ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 08/05/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ζώδια Κριέ, αφού το ξέρεις πως όποιος/α μπλέκει με τα πίτουρα τον τρων οι κότες, μην κάθεσαι και ασχολείσαι σήμερα με προβλήματα που δεν είναι δικά σου! Όσοι έχουν μπλέξει, ας ξεμπλέξουν μόνοι τους! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, μήπως να βάλεις ένα όριο στα έξοδα σου; Ναι, μπορεί να αισθάνεσαι […]

Neopolis Team

8 Μαΐου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ζώδια

Κριέ, αφού το ξέρεις πως όποιος/α μπλέκει με τα πίτουρα τον τρων οι κότες, μην κάθεσαι και ασχολείσαι σήμερα με προβλήματα που δεν είναι δικά σου! Όσοι έχουν μπλέξει, ας ξεμπλέξουν μόνοι τους!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, μήπως να βάλεις ένα όριο στα έξοδα σου; Ναι, μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη να ξοδέψεις για τον εαυτό σου, όμως στο τέλος του μισθού περισσεύει πολύς μήνας… Κι αυτό είναι ζόρικο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Έχεις δύο επιλογές σήμερα: Ή θα κάνεις την συναισθηματική ένταση/σωματική κούραση των τελευταίων δύο ημερών πυρομαχικά και θα αρχίσεις να πυροβολείς με λεκτικά πυρά όποιον/α σε εκνευρίζει, ή θα καταπιείς όλο το στυφό ποτήρι του θυμού και θα εξαντληθείς ακόμη περισσότερο. Ναι, εντάξει! Έχεις δίκιο. Όπως το θέτω δεν υπάρχει ζήτημα επιλογής…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, σήμερα πρόσεχε γιατί η κυκλοθυμία σου πιθανόν θα πιάσει τελική ταχύτητα, κι όταν συμβαίνει αυτό είτε καταστρέφεις τη διατροφή σου, είτε αρχίζεις τις καταχρήσεις. Δεν αξίζει λέμε!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, βγαίνουμε έξω για να ξεχαστούμε από τα προβλήματα μας κι όχι για να γυρίζουμε πίσω σ’ αυτά συζητώντας άσκοπα σαν τους 300 του ελληνικού κοινοβουλίου. Σύμφωνοι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Εργασιοθεραπεία mode on! Με άλλα λόγια σκύβεις το κεφάλι και προχωράς όση περισσότερη δουλειά μπορείς. Και αυτό δεν στο προτείνω μόνο για να αποφύγεις άλλες καταστάσεις, αλλά γιατί πραγματικά είναι μια μέρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου για να μεγαλουργήσεις στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων σου. Δουλεύουμε λέμε!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ναι, είναι δεδομένο πως κάθε φορά που ξυπνάς στραβά το πρώτο πράγμα που σε τσαντίζει είναι το χάος και η ασχήμια που συναντάς καθώς κυκλοφορείς στους δρόμους για να φτάσεις στη δουλειά σου. Όμως σήμερα πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν πόσο εγκλωβισμένος/η νιώθεις από την ρουτίνα σου. Αέρα ρε γαμώτο! Καθαρό αέρα χρειάζεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, αφού η καλύτερη αντιμετώπιση της ζωή που γνωρίζεις (έχεις Master και PhD μη σου πω) είναι η επίθεση, μην προσπαθείς να το παίξεις συμβιβαστικός/η. Ειδικά σήμερα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, είσαι τόσο μπλεγμένος/η με τα εργασιακά σου άγχη που δεν σηκώνεις και λίγο το κεφαλάκι σου να δεις δύο ζευγάρια μάτια που σ’ αναζητούν σε κάθε σου βήμα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ελπίζω να ξεκαθαρίσεις νωρίς νωρίς σήμερα πως δεν είσαι σε φάση για να σε πιέζουν με υπερβολικές απαιτήσεις στη δουλειά και πως χρειάζεσαι πιο ήπιους τόνους για να λειτουργήσεις. Αν δεν το κάνεις, απλά αισθάνομαι οίκτο για εκείνον/η που θα σε φτάσει στα όρια σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Εξωτερικά ναι, δείχνεις κοινωνικός/η και σε φάση που νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Κράτα το αυτό και μη το χάσεις γιατί είναι το μόνο που έχεις να αντιπαραθέσεις στο εκρηκτικό μίγμα οικονομικής ανασφάλειας/επίπονης αυτοκριτικής για τις επαγγελματικές επιλογές σου. Ο μόνος εχθρός σήμερα είναι ο εαυτός σου. (Κι επειδή ξέρω τι θα πεις τώρα, απαντάω: Όχι, Υδροχόε δεν είναι κάθε μέρα αυτός ο εχθρός!)

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Είσαι σε ερωτική διάθεση, μα σκοντάφτεις σε ανώριμους ανθρώπους ή ακατάλληλες συνθήκες. Είσαι σε φάση τελικών ξεκαθαρισμάτων με φίλους/ες αλλά δεν ξέρεις ακόμη αν θες να τα πεις έξω από τα δόντια και να τους πληγώσεις ή να κάνεις ένα αργό fade out. Ναι, ΟΚ! Πες μου ποιος και πότε σου εγγυήθηκε πως θα είναι όλα ιδανικά στη ζωή για να πάω να του αστράψω δύο χαστούκια. Στο μεταξύ εσύ στη μάχη! Μην πτοείσαι αλλά και μην προσμένεις θαύματα!

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET