ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 07/03/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια Αγριεύουν σήμερα τα πράγματα στη δουλειά. Εσύ δεν έχεις διάθεση παρά μόνο να τελειώνεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με τις υποχρεώσεις σου και ο/η προϊστάμενος σου μόνο να σου σπάσει τα νεύρα/το τσαμπουκά/τη διάθεση. Ζώδια ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) – Ζώδια Το να εκτελείς την ρουτίνα σου σαν ρομπότ […]

Neopolis Team

7 Μαρτίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια

Αγριεύουν σήμερα τα πράγματα στη δουλειά. Εσύ δεν έχεις διάθεση παρά μόνο να τελειώνεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με τις υποχρεώσεις σου και ο/η προϊστάμενος σου μόνο να σου σπάσει τα νεύρα/το τσαμπουκά/τη διάθεση. Ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) – Ζώδια

Το να εκτελείς την ρουτίνα σου σαν ρομπότ μπορεί να σου προσφέρει τα προς το ζην αλλά σε κάνει να νιώθεις σαν κομπάρσος στην ζωή που έπρεπε να είσαι πρωταγωνιστής/πρωταγωνίστρια. Μέρες σαν τη σημερινή καταλαβαίνεις πως χρειάζεσαι άμεσα αλλαγή παραστάσεων, εικόνων, στόχων ή/και κοινωνικού κύκλου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν είναι η σταθερότητα που απεχθάνεσαι αλλά το να βλέπεις τις ζωές των ανθρώπων να βαλτώνουν. Ωραία, αφού απενοχοποιήσαμε τη λέξη μπορείς νʼ αρχίσεις να ξεδιαλύνεις σιγά σιγά τις εκκρεμότητες (κυρίως οικονομικές) σε μερικές επαγγελματικές συνεργασίες για να ηρεμήσουν τα νεύρα σου;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μοναξιά, μοναξιά, μοναξιά… Αυτή η δαιμονισμένη αίσθηση πως κανείς δεν έχει καταφέρει ποτέ να σʼ αγαπήσει με το πάθος και την ένταση που αγαπάς εσύ επιστρέφει. Άντε κι αν είσαι μόνος/η μπορείς να πεις πως έχεις ρεαλιστικό λόγο για να το υποστηρίζεις με τόσο πάθος. Αν όμως είσαι σε σχέση μήπως να επαναπροσδιορίζεις σιγά σιγά μερικά γεγονότα;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν αφήσεις αυτές τις μέρες το μυαλό να δουλεύει σε διπλό ταμπλό, και για τα δικά του ζητήματα και για τα ζητήματα της καρδιάς σου, μάλλον σε περιμένουν ήττες και στα δύο μέτωπα. Εμπιστέψου το ένστικτο σου αυτές τις μέρες και μην βάζει λογικά εμπόδια (απόσταση, διαφορά ηλικίας ή εργασιακού στάτους) σε κάποιον/α που προσπαθεί εναγωνίως να κερδίσει ένα χαμόγελο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ακόμη και τώρα που έχεις μπει στο δρόμο του αυτοσεβασμού και της έκφρασης των θέλω σου, υπάρχουν μέρες που κινδυνεύεις να επιστρέψεις στο γνωστό από χρόνια «Ότι πεις εσύ!» (όπου εσύ: φίλος, σύντροφος, συνεργάτης, συγγενής). Παρθένε κάνε ένα κρύο ντους σβέλτα μπας και συνέλθεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν το καλοσκεφτείς, λίγο έως πολύ τα νεύρα, οι παρεξηγήσεις, η ένταση, οι εκνευριστικοί συνάδελφοι δεν λείπουν ποτέ στο χώρο εργασίας σου. Όμως μέρες σαν τη σημερινή καταλαβαίνεις πόσο λιγότερη υπομονή και ανοχή δείχνεις εσύ σʼ αυτά τα φαινόμενα. Και τότε επανέρχεται η απεγνωσμένη ανάγκη νʼ αλλάξεις όλη σου τη ζωή και να μην αφήσεις τίποτα όρθιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν έχεις επιλέξει τη σημερινή μέρα για να συζητήσεις νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή να προωθήσεις μερικές ιδέες σου, τότε έχεις πέσει διάνα! Αντίστοιχα καλή συγκυρία αν θέλεις να τρίξεις τα δόντια σε μερικούς συγγενείς που μπλέκουν τα πόδια τους μέσα στο σπίτι σου ή την οικογένεια σου. Α και τα νεύρα, νεύρα. Για να μην ξεχνιόμαστε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι αλήθεια πως η φυσική παρόρμηση κάθε Τοξότη είναι να βοηθά αν του ζητήσουν βοήθεια, όμως σήμερα θα πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά πριν ξοδέψεις χρόνο/ενέργεια/συναισθήματα για να βοηθήσεις ένα/μια φίλο/η ή τον/την σύντροφο σου. Μερικές φορές η εύκολη βοήθεια καταλήγει σε σκλαβιά για εσένα και βόλεμα για τον/την άλλο/η!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αυτές τις ημέρες ακούς με προσοχή τις απόψεις, τις θέσεις ή τα παράπονα των γύρω σου. Δεν είναι ότι γιατί θες να γίνεις αρεστός/η, αλλά αποκωδικοποιείς τι συμβαίνει στο μυαλό και τη ζωή τους και μπορείς με ευκολία στη συνέχεια να απορρίψεις μερικούς/ες από αυτούς/ες. Αφού είσαι σε φάση που ξεφορτώνεσαι ανούσιες σχέσεις, τουλάχιστον ας έχεις και τα πειστήρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ποιος είπε ότι τα οι επαγγελματικοί στόχοι και τα όνειρα χτίζονται εύκολα; Ποιος είπε πως δεν θα περάσεις τον εαυτό σου μυριάδες συναισθηματικά δικαστήρια για κάθε λάθος σʼ αυτήν την πορεία. Κι όμως, μέρες σαν τη σημερινή οι στόχοι που έχεις θέσεις σκιρτούν τόσο ζωντανοί μπρος στα μάτια σου που αισθάνεσαι πως μπορείς νʼ αντέξεις κι άλλη πίεση, κι άλλη, κι άλλη… Τίποτα δεν μπορεί να χωρίσει έναν/μια Υδροχόο από το μέλλον του/της αν το έχει οραματιστεί!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αυτές τις μέρες καλείσαι να κάνεις ένα βήμα πίσω και να κοιτάξεις συνολικά τις φιλικές και ερωτικές σχέσεις της ζωής σου τα τελευταία χρόνια. Μήπως στο ισοζύγιο συναισθημάτων βγαίνεις χαμένος/η; Μήπως χρειάζεται να δουλέψεις τις σχέσεις σου βήμα βήμα αντί να αδειάζεις με μιας, από τον ερωτικό ενθουσιασμό σου ή στο όνομα της φιλίας, όλο σου το συναισθηματικό περιεχόμενο; Να γιατί μετά νιώθεις κενός/η ή/και προδομένος/η.

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET