ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 08/03/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η συνηθισμένη ρουτίνα είναι πιθανό να διακοπεί απότομα είναι να συναντήσεις εμπόδια στην εργασιακή καθημερινότητα που θα τεντώσουν τις αντοχές σου στα όρια τους. Αν ελλόχευαν προβλήματα υγείας, τις επόμενες μέρες ίσως βγουν στην επιφάνεια. Αφού δεν αποφορτίζεσαι μόνος/η σου, το σύμπαν θα σʼ αναγκάσει με τον ένα ή τον άλλο […]

Neopolis Team

8 Μαρτίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η συνηθισμένη ρουτίνα είναι πιθανό να διακοπεί απότομα είναι να συναντήσεις εμπόδια στην εργασιακή καθημερινότητα που θα τεντώσουν τις αντοχές σου στα όρια τους. Αν ελλόχευαν προβλήματα υγείας, τις επόμενες μέρες ίσως βγουν στην επιφάνεια. Αφού δεν αποφορτίζεσαι μόνος/η σου, το σύμπαν θα σʼ αναγκάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ακόμη και αν σήμερα πνιγείς στις αγκαλιές των φίλων και των οικείων σου, ακόμη κι αν καταφέρεις να διασκεδάσεις (που θα τα καταφέρεις αναμφίβολα), ένα τσίμπημα εκεί αριστερά, στο μέρος της καρδιάς θα το νιώσεις. Θα ήθελες τόσο πολύ να είσαι με κάποιον/α που έχασες για πάντα..

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Πρόσφατα αρκετοί/ες Δίδυμοι άρχισαν να κατανοούν τη διαφορά του «πειραματίζομαι» από το «τολμώ» στην καριέρα τους. Γιατί τολμώ σημαίνει πως κάτι το επιθυμώ τόσο ώστε να ρισκάρω το βάρος μιας αποτυχίας. Για τις επόμενες μέρες τόλμησε με πάθος, όσο ακραίες κι αν είναι οι βλέψεις σου ή όσο κι αν αντικειμενικά τα στοιχήματα για την κατάληψη μιας θέσης είναι εναντίον σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ώρα 10.30 πμ: Η ζωή είναι όμορφη! Ώρα 2.30μμ: Η ζωή είναι κουραστική. Ώρα 8.00μμ: Η ζωή είναι γεμάτη διλλήματα! Ώρα 2 τα ξημερώματα: Η ζωή είναι συναρπαστική. Ώρα 4 τα ξημερώματα: Η ζωή είναι πονοκέφαλος (ναι, μιλάει ακόμη το αλκοόλ). (Σκέψεις μιας μέρας από το προσωπικό ημερολόγιο Καρκίνου, που αποδεικνύει πόσο σταθερές απόψεις έχει για τη ζωή).

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Καλέ μου/Καλή μου Λέοντα! Μήπως έχεις σκεφτεί πως το επόμενο λιμάνι ίσως είναι πιο όμορφο από αυτό που περιμένεις κάτι μήνες να μπεις; Άσε που δεν θα σε έχει και στην αναμονή ο λιμενοφύλακας… Ναι, για τα ερωτικά σου μιλάω! Για σκέψου το σοβαρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Φοβάσαι τη μοναξιά περισσότερο από όσο επιτρέπεις στους γύρω σου να καταλάβουν. Η εικόνα της επιστροφής σου σε ένα άδειο από ανθρώπους σπίτι μετά από μια εξαντλητική μέρα στη δουλειά είναι το ανάθεμα της ζωής σου. Και όμως αφήνεις σε κάθε ευκαιρία αυτό το φόβο να γίνει άμυνα και κυνισμός – δηλαδήσ τα όπλα με τα οποία σκοτώνεις τα συναισθήματά σου. Γιατί άραγε;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, σήμερα μπορείς στο εργασιακό σου χώρο να είσαι και επιμελής σε σημείο που σε μπερδεύουν οι συνάδελφοι σου για τον απουσιολόγο της Γ’ Λυκείου και αυστηρός/η στα λάθη που παρατηρείς γύρω σου και να επιμένεις φασιστικά σχεδόν να λειτουργούν όλα ρολόι. Όμως δεν είναι χαζό να φέρεις την καταστροφή αν κάτι στραβώσει έστω και λίγο. Δεν είσαι Παρθένος μωρό μου, μην το ξεχνάς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ότι είσαι ο νούμερο ένα στόχος για όλα τα πληγωμένα παιδιά που μεγάλωσαν και αναζητούν στο κρεβάτι σου την αγάπη που στερήθηκαν, είναι πια τόσο γνωστό όσο και το Πυθαγόρειο θεώρημα. Όμως είναι και το μόνιμο ξυράφι που σε χαρακώνει γιατί μόλις θεραπεύσεις τα παιδιά, αυτά θέλουν να τρέξουν μακριά σου. Συνεχίζεις κάθε φορά, κάθε φορά έχοντας χάσει ένα κομμάτι σου…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε σήμερα από το πρωί κιόλας θα πρέπει να αφιερωθεί σε μερικές απλές κι όμως τόσο σημαντικές φράσεις που καλείσαι να κάνεις πράξεις: εσωτερική ηρεμία, χρόνος για τον εαυτό μου, όχι άλλες διαμάχες για θέματα που δεν εμπλέκομαι άμεσα, να είμαι λίγο πιο εκδηλωτικός/η σ’ αυτούς/ες που αγαπώ. Άντε ξεκίνα γιατί η λίστα είναι μεγάλη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αφού δεν το έχεις που δεν το έχει σήμερα με τη σκέψη και τη συγκέντρωση, γιατί δεν δίνεις στον εαυτό σου το ελευθέρας να αφεθεί μετά τη δουλειά σε προτάσεις, τυχαίες παρέες και απολαύσεις που τόσο σου έχουν λείψει; Έλα… Έλα… Μπορείς…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Λες κι ένας ισχυρός πυρήνα εγκαταστάθηκε στο κέντρο της καρδιά σου και μαγνητίζει γύρω του τις αναμνήσεις κάθε στιγμής που έχεις κουραστεί, προσπαθήσει, πονέσει να μεταδόσεις στους γύρω σου την πεποίθηση σου για τη ζωή (το τρίπτυχο δικαιοσύνη, λογική, επανάσταση) και δεν είδες καμία αλλαγή πάνω τους. Ο εγωισμός είναι ανίκητος Υδροχόε και αυτό ποτέ δεν θα το χωνέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, ξεκινάμε από τα βασικά σήμερα! 1) Δεν αφήνεις λέξη να πέσει χάμω (ειδικά αν αυτή κατακρίνει εμμέσως τη δουλειά σου ή τις προσωπικές σου επιλογές). 2) Δεν κάνεις χάρες, δουλειές άλλων, ούτε το παίζεις ψυχαναλυτής του οποιουδήποτε (είτε λέγεται γονιός, είτε σύντροφος, είτε εργοδότης). 3) Ποιος/α είπαμε ψάχνει μια ευκαιρία να σε δει privé και του/της αρνείσαι πεισματικά; Για δώσε πράσινο φως σύντομα…

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET