ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 07/06/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, μην προσπαθείς σήμερα να αντιμετωπίσεις τις προστριβές με συνεργάτες ή τον/την σύντροφο σου με διάλογο. Ο μέσος όρος κοινής λογικής έχει πέσει σε επικίνδυνα χαμηλές τιμές τον τελευταίο καιρό. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Είναι δύσκολο να προσπαθείς να εκφράσεις τα θέλω σου ενώ ταυτόχρονα προσπαθείς να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του/της […]

Neopolis Team

7 Ιουνίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, μην προσπαθείς σήμερα να αντιμετωπίσεις τις προστριβές με συνεργάτες ή τον/την σύντροφο σου με διάλογο. Ο μέσος όρος κοινής λογικής έχει πέσει σε επικίνδυνα χαμηλές τιμές τον τελευταίο καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είναι δύσκολο να προσπαθείς να εκφράσεις τα θέλω σου ενώ ταυτόχρονα προσπαθείς να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του/της συντρόφου σου ή των συνεργατών σου. Σήμερα είναι πιθανό να χαθεί η ισορροπία που διατηρείς με νύχια και δόντια. Πρόσεχε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν περάσεις τις επόμενες μέρες δουλεύοντας ή οργανώνοντας την δουλειά σου, έχει καλώς. Θα μπορέσεις κάπου να ξεσπάσεις όλη αυτή την σωματική ένταση που σε κατακλύζει. Όμως αν δεν ανήκεις σʼ αυτή την κατηγορία, μάλλον θʼ αρχίσουν να σου φταίνε όλοι και όλα. Και δεν είσαι καθόλου συμπαθής όταν γκρινιάζεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, διάλεξε σήμερα σε πιο άκρο θες να βρίσκεσαι. Ή που θα υιοθετήσεις το ρόλο του άλαλου/της άλαλης και δεν θα παρεμβαίνεις ότι κι αν ακούς γύρω σου ή θα γίνεις Δίδυμος στη θέση των Διδύμων με ό,τι συνέπεια μπορεί να έχει αυτό στον εργασιακό σου χώρο…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Κινητικότητα κι εκνευρισμός στον εργασιακό χώρο από τη μια, ανάγκη για αναμόρφωση/βελτίωση των σχέσεων μέσα στο σπίτι ή απλά για ηρεμία και θαλπωρή (και έρωτα ίσως;). Κι ο κόσμος παραμένει επιθετικά αδιάφορος στις αληθινές σου ανάγκες, βάζοντας παγίδες στην καρδιά σου. Ωραία, αρκετά λογοτεχνικοί γίναμε. Πάμε στο νόημα: Βράζεις από οργή που δεν σου κάθονται ακόμη αυτά που θες. Τελεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πολλοί/ες Παρθένοι βρίσκονται με το ένα πόδι στην οργάνωση του άμεσου μέλλοντος τους (αναζήτηση εργασίας, μετακόμιση ή ψάξιμο για σπουδές) και με το άλλο στον πόλεμο ενάντια στο παρελθόν (εντάσεις/ξεκαθαρίσματα με πρώην συντρόφους ή συνεργάτες, προσπάθεια να ξεφύγουν από μια εργασία φυλακή). Και στο παρόν τι μένει; Ένα μυαλό μπερδεμένο, συγκεχυμένο, άπιαστο. Να γιατί το έχεις ρίξει στην εργασιομανία!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αυτές τις μέρες σκέφτεσαι συνεχώς αν τελικά παίρνεις όσα αξίζεις τόσο στον επαγγελματικό στίβο όσο και από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις (φιλία, έρωτας, συγγενείς). Κι αν το πρόσημο είναι αρνητικό σʼ αυτά, τι να σου κάνουν λίγα ευρώ ή λίγα φιλιά παραπάνω;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δεν είναι κουραστικό κάθε φορά που ρωτάς «Μπορείς να με αισθανθείς;» ο/η άλλος/η να απαντά «Δεν σε καταλαβαίνω.»; Όσο θα περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους που προσπαθούν να σε καταλάβουν από όσα λες και όχι από όσα κάνεις για αυτούς, τόσο θα έρχονται μέρες σαν τη σημερινή που θα νιώθεις τόσο μόνος/η που θα σκότωνες για να προκαλέσεις μια ανθρώπινη αντίδραση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

«Τοξότη; Τοξότη; Είναι κανείς μέσα ή τσάμπα χτυπάω;». Ναι το έπιασες το νόημα. Θες να είσαι κάπου μακριά αυτές τις μέρες. Πολύ μακριά. Νʼ αδειάσει το μυαλό σου από σκοτούρες. Και όχι δεν απαραίτητα παρέα μαζί σου. Εκτός κι αν τον/την εμπιστεύεσαι τόσο που θα του/της έλεγες ότι σε προβληματίζει…. Εσύ αποφασίζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν κάνουμε λόγο για την κοινωνική σου ζωή, μάλλον έχεις ξεχάσει εδώ και πολύ καιρό τι σημαίνει «βγαίνω έξω με σκοπό να γνωρίσω καινούργια πρόσωπα που ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχουν με τις γνωστές παρέες μου». Αυτές τις μέρες είναι λες και ένα διαβολάκι κάθεται στον αριστερό σου ώμο και σου ψιθυρίζει: «Αλλαγή προσώπων άμεσα!». Για να σε δούμε…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, αν ο/η σύντροφος σου ή κάποιος/α συνάδελφος επιμένει να μην καταλαβαίνει πως είσαι απασχολημένος/η και δεν θες να σε ενοχλούν, έχεις το ελευθέρας να τον στείλεις στο… όπου καταλαβαίνεις τέλος πάντων. Μη βωμολοχώ τώρα χωρίς λόγο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ξεκινάμε από το δεδομένο πως η διάθεση είναι καλή και δεν σκοπεύεις νʼ αφήσεις κανένα/καμία να σου την χαλάσει για ψύλλου πήδημα. Το μόνο που μπορεί να ταράξει τα νερά είναι να εμπλακείς σε καυγάδες με τον/την σύντροφο σου ή με εκείνον/η που σʼ ενδιαφέρει. Τώρα που το σκέφτομαι, καλύτερο θα ήταν να αποφύγετε να κάνετε κάτι μαζί, για παν ενδεχόμενο…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET