ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 08/09/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς φορτωμένος με ένα οπλοστάσιο μέσα στο κεφάλι σου και ψάχνεις επίδοξους στόχους για να το χρησιμοποιήσεις. Οι πιο κοντινοί σου είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο. Αλλά είναι κι αυτοί που φταίνε λιγότερο, έτσι; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ακόμη και αν στην εργασία σου φτάσεις […]

Neopolis Team

8 Σεπτεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς φορτωμένος με ένα οπλοστάσιο μέσα στο κεφάλι σου και ψάχνεις επίδοξους στόχους για να το χρησιμοποιήσεις. Οι πιο κοντινοί σου είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο. Αλλά είναι κι αυτοί που φταίνε λιγότερο, έτσι;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ακόμη και αν στην εργασία σου φτάσεις στα όρια της εξάντλησης ή της παραίτησης, μην ξεσπάσεις αργότερα την ένταση σου στους φίλους σου ή στο/στη σύντροφό σου. Κι εκείνοι δεν είναι για πολλά σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Εντάξει, μέρες σαν τη σημερινή η αίσθηση πως αυτό που κάνεις για να επιβιώσεις δεν είναι δουλειά αλλά καταδίκη σου τη δίνει λίγο περισσότερο στα νεύρα από συνήθως. Από την άλλη δεν είναι λόγος αυτός για να μουγκαθείς! Αυτοσαρκάσου ή καλαμπούρισε το κι όλα θα πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ξέρεις πως σαμποτάρεις όλες τις σχέσεις σου τελευταία; Αναγάγεις τον/την άλλο/η σε πρόσωπο τόσο ύψιστης σημασίας για την ευτυχία σου, που καταλήγεις να ποδοπατάς την προσωπικότητα σου κάνοντας χατίρια, για να μην τον/την χάσεις. Αν είσαι σε σχέση, σήμερα συγκρατήσου. Αν όχι, πρόσεξε ποιον/α επιλέγεις να φλερτάρεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που έχεις ανάγκη όσο τίποτα να περάσεις χρόνο στο σπίτι σου, να γεμίσεις με χαλαρωτική μουσική και φως κεριών τον προσωπικό σου χώρο και να γουργουρίσεις σαν ευτυχισμένος/η σπιτόγατος/α. Μην μείνεις στη σκέψη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ας προσπαθήσουν να σου επιτεθούν με τα καλύτερα κομμάτια του οπλοστασίου τους (αναφέρομαι σε συγγενείς, συναδέλφους) – με χάρη και εκνευριστική (για εκείνους/ες) γοητεία αποφεύγεις όλα τα χτυπήματα σήμερα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν βρίσκεσαι σε σχέση ίσως έρθεις ξανά αντιμέτωπος/η σήμερα με την ηλεκτρισμένη απομόνωση του/της συντρόφου σου (ελπίζω να μην έχει εξαντληθεί η υπομονή σου ακόμη). Αν ανήκεις στους/στις ελεύθερους/ες, η νηνεμία συνεχίζεται αλλά η καταιγίδα δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Συναισθηματικό μούδιασμα μεγατόνων, ε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, από τη στιγμή που ακόμη και εσύ δεν γνωρίζεις αν σε δύο ώρες θα συνεχίσεις να είσαι καλά ή θα τα πάρεις στο κρανίο με την παραμικρή αφορμή, πως απαιτείς από τον/την Άλλο/η να παραμένει συνέχεια σταθερός στις αντιδράσεις του/της; (Όχι, δεν είναι ρητορική η ερώτηση!!)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι από αυτές τις μέρες που είσαι ευάλωτος/η στις ορέξεις, τα νεύρα και τις εντάσεις των γύρω σου και που τελικά καταλήγουν σε ένα βασανιστικό πονοκέφαλο και τεράστια νευρικότητα. Προστατέψου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είναι εκνευριστικό να βλέπεις γύρω σου ανθρώπους, που δεν είναι δέσμιοι οικογενειακών υποχρεώσεων (και εδώ δεν εννοώ παντρεμένοι/ες ντε και καλά!), να παίρνουν οικονομικά ρίσκα και να εκπληρώνουν τους στόχους τους. Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις για την ώρα είναι να μην αφήνεις τον εκνευρισμό σου να επηρεάζει την αποδοτικότητα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

ΟΚ, είναι μια από αυτές τις μέρες που το να δουλεύεις αποδεικνύεται πως είναι σωτήριο για το μυαλό και την ψυχική σου υγεία. Οπότε αφοσιώσου σε ότι αποκαλείς εργασία και τα θεμελιώδη ερωτήματα ας περιμένουν για μια άλλη μέρα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν και γενικά φοβάσαι πολύ να πιστέψεις στη θετική έκβαση των αποφάσεων σου (ΟΚ, και η ζωή δεν σε έχει βοηθήσει αρκετά σʼ αυτό τον τομέα), παρόλʼ αυτά αν συστηματικά αφομοιώνεσαι από τις φοβίες σου, ποτέ δεν θα αλλάξουν προς το καλύτερο οι συνθήκες της ζωής σου. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να γίνεις λίγο πιο θαρρετός/η!

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET