ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη | 07/08/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Σήμερα η μόνη διέξοδος από την επί Γης κόλαση που θες να ονομάζει εργασιακό περιβάλλον είναι να περάσεις λίγο χρόνο με έναν καλό φίλο/καλή φίλη ή τον/την σύντροφο σου. Ναι, ακόμη κι αν είναι μόνο για να σʼ ακούει που θα μπινελικώνεις τον/την προϊστάμενο/η σου, το πρωθυπουργό, το Θεό, το σύμπαν… […]

Neopolis Team

7 Αυγούστου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα η μόνη διέξοδος από την επί Γης κόλαση που θες να ονομάζει εργασιακό περιβάλλον είναι να περάσεις λίγο χρόνο με έναν καλό φίλο/καλή φίλη ή τον/την σύντροφο σου. Ναι, ακόμη κι αν είναι μόνο για να σʼ ακούει που θα μπινελικώνεις τον/την προϊστάμενο/η σου, το πρωθυπουργό, το Θεό, το σύμπαν…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ξεκινά μια περίοδος που βρίσκεσαι σε απευθείας σύνδεση με αστείρευτα αποθέματα πνευματικής ενέργειας και διαύγοιας. Προσπάθησε να τα κατευθύνεις (επιτέλους!) προς την επίτευξη μερικών προσωπικών στόχων και όχι για να διεκπεραιώνεις εντολές και ευθύνες άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος αστρολόγος για να αποφανθεί πως, μετά από μια και πλέον εβδομάδα που οι περισσότεροι γύρω σου λες και ήταν βαλτοί να σε κάνουν μπουρλότο, θα προσπαθήσεις τις επόμενες μέρες που να ασχολείσαι ελάχιστα με συγγενείς, συναδέλφους, εργασιακά προβλήματα. Ποιοτικός χρόνος με ανθρώπους που γουστάρεις, αυτός είναι ο στόχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Για τις επόμενες μέρες μπαίνεις σε λειτουργία δημιουργικής ανασύστασης της καθημερινότητας σου. Αν ψάχνεις για σπίτι, είναι καλή εποχή. Αν αναζητάς εργασία, τώρα έχεις το θάρρος και την τόλμη να σταθείς σ’ οποιαδήποτε συνέντευξη. Και αλίμονο σ’ όποιον/α σε τσαντίσει όλο αυτό το διάστημα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι πιθανό, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να επιτύχεις στον επαγγελματικό στίβο, να δουλεύεις αυτές τις μέρες έξτρα ωράρια. Βλέπεις σε κατακλύζει αυτή η αδιανόητη αίσθηση πως ο χρόνος έχει περάσει και εσύ έχεις πετύχει ελάχιστα από αυτά που ονειρευόσουν. Αντικειμενικά τώρα, η αίσθηση αυτή είναι λίγο υπερβολική, αλλά αν αυτό σε οδηγήσει σε νέες επαγγελματικές κατακτήσεις τότε ο αστρολόγος σου πάει πάσο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ο έντονα ενεργοποιημένος Πλούτωνας στον 5ο οίκο σου μοιάζει με ένα πλανητικό ξυπνητήρι που αφυπνίζει την πίστη στον εαυτό σου, τις δυνατότητες σου και τον εγωισμό σου. Βέβαια η αφύπνιση έρχεται γιατί βλέπεις ξαφνικά παντού τριγύρω σου ανταγωνιστές και εχθρούς. Ε κι εσύ με τον Πλούτωνα τι περίμενες; Λιβάδια με πολύχρωμα λουλούδια και αλτρουισμό από τους συναδέλφους σου;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Πάμε μαζί βαθιές ανάσες! Εισπνοή. Εκπνοή. Εισπνοή. Εκπνοή. Μετά από αρκετές μέρες απόλυτης εργασιακής τρέλας, μπορείς επιτέλους να πεις πως έχεις διάθεση να αφιερώσεις, χωρίς φόβο και πολύ πάθος, χρόνο για εσένα και τα πράγματα που αγαπάς. Και μην σε δω να κοιτάς το επαγγελματικό email στον ελεύθερο χρόνο σου, θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι από αυτές τις μέρες που νομίζεις πως είσαι ένας μικρός εξωγήινος, ένας επισκέπτης σʼ αυτό τον πλανήτη που όλοι σκέφτονται ανούσια και κοντόφθαλμα. Αν θυμόσουν που είχες κρύψει κι αυτό το διαστημόπλοιο να έφευγες μακριά…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν τώρα μιλήσω για ερωτικά ενδιαφέροντα που ξυπνάμε μέσα στην παρέα σου και διλήμματα έρωτα – φιλίας, τι πιθανότητες έχω να μην με γιουχάρεις; Πάντως πέρα απ’ αυτά, τις επόμενες μέρες εκπέμπεις κοινωνική αύρα, μαγνητισμό και η διάθεση σου πιάνει τελική ταχύτητα. (ΥΓ: Κι αν το μυαλό σου επεξεργάζεται μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια, βρίσκεσαι σε επαφή με ανώτερα αστρικά vibes!)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Για τις επόμενες μέρες αναπνέεις κανονικά (αντί να λαχανιάζεις) και ίσως καταφέρεις να πετύχεις μερικές πρώτες ριζοσπαστικές αλλαγές στο πως θα σε αντιμετωπίζουν πλέον μερικοί φίλοι και συνάδελφοι (αρχικά). Ο πρόθυμος, αγαθός, αμίλητος Αιγόκερως πέθανε. Ζήτω ο νέος Αιγόκερως!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Προσπάθησε, ξεκινώντας από σήμερα, να δώσεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια να ρίξει τους τόνους της εργασιομανίας ή της έντασης με τον/την σύντροφο σου και βγες έξω από το σπίτι – κατά προτίμηση σε ένα μέρος που τίποτα δεν θα σου θυμίζει τις λέξεις: πόλη, εργασία, Χειμώνας, χρήματα, δάνεια…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Είναι από αυτές τις μέρες που δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Η παραμικρή παρατήρηση, πρόκληση, εντολή που θα σου δώσει κάποιος/α (ακόμη κι αν αυτός/η είναι ο/η προϊστάμενος/η σου), γίνεται αφορμή είτε για να ξεσπάσεις με αδιανόητη ένταση, είτε να πέσεις σε βαθιά βαρυθυμία γιατί (για ακόμη μια φορά) θα έχεις καταπιεστεί.

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET