ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 09/04/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όποιος/α μπορεί να συνεννοηθεί μαζί σου απλά, γρήγορα και πρακτικά είναι ευπρόσδεκτος/η. Όποιος/α δεν μπορεί να εκπληρώσει αυτές τις 3 συνθήκες καλύτερα να μην μπει καν στον κόπο. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Εκεί που η διάθεση σου έμοιαζε με εκείνη του είλωτα που πρέπει να ανέβει το βουνό με τα μπαγκάζια […]

Neopolis Team

9 Απριλίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Όποιος/α μπορεί να συνεννοηθεί μαζί σου απλά, γρήγορα και πρακτικά είναι ευπρόσδεκτος/η. Όποιος/α δεν μπορεί να εκπληρώσει αυτές τις 3 συνθήκες καλύτερα να μην μπει καν στον κόπο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Εκεί που η διάθεση σου έμοιαζε με εκείνη του είλωτα που πρέπει να ανέβει το βουνό με τα μπαγκάζια άλλων στην πλάτη του, μεταμορφώνεται αργά και σταθερά σε ανακούφιση μεγατόνων. Κράτα το καλό σου mood σήμερα και προστατέψου από ανούσιους καυγάδες. Δεν αξίζει καν τον κόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Καθώς προσπαθείς νʼ ανακαλύψεις πότε θα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να ξεσπαθώσεις προς συγγενείς/οικείους ή/και μερικούς συναδέλφους και να τους βάλεις στη θέση τους που νομίζουν πως είσαι το 15χρονο που θʼ ακολουθεί τις εντολές τους, είναι απόλυτα λογικό να έχεις νεύρα από εδώ μέχρι τη Γη του Πυρός. Όχι, αυτή δεν είναι μια πρόταση για να μετακομίσεις εκεί! Σχήμα λόγου ήταν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

“Δεν θα περάσω ακόμη ένα βράδυ μόνος/η μου με DVD και πίτσες!” μπορείς να επαναλαμβάνεις φωναχτά κάθε 10 λεπτά σήμερα, ακόμη κι αν σε περάσουν όλοι για τρελό/η. Σκέψου και τις παραπανίσιες θερμίδες; Πως θα βγεις στην παραλία; (Θεέ μου πόσα ακόμη κλισέ θα σκεφτεί ο αστρολόγος για να ξεκολλήσεις από τον καναπέ;)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα επιβάλλεται αλλαγή στρατηγικής! Μέχρι χθες περίμενες να σου την πουν για να πάρεις φόρα. Σήμερα παίρνεις φόρα και την λες εσύ σε όποιον/α το παίζει τεμπέλης/α ή πολύ κουρασμένος/η στην δουλειά. Στο είπα, είναι να μην αισθανθείς πως μπαίνεις στο επίκεντρο. Είσαι ικανός/η για θαύματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, επειδή είναι δεδομένο πως σήμερα από το πρωί η λίμπιντο σου θα χτυπάει κόκκινο, η φαντασία σου θα οργιάζει και θα προκαλείς με dirty talk όποιον έχει την ικανότητα να σου προσφέρει ικανοποίηση, κάνε μας μια μεγάλη χάρη: Μη μείνεις στα λόγια και τη φαντασία σήμερα, γιατί η αυριανή σου γκρίνια δεν θα αντέχεται!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Καθόλου δεν σε βοηθάει σήμερα η γνώση πως η γιγάντωση των προβλημάτων σου ξεκινά από το μυαλό σου και μόνο. Θα σε βοηθήσει όμως να πεις πως θα τʼ αγνοήσεις για μια μέρα έστω και θα αφοσιωθείς με συνέπεια και δυναμισμό στην εργασιακή σου ρουτίνα. Σήμερα ίσως;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, πρόσεξε λίγο την συμπεριφορά σου σήμερα, γιατί είναι μια από αυτές τις ημέρες που δεν είσαι σίγουρος/η αν ο έρωτας είναι ναρκωτικό, κινούμενη άμμος, η αχίλλειος πτέρνα σου ή ο δρόμος για την λύτρωση.
[scis id=”59″]

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μερικές φορές δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο απαραίτητος/η είσαι στην δουλειά που βρίσκεσαι. Με το γνωστό Τοξίτισιο αλτρουισμό (ομαδική δουλειά, συνολική προσπάθεια κτλ) να ρέει μαζί με το αίμα σου, καταλήγεις να γίνεσαι το παιδί λάστιχο κι υπόλοιποι/ες να καλοπερνούν εις βάρος σου… Ε σήμερα κανείς άλλος/η δεν θα καλοπερνά εκτός από εσένα. Και αυτό δεν είναι προτροπή από τον αστρολόγο σου, είναι εντολή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ακόμη και οι αυστηρότεροι/ες των Αιγόκερων, αυτοί/ες που λένε πως απολαμβάνουν τη μοναξιά τους, θα ξυπνήσουν σήμερα με μια λαχτάρα να υπήρχε ένας άνθρωπος να μοιραστούν μερικές τρυφερές στιγμές. (Εντάξει θα μείνει μεταξύ μας, μην ανησυχείς…)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Έχεις μάθει πια νʼ αναγνωρίζεις τα εσωτερικά προμηνύματα: πλησιάζει ο καιρός που θα επιβάλλεις ριζοσπαστικές αλλαγές τόσο σε κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις, όσο και σʼ οικονομικές/επαγγελματικές συνεργασίες. Όμως μʼ αυτή τη δαιμονισμένη σου ανάγκη για ταχύτατες αλλαγές, σε προειδοποιώ ειδικά για σήμερα: μην αφήσεις τη γλώσσα σου να τρέχει γρηγορότερα από τη σκέψη σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αυτό που σου συμβαίνει τελευταία είναι καταπληκτικό και απόλυτα Ιχθύσιο: έχεις αποφασίσει πως πρέπει να κόψεις μερικές οικονομικες/συναισθηματικές εξαρτήσεις και δεσμούς, είτε από τον/την σύντροφο σου είτε από μερικούς στενούς φίλους. Όμως ξαφνικά σε πιάνουν τόσες ενοχές που αρπάζεσαι απʼ αυτούς και σχεδόν νιώθουν πως η σχέση σας ποτέ δεν ήταν καλύτερη. Ιχθύες, αυτό λέγεται παράνοια…
Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET