ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 09/01/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Μερικές μέρες, σαν κι αυτή που ξημερώνει σήμερα, οι άνθρωποι που συναντάς απλά δεν βγάζουν νόημα, εκπέμπουν σε άλλα μήκη κύματος, σε φοβίζουν σχεδόν με την αναισθησία τους. Άμυνα! Άμυνα! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Όταν έχεις τις κλειστές σου τρομάζεις και χρόνια καταθλιπτικούς με την έκφραση σου. Όταν βυθίζεσαι σε αναμνήσεις, […]

Neopolis Team

9 Ιανουαρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μερικές μέρες, σαν κι αυτή που ξημερώνει σήμερα, οι άνθρωποι που συναντάς απλά δεν βγάζουν νόημα, εκπέμπουν σε άλλα μήκη κύματος, σε φοβίζουν σχεδόν με την αναισθησία τους. Άμυνα! Άμυνα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Όταν έχεις τις κλειστές σου τρομάζεις και χρόνια καταθλιπτικούς με την έκφραση σου. Όταν βυθίζεσαι σε αναμνήσεις, τρομάζεις τον εαυτό σου με το πόσο μπορούν να σε ρουφήξουν σαν δίνη από την πραγματικότητα. Είτε ανήκεις και στις δύο κατηγορίες σήμερα είτε μόνο σε μια, το αποτέλεσμα είναι ένα: Δεν την παλεύεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Υπάρχουν μέρες που βάζεις τόση ενέργεια και τόσο μεγάλος μέρος του εαυτού σου μέσα στη δουλειά και τις υποχρεώσεις σου που στο τέλος της ημέρας αισθάνεσαι ο πιο εξαντλημένος άνθρωπος του πλανήτη. Αν αυτό έχεις ανάγκη σήμερα, πάσο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, δεν έχεις τις κλειστές σου πάντα για κακό λόγο. Άλλωστε είσαι από τους/τις λίγους/ες που ξέρουν τι απόλαυση είναι να κάθεσαι στο προσωπικό σου χώρο, ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική, πίνοντας καφέ με ένα καλό φίλο/μια καλή φίλη (δεν χρειάζεσαι περισσότερο κόσμο). Βάλε λίγη ξεγνοιασιά στη ζωή σου…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Όταν οι σκέψεις περιφέρονται ανεξέλεγκτες σαν τρενάκια του λούνα παρκ και σου προξενούν πονοκέφαλο, τότε είναι που ψάχνεις απεγνωσμένα μια σταθερά έξω από εσένα, κάτι για να επικεντρωθείς σʼ αυτό και να πάψεις να σκέφτεσαι. Ναι η δουλειά είναι μια λύση. Μια μίνι απόδραση μακριά από την πόλη επίσης. Το σεξ η καλύτερη. Διαλέγεις και παίρνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι μεταβατικές ή αβέβαιες καταστάσεις σε εκνευρίζουν. Κι όμως διαχρονικά στη ζωή σου φαίνεται να τις ελκύεις με την καταστροφική ορμή που μια μαύρη τρύπα έλκει ότι βρεθεί στο διάβα της. Μένω ή φεύγω; Δίνω ένα τέλος ή παράταση; Είμαι καλά ή απλά κάνω υπομονή; Ναι, οι ερωτήσεις αφορούν σε μια προσωπική σχέση ή σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σίγουρα αυτές τις μέρες αισθάνεσαι την ανάγκη να τραβήξεις πάνω σου τα βλέμματα στον επαγγελματικό στίβο, να επιβεβαιωθείς για τις προσπάθειες σου, να εργαστείς σαν να κρέμεται από τα χέρια σου η τύχη όλης της εταιρίας. Που φτάνει ο άνθρωπος για να βρει υποκατάστατα για τη συναισθηματική του δίψα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, πρόσεξε πολύ αυτό τι λες, σε ποιον/α και για ποιους λόγους. Όχι μόνο επειδή κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς (σκορδοκαϊλα σου για να λέμε την αλήθεια) αλλά γιατί μπορεί πάνω στην ένταση σου να ξεστομίσεις πράγματα που πρέπει να τα κρατήσεις για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, επιθυμώ αγωγή κοσμιοτάτη αν τύχει και συναντήσεις κάποια πρώην ερωτική σου περιπέτεια. Όχι, δεν εννοώ πάλι να το παίζει κουλ, αδιάφορος/η και «δεν έγινε και τίποτα ρε αδερφέ, πάλι φιλαράκια!». Εννοώ, έτσι για αλλαγή, να δείξεις γνήσιο ενδιαφέρον για τη ζωή του/της άλλου/ης…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Εντάξει κάποιος εκεί ψηλά σου κάνει πλάκα και γελάει εις βάρος σου. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η επαγγελματική πίεση μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο αυτής της χρονιάς. Σφίξε τα δόντια και συνέχισε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, αν πέρασες το συναισθηματικό σκόπελο των τελευταίων δύο ημερών αναίμακτα, σήμερα σε βλέπω μέσα στην τρελή χαρά και με σχέδια για το άμεσο (επαγγελματικό) μέλλον. Αν όμως, είχαμε εξελίξεις κάνε μου τη χάρη να μην βιαστείς πάλι να φτάσεις ως το φεγγάρι από το πρώτο 24ώρο… Ναι;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μάλλον πρέπει νʼ αρχίσει να σʼ απασχολεί λίγο περισσότερο το ζήτημα των χρημάτων και της οικονομικής σου ασφάλειας. Ή να το θέσω εναλλακτικά: πως είναι η κατάσταση των λογαριασμών και των πιστωτικών σου καρτών αυτές τις μέρες; Πόσο σίγουρος/η αισθάνεσαι πως θα συνεχίσεις να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου; Χμ… Δεν μʼ αρέσει το ύφος σου.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET