ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 06/12/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, όταν η γλώσσα τρέχει πιο γρήγορα από το μυαλό αρχίζουν οι διαμάχες. Είναι λες και δεν θες να περάσεις μια ήσυχη μέρα, χωρίς να ανέβουν οι τόνοι στο σπίτι. Σήμερα πρέπει να είσαι πυροσβέστης, όχι εμπρηστής. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, μπορείς να προσποιείσαι πως έχεις απόλυτο αυτοέλεγχο, ψυχραιμία και […]

Neopolis Team

6 Δεκεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, όταν η γλώσσα τρέχει πιο γρήγορα από το μυαλό αρχίζουν οι διαμάχες. Είναι λες και δεν θες να περάσεις μια ήσυχη μέρα, χωρίς να ανέβουν οι τόνοι στο σπίτι. Σήμερα πρέπει να είσαι πυροσβέστης, όχι εμπρηστής.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, μπορείς να προσποιείσαι πως έχεις απόλυτο αυτοέλεγχο, ψυχραιμία και πως πλημμυρίζεις από διάθεση για κοινωνικότητα. Μπορείς επίσης να είσαι πιο προβληματισμένος από ποτέ γιατί η προσωπική σου ζωή μοιάζει να βρίσκεται υπό καθεστώς μόνιμης προσωρινότητας. Αυτό το δεύτερο υπόσχομαι να μείνει μεταξύ μας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Το δίλημμα επανέρχεται και είναι πιο βασανιστικό από ποτέ: «Μήπως είμαι/θα ήμουν πράγματι καλύτερα μόνος/η μου;». Οι απαιτήσεις των σχέσεων σου δημιουργούν μέρες σαν τη σημερινή περισσότερη ένταση από αυτή που μπορείς να αντέξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, ακόμη κι αν η μέρα αποδειχθεί ένα φιάσκο από άποψη αποδοτικότητας στην εργασία σου, δεν χρειάζεται να μπεις στο φαύλο κύκλο των ενοχών. Και τη Δευτέρα που θα επιστρέψεις στη δουλειά πάλι ένα βουνό υποχρεώσεων δεν θα συναντήσεις; Γι’ αυτό μην σαμποτάρεις τη μέρα σου μετά το τέλος της δουλειάς!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Με λίγα λόγια: σήμερα δεν έχεις δυνατότητα να συνεννοηθείς ουσιαστικά με κανένα. Αυτό θα κάνει τη μέρα σου στο γραφείο πιο δύσκολη και από πρόβλημα πανεπιστημιακής άλγεβρας, αλλά σου δίνει και μια υπέροχη ευκαιρία για έξοδο. Όταν το στόματα κλείνουν, μιλούν τα μάτια. Κι όταν συμβαίνει αυτό, οι καρδιές έρχονται πιο κοντά… Φλερτάρουμε σήμερα λέμε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αφάνταστα δύσκολο σήμερα να εκτεθείς σε κόσμο, να βρίσκεσαι ανάμεσα σε φίλους/ες ή να επικοινωνείς με συνεργάτες χωρίς να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι! Τόσο απέχουν οι απόψεις σου από τις δικές τους!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μόλις πατήσεις το πόδι σου στη δουλειά ή μόλις ανοίξεις το μάτι σου (αν ψάχνεις για μια), θα νιώσεις σαν να σε έχει πατήσει οδοστρωτήρας. Λες και οι μπαταρίες της ζωτικότητας σου έχουν εξαντληθεί και ο όλος ο κόσμος έχει από εσένα μόνο απαιτήσεις. Εγώ θα το πω κι ας μην βοηθήσει: από αύριο θα φτιάξει το πράγμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το κεφάλι σου είναι σαν ένα κλειστό δοχείο που το έχουν πετάξει στη φωτιά. Και η πίεση ανεβαίνει. Ανεβαίνει. Ανεβαίνει. Και…(Μπαμ!;;). Πως να μην θες να τα κάνεις όλα λίμπα, οεο;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

«Δεν θα αφήσω κανέναν/καμιά να μου χαλάσει τη καλή μου διάθεση!» ξεφώνιζε προχθές μια φίλη Τοξότης στο τηλέφωνο, μετά από ακόμη μια μέρα στη δουλειά, που όλοι έμοιαζαν να έχουν βάλει στόχο πώς να εξαφανίσουν την λάμψη από τα μάτια της. Αν κάτι σε αρρωσταίνει αυτές τις μέρες είναι πως κανείς δεν φαίνεται να πιστεύει πια στην ευτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, ίσως έχεις ήδη αρχίσει να μπαίνεις σε διάθεση εσωτερικού σκαψίματος και ξεκαθαρισμάτων με τον εαυτό σου (τι θέλεις και με ποιους/ες θες να παραμείνεις επαγγελματικά/φιλικά/ερωτικά). Αν όχι, ίσως μια συζήτηση με έναν φίλο/μια φίλη ή με τον/την προϊστάμενο/η σου σε βάλουν σε τέτοιες σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που οι επαγγελματικοί σου στόχοι μοιάζουν να απομακρύνονται σε αστρονομικές αποστάσεις και το μόνο που μένει είναι αυτό το τεράστιο ψυχολογικό βάρος της εργασιακής σου ρουτίνας. Αν είναι να εκραγείς, μην δώσεις σε κανένα/καμία τη χαρά να σε κοιτάζει!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

«Δε ζητάω τίποτα περισσότερο από αυτό που είναι ο άνθρωπος απέναντι μου. Όμως το ζητάω όλο: μαζί με τα τραύματα και τις θηλιές σου, με την αστερόσκονη και τα συντρίμμια σου.» μου έλεγε χθες ο κολλητός μου Ιχθύς περιγράφοντας τον τρόπο που αγαπάει. Επαναλαμβάνω όπου βρεθώ ότι κανείς δεν θα σε αγαπήσει όσο ένας/μια Ιχθύς. Το πρόβλημα Ιχθύ μου είναι πως οι άνθρωποι δεν μπορούμε να αγαπήσουμε τόσο δυνατά τον εαυτό μας κι εκεί χάνεται η μαγεία.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET