ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 09/02/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ίσως δεν υπάρχει αυτές τις μέρες δυσκολότερο εγχείρημα από το να προσπαθείς να εξηγήσεις στους οικείους σου (είτε λέγεται σύντροφος, είτε οικογένεια) πόσο ασφυκτικά πνιγμένος/η νιώθεις. Κι όσο δεν τα καταφέρνεις, τόσο περισσότερο αισθάνεσαι να απομονώνεσαι… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον πως πρέπει να οργανώσεις το καθημερινό σου […]

Neopolis Team

9 Φεβρουαρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ίσως δεν υπάρχει αυτές τις μέρες δυσκολότερο εγχείρημα από το να προσπαθείς να εξηγήσεις στους οικείους σου (είτε λέγεται σύντροφος, είτε οικογένεια) πόσο ασφυκτικά πνιγμένος/η νιώθεις. Κι όσο δεν τα καταφέρνεις, τόσο περισσότερο αισθάνεσαι να απομονώνεσαι…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον πως πρέπει να οργανώσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να προκύψουν μερικές ώρες ξεκούρασης και ηρεμίας και για εσένα. Δυστυχώς όμως δεν μπορείς να καταστρώσεις ούτε ένα λογικό πλάνο για πετύχεις αυτό που θες. Γαμώτο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Κάθε φορά που είσαι μόνος/η σου, μακριά από την επίδραση κάποιου/ας που σε ελκύει έστω και καθʼ υποψίαν, σκέφτεσαι πως ο έρωτας είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Όμως, μέρες σαν τη σημερινή, αισθάνεσαι να μεταμορφώνεσαι σε ένα/μια μικρό/ή εγωιστικό/ή έφηβο/έφηβη που αποζητά από τον/την άλλο/η μόνο την απόλαυση και την ηδονή για τον εαυτό του/της. (Θα μείνει μεταξύ μας, σου το υπόσχομαι).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οι εργασιακές προοπτικές και η ρουτίνα σου μοιάζουν σαν ένας από αυτούς τους παρανοϊκούς ναυτικούς κόμπους που δεν λύνονται με τίποτα. Οι διαπροσωπικές σχέσεις και η προοπτική του έρωτα πνιγμένες σε ένα σύννεφο καπνού. Και εσύ στη μέση να κάνεις τον τροχονόμο στις απαιτήσεις μιας ζωής υπερβολικά πολύπλοκης; Αναζητείται έξοδος κινδύνου! Άμεσα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πως να το εξηγήσεις με απλά λόγια, πως να το ερμηνεύσεις ή να το αναλύσεις – όταν είσαι ερωτευμένος/η έχεις αυτή την παρανοϊκή παρόρμηση να περικλείεις την αγάπη για όλο τον κόσμο σε ένα πρόσωπο. Εκείνος/η είναι ο πλανήτης που θες να κατοικείς κι όλα τα άλλα καπνός κι ομίχλη τριγύρω. Έτσι μέρες σαν τη σημερινή, ο φθαρμένος έρωτας ή μοναξιά σε βυθίζουν στον ωκεανό που κρύβεις στις σιωπές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Είναι καταπληκτικό πως μια κουβέντα με καλούς/ες φίλους/ες μπορεί να σου προσφέρει τόση ώθηση και αισιοδοξία, που αρχίζεις άμεσα να σχεδιάζεις ένα πιο λειτουργικό μέλλον με άξονα εσένα. Γιατί όχι σήμερα;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

«Είναι ιδέα μου ή ξαφνικά όλα γύρω μου εξελίσσονται με ταχύτητα πυραύλου κι εγώ νιώθω σαν να περπατώ σε κινούμενη άμμο;» σκέφτηκε τις προάλλες ένας Ζυγός καθώς «διασκέδαζε» ανάμεσα σε γνωστούς. Συμβουλή: Προσωρινά, μέχρι νʼ ανακαλύψεις τι σου κάθεται στραβά κι αρχίσεις να το λύνεις, μην αποκλείεσαι οικειοθελώς μέσα στους τέσσερις τοίχους του σαλονιού σου, αλλά ούτε και να περιμένεις πως θα περνάς καλά ανάμεσα σε πολύ κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η ανάγκη για ανανέωση εικόνων, παραστάσεων, περιβάλλοντος, αέρα (συμπληρώνεις κατά ριπάς…) έχεις αρχίσει να σου τη δίνει στα νεύρα… ΟΚ! Διορθώνω! Έχει αρχίσει να σου ξυπνά δολοφονικές/αυτοκαταστροφικές διαθέσεις που ξεσπούν είτε στο χώρο εργασίας σου, είτε στις σχέσεις με τον/την σύντροφο σου ή μερικούς καλούς φίλους. Σχεδίασε αποδράσεις άμεσα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που έχεις ανάγκη από μια περιπέτεια, από μια αναπάντεχη αλλαγή, από ένα ευχάριστο διάλλειμα. Μέρες που δεν σε ακουμπάει κανένα πρόβλημα! Εκμεταλλεύσου τη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όταν ένα κομμάτι σου αγωνιά για την οικονομική σου αυτονομία (που δείχνει να βρίσκεται υπό αίρεση) και ένα άλλο σε βομβαρδίζει με φοβίας πως δεν διαθέτεις τα πνευματικά πλεονεκτήματα που χρειάζονται για να μείνεις στον αφρό της καριέρας, τότε ποιος/α την πληρώνει συνήθως; Ναι, είτε ο/η σύντροφος σου (αν είσαι σε σχέση) ή ο γονιός που του έχεις τη μεγαλύτερη αδυναμία. Ας ελπίσουμε να σε αντέξει σήμερα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κατά καιρούς θα σε έχουν αποκαλέσει σίγουρα κάτι από τα ακόλουθα με αφορμή τον τρόπο που σχετίζεσαι: επιφανειακό/η, αποστασιοποιημένο/η, πως δεν ξέρεις τι θες, ανυποχώρητο/η, παρορμητικό/η. Αν έχουν κατά καιρούς ισχύσει κάποια από αυτά το ξέρεις μόνο εσύ. Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι πως σήμερα αισθάνεσαι τόση ζεστασιά και αγάπη για τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου, που θα έκανες πολλούς από τους επικριτές σου να τσιμπιούνται από έκπληξη.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Υπάρχουν δύο πρόσωπα στον έρωτα που είναι πρακτικά ασυμβίβαστα αυτή την περίοδο για εσένα. Από τη μια η ασφάλεια που σου προσφέρει η συναισθηματική αφοσίωση στον/στην ένα/μια σύντροφο, που έρχεται με τον χρόνο και τα κοινά βιώματα. Από την άλλη πλευρά, όσο περισσότερη η ασφάλεια, τόσο λιγότερη η έξαψη. Και μέρες σαν τη σημερινή, η δεύτερη φαίνεται να έχει μετακομίσει στην άλλη άκρη του κόσμου και να μην σου στέλνει ούτε καρτποστάλ.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET