ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 07/12/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, αφού το ξέρεις πως το καλύτερο ατού διαπραγμάτευσης και πειθούς είναι το δολοφονικό σου βλέμμα, γιατί δεν το χρησιμοποιείς σήμερα; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Η ένταση της ημέρας έχει να κάνει με υποχρεώσεις και project στη δουλειά που έχουν μείνει πίσω, με το άγχος για το οικονομικό σου μέλλον ή […]

Neopolis Team

7 Δεκεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, αφού το ξέρεις πως το καλύτερο ατού διαπραγμάτευσης και πειθούς είναι το δολοφονικό σου βλέμμα, γιατί δεν το χρησιμοποιείς σήμερα;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η ένταση της ημέρας έχει να κάνει με υποχρεώσεις και project στη δουλειά που έχουν μείνει πίσω, με το άγχος για το οικονομικό σου μέλλον ή με ένα/μια συνάδελφο που άνετα θα του/της χιμούσες αν δεν σε κράταγε η αξιοπρέπεια σου. Ο πανικός δεν θα σε βοηθήσει πάντως άρα γύρνα το σε σοβαρότητα κι ότι βγει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μέρα εργασιοθεραπείας σήμερα. Όχι δεν εννοώ να σκοτωθείς και να ξενυχτήσεις πάνω από λογαριασμούς/mail/στατιστικά. Αλλά να βυθιστείς σε απόλυτη ηρεμία ενώ κάνεις τη δουλειά σου και να μην αφήσεις κανένα/καμία να σου κολλήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν νιώθεις ευάλωτος/η, παραπονεμένος/η ή έστω ζαλισμένος/η από την ένταση της καθημερινότητας τότε δεν είναι χαζό να πεις «Ναι.» σε προτάσεις για εξόδους ή να κάνεις υπερωρίες; Η λέξη ΗΡΕΜΙΑ σου λέει τίποτα; Αυτό είναι που χρειάζεσαι σήμερα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αυτά που σήμερα νιώθεις πως έχεις ανάγκη: ηρεμία, χαμηλά φώτα, μια αγκαλιά, χαλαρωτική μουσική. Αυτό που πρόκειται να βιώσεις: διαμάχες (με το καλημέρα στη δουλειά), εντάσεις (με τους γονείς), αβεβαιότητα (για το μέλλον). Test αντοχών είναι η μέρα όπως καταλαβαίνεις…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μην περιμένεις να επιτυχείς σήμερα την απόλυτη συγκέντρωση. Το μυαλό σου θα ταξιδεύει, θα αποσπάται, θα αντιδρά, θα ζητά ανάσες αντί για την ρουτίνα των υποχρεώσεων. Μην με στραβοκοιτάς. Αν δεν το πίεζες τόσο, δεν θα τσινούσε έτσι!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, η είναι ωραία να βυθίζεσαι πάλι σʼ αυτή τη θανατηφόρα γοητευτική εγωπάθεια σου. Ναι, γίνεται όλο και πιο δύσκολο τελευταία. Απόλαυσε το λοιπόν σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Είναι γνώριμη για ένα/μια Σκορπιό η αίσθηση της πλήρους αποστασιοποίησης από τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω του. Σαν να χτίζεις ένα αδιαπέραστο τοίχος και να παρατηρείς τα πάντα από απόσταση. Αν σου συμβαίνει αυτό σήμερα, καλύτερα να το εξαντλήσεις στον εργασιακό σου χώρο παρά στην επαφή με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
You got to fight, for your right, to party! Θυμάσαι αυτό το τραγούδι – ύμνο των Beastie Boys; Ταιριάζει γάντι στην περίπτωση σου σήμερα. Όχι, όταν λέω πάρτι δεν εννοώ να πάρεις σβάρνα κλαμπ και μπαρ και να γίνει σκνίπα. Εννοώ να ζήσεις το 24ώρο σου σαν έφηβος: τσαμπουκάς στη δουλειά, καλή παρέα και χαμόγελο το βραδάκι. Κουνήσου λέμε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Όταν μια μέρα περνά στο χώρο εργασίας χωρίς να συμβαίνει τίποτα που να ταράζει τα νερά, δίχως ακραίες συμπεριφορές ή νεύρα, τότε είσαι ευτυχισμένος/ή. Και όταν συμβαίνει αυτό, ανοίγεις την καρδιά σου και ζητάς παρέα, φίλους, κοινωνική εμπλοκή. Ναι, σήμερα έχεις μεγάλες πιθανότητες να σου συμβεί. Ο αστρολόγος σου στο εύχεται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, ίσως παρατηρήσεις σήμερα πως δουλεύεις με την ίδια ένταση αλλά τα αποτελέσματα της δουλειάς σου είναι κάτω του μετρίου σε σχέση με το συνηθισμένο. Λέγεται πνευματική εξάντληση το φαινόμενο και δεν λύνεται με το να τιμωρείς τον εαυτό σου ή να σε βρίζεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Όχι, οι κόντρες στη δουλειά δεν γίνονται αναίτια. Όχι, δεν φταίνε μόνο οι άλλοι/ες που σε στριμώχνουν. Όχι, δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ έτσι η βαλίτσα. Ναι Ιχθύ, έχεις χάσει εδώ και καιρό την αίσθηση πληρότητας από την εργασία που βρίσκεσαι και από την καθημερινότητα που ζεις. Δες την μεγάλη εικόνα. Τα όνειρα σου έχουν μέγεθος εφήβου και η δουλειά σου είναι ρούχο για πεντάχρονο.

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET