύονται σε αυτή τη ζωή προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους, μαζεύοντας χρήματα, χτίζοντας περιουσίες. Άλλοι όμως, όπως και του λόγου σου, πορεύονται προσπαθώντας να αποκτήσουν αυτοεκτίμηση, διαμορφώνοντας απόψεις και υπερασπιζόμενοι τα ιδανικά τους. Μην ξεχνάς να διατυμπανίζεις αυτά που σε κάνουν να νιώθεις καλά για εσένα σε κάθε ευκαιρία! Είναι σπάνια χαρίσματα για να τα τσαλαπατάς για τον οποιοδήποτε (σύντροφο, γονέα, φίλο).

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Έλα, έλα! Σύρε τα βήματα σου και βγες στο φως να σε δούμε. Αυτές τις μέρες πάρε το απόφαση να περπατάς με το κεφάλι ψηλά και τα βλέμμα σου να αστράφτει ζωντάνια. Ό,τι κι αν σε απασχολεί ας πέσει για ύπνο και πάψε να ξοδεύεις τις μέρες σου γκρινιάζοντας γιατί δεν πάνε όλα όπως θες. Άλλωστε αυτό συμβαίνει στο 99,99% των ανθρώπων ανεξαρτήτως ζωδίου!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET