ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 08/02/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, είναι μια μέρα που αντιδράς κυκλοθυμικά και υπέρμετρα συναισθηματικά στις καταστάσεις γύρω σου. Προστάτεψε τον εαυτό σου από άσκοπες διαμάχες. Η σιωπή είναι αρετή, σήμερα περισσότερο από ποτέ! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ένας παράδεισος που είναι ιδέα, οπτασία ή προσδοκία δεν σου κάνει. Αν δεν μπορείς να τον αγγίξεις, να […]

Neopolis Team

8 Φεβρουαρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, είναι μια μέρα που αντιδράς κυκλοθυμικά και υπέρμετρα συναισθηματικά στις καταστάσεις γύρω σου. Προστάτεψε τον εαυτό σου από άσκοπες διαμάχες. Η σιωπή είναι αρετή, σήμερα περισσότερο από ποτέ!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ένας παράδεισος που είναι ιδέα, οπτασία ή προσδοκία δεν σου κάνει. Αν δεν μπορείς να τον αγγίξεις, να το οσφρήσεις και να το εξερευνήσεις τότε δεν υπάρχει. Είναι μια εποχή που πρέπει να θεμελιώσεις τον επίγειο παράδεισο σου. Ναι Ταύρε, αυτό σημαίνει πως σηκώνεις τα μανίκια και χτίζεις την ευτυχία αντί να την περιμένεις έτοιμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

OK letʼs get down to business! Κάτι μου λέει πως φτιάχνεις σχέδια για το επόμενο Σαββατοκύριακο (ή μήπως σκέφτεσαι να ζητήσεις άδεια;) , που απαιτούν να έχεις προχωρήσει πολλές από τις δουλειές σου. Σηκώνουμε μανίκια τώρα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Όχι δεν είναι ιδέα σου! Ο κόσμος έχει γίνει πιο επιθετικός και εριστικός απέναντι σου τελευταία. Ναι, αισθάνεσαι την ανάγκη να απαντήσεις σʼ αυτή την επιθετικότητα. Ναι, πάλι προσπαθείς να την καταπιέσεις. Γιατί;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, μερικές μέρες είναι αδύνατο νʼ αποκλείσεις την εισβολή αναμνήσεων μέσα στη ροή των συνηθισμένων σκέψεων. Μερικές απʼ αυτές μοιάζουν με εξωτικά πτηνά που σε βοηθούν να χαμογελάς αραιά και που μέσα στον εργασιακό πανζουρλισμό. Άλλες όμως μοιάζουν με αρπακτικά πουλιά που κατατρώνε τη διάθεση σου. Καλή τύχη στην προσπάθεια σου να συγκεντρωθείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Το μυαλό όλων των συναδέλφων σου είναι πιθανότατα ήδη στο Σαββατοκύριακο που έρχεται ή στην επόμενη ευκαιρία για διάλειμμα. Όμως δεν θα ήταν σφάλμα να περάσεις όλη τη μέρα εξαντλώντας τον εαυτό σου στη δουλειά από καθαρή αντίδραση στην ανόητη νοοτροπία τους;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μόλις πατήσεις το πόδι σου στη δουλειά ή μόλις ανοίξεις το μάτι σου (αν ψάχνεις για μια), θα νιώσεις σαν να σε έχει πατήσει οδοστρωτήρας. Λες και οι μπαταρίες της ζωτικότητας σου έχουν εξαντληθεί και ο όλος ο κόσμος έχει από εσένα μόνο απαιτήσεις. Εγώ θα το πω κι ας μην βοηθήσει: από αύριο θα φτιάξει το πράγμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι αλήθεια πως μόνο για εσένα ο έρωτας εμφανίζεται σαν καταιγίδα κεραυνών στην καρδιά ενώ περπατάς σε κακοτράχαλη ανηφόρα. Είναι αλήθεια πως όλοι ζουν ενώ εσύ βιώνεις σε βάθος. Είναι αλήθεια πως μέρες όπως σήμερα αυτή η γοητεία του επικίνδυνου που εκπέμπεις είναι ακαταμάχητη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

«Δεν θα αφήσω κανέναν/καμιά να μου χαλάσει τη καλή μου διάθεση!» ξεφώνιζε προχθές μια φίλη Τοξότης στο τηλέφωνο, μετά από ακόμη μια μέρα στη δουλειά, που όλοι έμοιαζαν να έχουν βάλει στόχο πώς να εξαφανίσουν την λάμψη από τα μάτια της. Αν κάτι σε αρρωσταίνει αυτές τις μέρες είναι πως κανείς δεν φαίνεται να πιστεύει πια στην ευτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ένας/Μια αιγόκερως απαλλαγμένος/η από το άγχος του πρωινού ξυπνήματος είναι πιο δραστήριος/α από Κριό, πιο γερό ποτήρι από Δίδυμο και πιο μαγνητικός/η από Σκορπιό. Μην στερείς τη χαρά από τους γύρω σου να σε βλέπουμε απελευθερωμένο μια στο τόσο. Σήμερα το βράδυ τι κάνεις είπαμε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που οι επαγγελματικοί σου στόχοι μοιάζουν να απομακρύνονται σε αστρονομικές αποστάσεις και το μόνο που μένει είναι αυτό το τεράστιο ψυχολογικό βάρος της εργασιακής σου ρουτίνας. Αν είναι να εκραγείς, μην δώσεις σε κανένα/καμία τη χαρά να σε κοιτάζει!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Στον πυρήνα όλων σου των επιδιώξεων (επαγγελματικών ή ερωτικών) βρίσκεται η ακαταμάχητη ανάγκη σου να αποδείξεις πως τίποτα δεν είναι απίθανο ή ακατόρθωτο, αν μαζί με τον ιδρώτα αναμίξεις και λίγη αγάπη. Σήμερα λοιπόν φρόντισε να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου πως η μοναξιά υποφέρεται, όμως το να κάνεις έκπτωση από αυτό το πιστεύω σου, όχι!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET