ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 09/07/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η πίεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε στον εργασιακό χώρο, είτε μέσα στο σπίτι, θα φαντάζει τόσο αφόρητη, που η σκέψη να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να φύγεις για ένα νησί στη μέση του Ειρηνικού θα μοιάζει επικίνδυνα θελκτική. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Πόσες φορές δεν έχουμε επανέλθει […]

Neopolis Team

9 Ιουλίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η πίεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε στον εργασιακό χώρο, είτε μέσα στο σπίτι, θα φαντάζει τόσο αφόρητη, που η σκέψη να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να φύγεις για ένα νησί στη μέση του Ειρηνικού θα μοιάζει επικίνδυνα θελκτική.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Πόσες φορές δεν έχουμε επανέλθει στην αθεράπευτα ρομαντική διάθεση σου; Πόσες λέξεις δεν έχουν γραφτεί για το φόβο μη μείνεις μόνος/η επ’ αόριστον; Ήρθε πια ο καιρός να κάνεις κι εσύ κάτι. Ξέχνα τις μέρες που η υποχώρηση είχε γίνει κολλητή σου και οι κόμποι στο λαιμό δεύτερη φύση σου. Αυτή την εποχή πρέπει νʼ ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο όπου ο ήρωας/η ηρωίδα του έρωτα που υποδύεσαι αναγεννιέται από τις στάχτες του.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Οι περισσότεροι/ες Δίδυμοι αντιμετωπίζουν τις εσωτερικές αλλαγές που βιώνουν με εργασιοθεραπεία και περιορισμό της κοινωνικότητας και θα συνεχίσουν να το κάνουν για το επόμενο διάστημα. Όμως το νερό έχει μπει στο αυλάκι και ίσως αυτές τις μέρες παρασύρει μαζί του ακόμη μερικά σκουπιδάκια του παρελθόντος που κουβαλάς μέσα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Θα ήταν πολύ χρήσιμο (έως απαραίτητο) νʼ αρχίσεις αυτή την περίοδο νʼ αναζητάς νέα πνευματικά ενδιαφέροντα – ξένες γλώσσες, σεμινάρια, μαθήματα μαγειρικής, τέχνης, φωτογραφίας (συμπλήρωσε κατά βούληση)… Οι άνθρωποι που έχουν πλήθος ενδιαφερόντων είναι και οι πιο γοητευτικοί. Να το θυμάσαι!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Πήραμε την ερωτική ζωή μας λάθος; Κι αν ναι, προλαβαίνουμε νʼ αλλάξουμε ζωή; Τα λάθη δεν ξεγράφονται, οι επιλογές δεν γυρίζουν πίσω, η κλεψύδρα συνεχίζει να αδειάζει… Ναι, το ξέρω ότι τα σκέφτεσαι όλα αυτά. Με τη σκέψη όμως το μόνο που καταφέρνεις είναι να βασανίζεσαι περισσότερο. Αν στέκεσαι μετέωρος/η μπροστά σε ένα ημιτελές πάθος/λάθος, ανέλαβε δράση. Ή θα σβήσει οριστικά ή θα φουντώσει. Όπως και να έχει το μυαλό σου θα ηρεμήσει τελικά..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Όποιος/α από την οικογένεια σου (ή ακόμη κι ο/η σύντροφος σου) έχει νευράκια και θέλει να ξεσπάσει να απευθυνθεί κάπου άλλου σήμερα. Έχεις δικαίωμα να ασχολείσαι μόνο με τις δικές σου σκοτούρες! Γκεγκε;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σφάλμα σήμερα από το να κρατήσεις/καταπιείς/χωνέψεις μέσα σου αυτά που σου βγαίνουν ενστικτωδώς να πεις σε μερικούς συναδέλφους ή συγγενείς σου. Ναι, ναι, ξέρω, δεν σ’ αρέσουν οι ταραχές, όμως σήμερα είναι τουλάχιστον δίκαιο (αν όχι κανόνας) το “οφθαλμός αντί οφθαλμού”!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Κρατώντας προοδευτικά τις τελευταίες μέρες όλο και μεγαλύτερες αποστάσεις από τα γεγονότα, κατάφερες ίσως να δεις με ψυχρή και αντικειμενική ματιά τι έχεις καταφέρει έως τώρα στον επαγγελματικό χώρο που βρίσκεσαι, ποια όνειρα συνεχίζεις να ποθείς κολασμένα αλλά και ποια έχουν ατονήσει τόσο που δεν σε ιντριγκάρουν πλέον. Μυρίζει αλλαγή στον αέρα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μερικές φορές γίνεσαι πολύ παιδί. Πιστεύεις σχεδόν ρομαντικά πως αρκεί να αποκτήσεις ένα όνειρο ή έναν στόχο κι αυτός θα εκπληρωθεί με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια, έτσι γιατί η ζωή ευνοεί τους/τις τολμηρούς/ες. Γιʼ αυτό και μέρες σαν τη σημερινή, όταν βλέπεις πως οι πιο κοντινοί σου προσπαθούν να σε προσγειώσουν, χάνεις τον έλεγχο της υπομονής σου μαζί τους. Εντάξει κι αυτοί υπερβάλλουν λιγο, αλλά κι εσύ το ίδιο…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Είναι λογικό, όταν το σώμα σου είναι κουρασμένο και οι μπαταρίες σου πεσμένες, το μυαλό σου να παραπαίει επίσης, αποπροσανατολισμένο από φοβίες και άγχη που γεννιούνται από την καθυστέρηση με την οποία κινείσαι στη ρουτίνα σου… Αφού λοιπόν είναι λογικό μην χειροτερεύεις την κατάσταση με την μανία σου να πιέζεις στα άκρα τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Τις επόμενες μέρες έχεις ένα μίνι στοίχημα να κερδίσεις. Να μεταμορφωθείς κοινωνικά και να προχωρήσεις μόνο μ’ εκείνες τις σχέσεις που δεν σ’ αναγκάζουν να νιώθεις ενοχές επειδή μόνος/η σου επιλέγεις πότε και πόσο προσφέρεις σ’ αυτές. Ναι, πρέπει να κοπούν μερικές για ν’ ανοίξει ο κύκλος των επόμενων.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μιας καινούργια πραγματικότητα κυοφορείται εδώ και μερικές εβδομάδες. Που; Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις φυσικά (και οι επαγγελματικές συνεργασίες λογίζονται μέσα σʼ αυτές). Κερδίζεις σε σιγουριά, αλλάζεις κοινωνικούς κύκλους ή μια ερωτική σχέση αλλάζει επίπεδο. Υπάρχει μόνο ένα πλην: πρέπει να επιδείξεις λίγο περισσότερη υπομονή απ’ ότι συνήθως γιατί τα πρώτα βήματα σ’ αυτό το δρόμο θα είναι ανηφόρα.

Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET