ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 09/05/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, αντί να προσπαθείς σήμερα να πείσεις τους γύρω σου με τα λόγια πως έχουν άδικο ή υιοθετούν λάθος στάσεις/απόψεις, άραξε πίσω και άσε τους να σκάνε από μαντρότοιχο σε μαντρότοιχο με την βλακώδη επιμονή τους. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αυτή θα μπορούσε να είναι μια περίοδος που επιθυμείς να απομακρυνθείς […]

Neopolis Team

9 Μαΐου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, αντί να προσπαθείς σήμερα να πείσεις τους γύρω σου με τα λόγια πως έχουν άδικο ή υιοθετούν λάθος στάσεις/απόψεις, άραξε πίσω και άσε τους να σκάνε από μαντρότοιχο σε μαντρότοιχο με την βλακώδη επιμονή τους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αυτή θα μπορούσε να είναι μια περίοδος που επιθυμείς να απομακρυνθείς από τις απαιτήσεις μιας σχέσης (ή μια επαγγελματικής συνεργασίας) καθώς αισθάνεσαι πως δίνεις περισσότερα απ’ όσα λαμβάνεις πίσω. Μ’ άλλα λόγια σκοτούρες βράζουν μέσα σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, σήμερα υπάρχουν μόνο οι δικές σου ανάγκες, οι δικές σου απόψεις, τα δικά σου θέλω. Οι άλλοι γύρω σου μπορούν να τα δεχθούν ή να τα απορρίψουν, να συμφωνήσουν ή να διαφωνήσουν. Όμως να προσπαθήσουν να σε πείσουν για το αντίθετο; Ας κρατάνε ασπίδα καλύτερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αυτές τις μέρες πιθανόν αρχίζεις και βγάζει στην επιφάνεια τον πιο εγωιστή και ανένδοτο εαυτό σου. Δεν ανέχεσαι ν’ ακούσεις ούτε κουβέντα, ακόμη κι από κοντινούς ανθρώπους, για το αν οι στόχοι σου (προσωπικοί, επαγγελματικοί, ερωτικοί) τους φαίνονται σωστοί ή λάθος. Δεν λέω καλό το πείσμα, αλλά δεν γίνεται να έχεις πάντα εσύ δίκιο! Και στατιστικά να το πάρεις δεν στέκει!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μέλλον! Αυτή είναι η λέξη κλειδί! Κοίταξε μπροστά στους επόμενους στόχους (προσωπικούς και επαγγελματικούς) που σε περιμένουν. Είναι εκεί. Σου κλείνουν το μάτι κάθε δευτερόλεπτο. Κυνήγησε τους με πάθος, ανεξάρτητα του τι μπορεί να σου συνέβη τις άλλες φορές που προσπάθησες. Τώρα δεν θα σου αντισταθούν, γιατί τώρα τους θες κολασμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, καταλαβαίνεις πως σε όσο λιγότερες συζητήσεις αναλωθείς στη δουλειά, τόσο περισσότερο γρήγορος/η και συνεπής θα είσαι στις υποχρεώσεις σου. Και σήμερα ειδικά δεν θες να χαραμίσεις ούτε μια ώρα από τον ελεύθερο χρόνο σου σαν υπερωρία!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Έλα λέμε! Ξεκόλλα! Δώσε ένα τέλος και γρήγορα σʼ αυτό το ακατανόητο κράμα θλίψης/εγκλωβισμένης οργής που αρχίζει να σε κατακλύζει για τις ανθρώπινες σχέσεις! Αν αυτό που χρειάζεσαι είναι αλλαγή παραστάσεων, κάνε στο εαυτό σου ένα δώρο και φύγε μακριά από την πόλη για λίγες μέρες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, δικαιούσαι στο τέλος της μέρας να αισθανθείς άδειος από δυνάμεις, με διάθεση να απλωθείς στον καναπέ σου και να βάλεις κινητό και σταθερό στο αθόρυβο. Όμως αν αφεθείς/χαλαρώσεις μέσα στην ημέρα, ετοιμάσου για συγκρούσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Είναι μια από αυτές τις μέρες που είναι τόσο εύκολο να ξεσπάσεις τα νεύρα και την ένταση σου στους λάθος ανθρώπους (συνήθως είναι αυτοί που έχεις πιο κοντά στην καρδιά σου) που θα ήταν προτιμότερο να ανασύρεις άμεσα τον αμυντικό σου μηχανισμό για να τη γλιτώσεις: φύγε μακριά, είτε για μια ώρα είτε για μέρες. (Κι αν θες παρέα, καλοδεχούμενη…)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Στη συνεχή μάχη που πολεμάς από μικρό παιδί, να ξεχωρίζεις τόσο από τους γύρω σου ώστε να μην συγκρίνεσαι, αλλά να μην ξεχωρίζεις τόσο που να φαντάζεις εκκεντρικός/η, υπάρχουν στιγμές (όπως τώρα), που μπορείς με κρυστάλλινη καθαρότητα να διακρίνεις ποια στοιχεία σου είναι χρήσιμα για τη συνέχεια, και ποια για πέταμα. Μην το σκέφτεσαι πολύ. Ό,τι περισσεύει βουρ στον κάδο!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Εσύ το μόνο που θέλεις είναι η απολύτως απαραίτητη ηρεμία και ιδιωτικότητα σου και φίλοι/συγγενείς δεν σ’ αφήνουν σε ησυχία υπενθυμίζοντας σου συνεχώς τι “κατά την άποψη” τους κάνεις λάθος. Πόση υπομονή να επιδείξεις πια;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, σήμερα έχεις ανάγκη μόνο από τον εαυτό σου. Ιδανικά θα έμενες σπίτι σου, θα αφιέρωνες χρόνο για να χαλαρώσεις το σώμα σου και το μυαλό σου και θα άφηνες έξω από την πόρτα όλα τα προβλήματα των διαπροσωπικών/οικογενειακών σχέσεων. Αφού αυτό θες γιατί δεν το κάνεις μετά τη δουλειά;

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET