ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 07/05/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η προσωπική δράση περνά σε δεύτερη μοίρα και κεφάλι παίρνουν οι συζητήσεις, οι σκέψεις, η επικοινωνία με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Μέρες κατάλληλες για επίλυση ανοιχτών ζητημάτων στη σχέση με τον/την σύντροφο σου αλλά και σε συνεργασίες. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Εργασιακή πίεση και λαχτάρα για απόδραση σα βάση. […]

Neopolis Team

7 Μαΐου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η προσωπική δράση περνά σε δεύτερη μοίρα και κεφάλι παίρνουν οι συζητήσεις, οι σκέψεις, η επικοινωνία με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Μέρες κατάλληλες για επίλυση ανοιχτών ζητημάτων στη σχέση με τον/την σύντροφο σου αλλά και σε συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Εργασιακή πίεση και λαχτάρα για απόδραση σα βάση. Πρόσθεσε και λίγο προβληματισμό για το πορτοφόλι σου και μια δόση ερωτικής νοσταλγίας και έχεις το κοκτέιλ της μέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τις επόμενες μέρες θα αποκτήσεις μεγαλύτερη ταχύτητα στην καθημερινότητα σου, θα αναλαμβάνεις περισσότερες πρωτοβουλίες στην εργασία σου, θα απολαμβάνεις καλύτερα το σεξ, τη διασκέδαση, την παρέα. Α κι αν θες να κατακτήσεις ερωτικά ένα καινούργιο πρόσωπο, αυτές οι μέρες σε πάνε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Κάθε φορά που θες την ησυχία σου να ορμούν όλοι οι γνωστοί/φίλοι/συνεργάτες κατά πάνω σου σαν κοράκια για να σου πουν τα προβλήματα τους; Είδες τι παθαίνεις για να είσαι καλοσυνάτος/η στη καθημερινότητα σου;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Άλλες φορές το μυαλό μοιάζει με αργοκίνητο δεξαμενόπλοιο που μέχρι να στρίψει έχει κοιμηθεί ο καπετάνιος κι άλλες φορές με ταχύπλοο που δεν μπορεί να το πιάσει το μάτι. Για τις επόμενες μέρες, που θα ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία και δεν ανέχεσαι παράλογες συμπεριφορές από τους γύρω σου, θα εκφράζεσαι άμεσα και ωμά. Σίγουρα η έλλειψη τακτ θα τσαντίσει πολλούς γύρω σου… Χμ, ποιος/α νοιάζεται είπαμε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σιγά μην ζητήσεις και συγνώμη που αγαπάς πια τον εαυτό σου τόσο που να μην αναλαμβάνεις τις ευθύνες και τα προβλήματα τους! Σε ποιους/ες αναφέρομαι! Και σε μερικούς/ες στενούς/ες φίλους/ες σου αλλά και σε μέλη της οικογένειας σου. Ο τζάμπας και τα κορόιδα πέθαναν!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Επιτέλους, μετά από αρκετές μέρες που κυκλοφορούσες λες και σ’ είχαν υποβάλλει σε νάρκωση, νιώθεις να κυλάει στο κορμί σου, το χρώμα επιστρέφει στα μάγουλά σου και επιτέλους παίρνεις πρωτοβουλία να βγεις απ’ το σπίτι και να κοινωνικοποιηθείς με ανεβασμένο ηθικό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μέρες σαν την σημερινή είναι εξοργιστικό που δεν μπορείς να βρεις τις ακριβείς λέξεις προκειμένου να περιγράψεις τι ακριβώς αισθάνεσαι εσωτερικά σχετικά με το ανικανοποίητο που εξακολουθεί να σε κατακλύζει στην επαγγελματική σου ζωή. Ένα μακρόσυρτο «ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ!» είναι το μόνο που βγαίνει για την ώρα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν καταφέρεις σήμερα να συνεννοηθείς έστω και στο ελάχιστο με τους συνεργάτες σου ή τους/τις φίλους/ες σου τότε θα περάσεις στο πάνθεον του αστρολογικού βιβλίου Γκίνες! Αισθάνεσαι τόσο σίγουρος/η για τις απόψεις σου που δεν υποχωρείς ούτε βήμα. Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και με τους άλλους/τις άλλες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δεν θα μπορούσες να διαλέξεις χειρότερη μέρα από τη σημερινή για να συζητήσεις για οποιοδήποτε θέμα με τον/την προϊστάμενο/η σου ή τον/την σύντροφο σου. Οι μόνες σου επιλογές είναι σιωπή ή έκρηξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Όχι, μην αφήσεις αυτές τις αρνητικές σκέψεις να σου γεμίζουν το μυαλό. Μην σκέφτεσαι αρνητικά ενδεχόμενα για το μέλλον. Πάρε τη εγκεφαλική σου μυγοσκοτώστρα και χτύπα τις ενοχλητικές σκέψεις/αλογόμυγες! Εκκαθάριση τώρα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Τις επόμενες μέρες πολλοί/ες Ιχθύες θα περάσουν σε κατάσταση ενδοσκόπησης και κυκλοθυμίας. Επίσης , στην περίπτωση που επιπρόσθετα έχεις αφήσει εκκρεμότητες με φίλους/ες, προσέθεσε στο γλυκό την ανάδυση έντονων φοβιων, εντάσεων, ρήξεων, τσακωμών… Αντίδοτο; Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι σεξ, αλλά τελευταία μάλλον έχεις γίνει πολύ εκλεκτικός/η.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET