ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 06/06/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Μια γνώριμη ερωτική αγκαλιά από το παρελθόν είναι εξίσου προκλητική σήμερα όσο πιθανό είναι να αισθανθείς αφόρητα κουρασμένος/η από τον/την σύντροφο σου (αν βρίσκεσαι σε σχέση). Σε απλά ελληνικά: ένα συναισθηματικό κουλουβάχατο το νιώθεις να σε τυλίγει… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, σήμερα η μοναξιά δεν αντέχεται (με την έννοια πως […]

Neopolis Team

6 Ιουνίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μια γνώριμη ερωτική αγκαλιά από το παρελθόν είναι εξίσου προκλητική σήμερα όσο πιθανό είναι να αισθανθείς αφόρητα κουρασμένος/η από τον/την σύντροφο σου (αν βρίσκεσαι σε σχέση). Σε απλά ελληνικά: ένα συναισθηματικό κουλουβάχατο το νιώθεις να σε τυλίγει…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, σήμερα η μοναξιά δεν αντέχεται (με την έννοια πως αρκεί να μείνεις μόνος/η σου για πέντε λεπτά για να ξυπνήσουν όλες οι φοβίες σου). Φρόντισε συνεπώς τις περισσότερες ώρες της ημέρας να τις περάσεις με καλή φιλική παρέα. Εκτός και αν είσαι σε σχέση – σ’ αυτή την περίπτωση ξέρεις τι να κάνεις….

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι περισσότερο από συνηθισμένο να παίζονται υπόγεια παιχνίδια εξουσίας σε κάθε εργασιακό χώρο. Αλλά είναι ακριβώς αυτά που σπάνε τα νεύρα κάθε Δίδυμου εκεί έξω. Αυτές τις μέρες ετοιμάσου γιατί δεν αποκλείεται να πέσει στην αντίληψη σου κάτι τέτοιο. Και ποιος σε κρατάει μετά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Κανείς/Καμιά δεν μπορεί να γίνει πιο εγωιστής/εγωίστρια από έναν/μια Καρκίνο και να πετάει παγάκια εκεί που μέχρι χθες μοίραζε φιλιά και χάδια. Από σήμερα σου είτε σου προσφέρουν (σύντροφος/φίλοι/συγγενείς) όσα προσφέρεις, είτε αδιαφορείς. Και φυσικά, έτσι σʼ αρέσεις!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Χρειάζεσαι μια ουσιαστική αλλαγή προοπτικής στο ζήτημα της έκφρασης των συναισθημάτων σου. Μετάφραση: δεν γίνεται στα λόγια ν’ αναγνωρίζεις πως δεν μπορεί να γίνεται πάντα το δικό σου χατίρι, αλλά στις πράξεις να επιζητείς την προσοχή και το κανάκεμα σαν δεκάχρονο. Φυσικά και θα έχεις εντάσεις στις σχέσεις σου αν επιμείνεις σʼ αυτή τη συμπεριφορά…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, το μυαλό ξυράφι και τα λόγια σου δηλητηριώδη βέλη σήμερα. Ναι, αυτό σημαίνει πως με την παραμικρή αφορμή ξεσπάς, ξεκαθαρίζεις και ξεμπροστιάζεις κάθε δήθεν παντογνώστη στο γραφείο ή/και μέσα στην οικογένεια. Ε ρε γλέντια…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, οι σειρήνες ηχούν δυνατά και δεν μπορείς πια να τις παραβλέψεις. Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς η οικονομική ανασφάλεια σε κάνει να τρέμεις ακόμη και τη σκιά σου. Μέρες σαν τη σημερινή η προοπτική ριζοσπαστικών λύσεων (ακόμη και να αλλάξεις ειδικότητα/πόλη/χώρα) μοιάζει πολύ κοντινή…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Πολλοί/ες πιστεύουν πως δεν υπάρχει κάτι εκεί έξω που μπορεί να σε κάνει να αφεθείς. Πόσο λάθος έχουν. Φυσικά και μπορείς να νιώσεις γαλήνη. Φυσικά και οι μύες σου μπορούν να μπουν σε λειτουργία διαστολής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σου δείχνει έμπρακτα αυτός/η που βρίσκεται δίπλα σου πόσο σημαντικός/η είσαι για την ζωή του/της. Η διαφορά είναι πως, σε αντίθεση με όλους τους άλλους, εσύ δεν θα του/της το πεις ποτέ αλλά θα ανταποδώσεις στην νιοστή. Να η ευκαιρία σου! Σήμερα! Τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τα επαγγελματικά σχέδια που δεν έχεις πραγματοποιήσει, οι προσδοκίες που έχεις για το μέλλον αλλά και τα λάθη που έκανες στο παρελθόν και σε έχουν οδηγήσει στη ρουτίνα που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή, θα στριφογυρίζουν στο μυαλό σου τις μέρες που έρχονται. Αυτό είναι μια υπενθύμιση πως είσαι άνθρωπος όσο όλοι μας, που σημαίνεις πως πρέπει να πάψεις νʼ αυτοτιμωρείσαι για τα λάθη σου ή να πιστεύεις πως από εδώ και στο εξής θα είσαι αλάνθαστος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ένας/Μια Αιγόκερως συχνά ταυτίζει τα όνειρα με τις φιλοδοξίες. Όμως η φιλοδοξία συμβολίζει συνήθως έναν στόχο στα μέτρα του πραγματοποιήσιμου και απαιτεί σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Όμως ονειρεύομαι σημαίνει στοχεύω πέρα και έξω από ένα σετ συγκεκριμένων συνθηκών – σημαίνει πιστεύω στο αδύνατο, στο αδιανόητο, στο φαινομενικά απρόσιτο. Τα όνειρα μας κάνουν να νιώθουμε ξανά παιδιά και αυτό το έχεις μεγάλη ανάγκη σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αν σταματήσεις έστω και για δέκα λεπτά σήμερα για να σκεφτείς πως έχουν περάσει οι τελευταίες εβδομάδες εργασιακού πανζουρλισμού, μάλλον θα αποκτήσεις τέτοια νεύρα με τον εαυτό σου που δεν θα μπορείς να λειτουργήσεις για το υπόλοιπο της ημέρας. Οπότε δούλευε και μη ερεύνα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, αν πιάσεις τον εαυτό σου να ταξιδεύει με το νου, να ξεχνιέται ή με την κάθε ευκαιρία να αποσπάται η προσοχή σου, προσπάθησε να σε επαναφέρεις στην τάξη. Είναι επικίνδυνο σήμερα να μην είσαι συγκεντρωμένος στη δουλειά σου.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET