ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 06/05/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Πώς να αφοσιωθείς στην ρουτίνα σου με συνέπεια, όταν ξυπνάς με ένα πλάκωμα στην καρδιά σου και μια ευχή να στριφογυρίζει στο κεφάλι σου: «Θεέ μου, θέλω να τα διαλύσω όλα και να φύγω μακριά!»; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Μια γκάμα θεμάτων πιθανόν να σε απασχολήσει σήμερα. Ίσως έχεις πεσμένη ενέργεια […]

Neopolis Team

6 Μαΐου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Πώς να αφοσιωθείς στην ρουτίνα σου με συνέπεια, όταν ξυπνάς με ένα πλάκωμα στην καρδιά σου και μια ευχή να στριφογυρίζει στο κεφάλι σου: «Θεέ μου, θέλω να τα διαλύσω όλα και να φύγω μακριά!»;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μια γκάμα θεμάτων πιθανόν να σε απασχολήσει σήμερα. Ίσως έχεις πεσμένη ενέργεια ή κοιτώντας τον πρόσωπο σου στο καθρέφτη το πρωί να αισθανθείς πως σε έχεις παραμελήσει. Ή ίσως μερικά λάθη ή η απουσία κάποιων συναδέλφων από την δουλειά να σε φορτώσει με έξτρα ευθύνες. Συμπέρασμα: κάτι πρέπει να κάνεις με τον προγραμματισμό της καθημερινότητας σου για να τα προλαβαίνεις όλα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μέρες σαν τη σημερινή αναρωτιέσαι τι πραγματικά θα ήθελες να είσαι. Μπορείς να γίνεις ένας/μια στυγνός/ή επαγγελματίας ή ένας/μια εκ πεποιθήσεως αισθηματίας, ένας/μια επαναστάτης/επαναστάτρια ή ένας/μια κυνικός/η τεχνοκράτης. Μη σκοτίζεσαι. Οι πιο ενδιαφέροντες άνθρωποι μέχρι το τέλος δεν ξέρουν τι θέλουν να γίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Πνεύμα αντιλογίας οι Καρκίνοι; Κι όμως! Πολλοί/ες εκεί έξω θα δεχθούν ένα ισχυρότατο πλήγμα προσπαθώντας για ακόμη μια μέρα να σε πείσουν να εκτελέσεις τις υποχρεώσεις σου με τον δικό τους τρόπο ή να σκέφτεσαι όπως εκείνοι θέλουν. Πρώτοι υποψήφιοι μερικοί/ες συνάδελφοι σου αλλά και φίλοι/ες σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Θα ήθελες πολύ μόλις τελειώσει το 8ώρο στην δουλειά να απολαύσεις έναν καφέ by the sea και το βραδάκι να βρεθείς στο αγαπημένο σου στέκι και να διασκεδάσεις ως το πρωί. Μπορεί και να τα κάνεις όλα αυτά σήμερα, όμως θα αγχώνεσαι τόσο πολύ με τον προϋπολογισμό σου που δεν μπορείς να τα χαρείς τόσο… Άτιμη κρίση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Λες και κάθε φορά που πας να διεκδικήσεις ένα μικρό κομμάτι αυτονομίας και ανεξαρτησίας εκεί έξω, κάποιος/α (συγγενής ή σύντροφος) πάντα θα εμφανίζεται για να σε καθυποτάξει στο φόβο και την εξάρτηση. Όχι αυτή τη φορά. Αυτή τη φορά οπλοφορείς και έχεις το δάχτυλο στη σκανδάλη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αίσθηση εγκλωβισμού, αποκλεισμός του κόσμου από τις σκέψεις σου, αναμνήσεις που σε κατατρέχουν… Ναι, σήμερα είναι σωτήρια η εργασιομανία. Κι αν ενώ δουλεύεις πέσεις πάνω σε κανέναν/καμία που σου σπάει τα νεύρα μόνο που τον/την βλέπεις, μπορείς να ξεσπάσεις ελεύθερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ναι, ναι, όλοι το ξέρουμε πόσο καλά μπορείς να περάσεις μόνος/η σπίτι σου με ένα καλό βιβλίο, μια αγαπημένη ταινία, τη γνωστή συνεδρία σεξ με τον/την σύντροφο σου. Όμως μέρες σαν τη σημερινή είναι ανόητο να πηγαίνεις κόντρα στην διάθεση σου να αναμιχθείς με τον κόσμο εκεί έξω. Και όχι, η κούραση δεν είναι δικαιολογία!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Για αρκετούς/ες Τοξότες οι μέρες που ακολουθούν περιλαμβάνουν φορτωμένο εργασιακό πρόγραμμα, υπερωρίες ή έντονη αναζήτηση για δουλειά. Επίσης όμως βρίθουν και από ευκαιρίες για συζήτηση/αναζήτηση συμβουλών από ανθρώπους που οι ίδιοι/ες θεωρούν αρκετά ώριμους γι’ αυτή τη δουλειά. Αν μη τι άλλο, θα βγάλεις από μέσα σου τους προβληματισμούς σου κι αυτό αρκεί για να έχεις ένα πιο ήρεμο ύπνο το βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα επιτρέπεται: να υπερβάλλεις στις αντιδράσεις σου και την επικοινωνία σου, να προτιμήσεις την παρέα σου από ακόμη μια έξοδο με τον/την σύντροφο σου ή τις υπερωρίες στο γραφείο, να χαμογελάς ακόμη κι αν δεν έχεις λόγο (μόνο και μόνο που θα τσαντίσεις μερικούς/ες με αυτή τη συμπεριφορά). Σήμερα απαγορεύεται: Η γκρίνια, η μιζέρια, να στέκεσαι σε ένα ακουστικό παραπάνω από 20 λεπτά και να ακούς τα ίδια παράπονα που έχεις ξανασυζητήσει εκατοντάδες φορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δεν μπορείς είσαι καλός/η σε όλα. Ειδικά όταν σʼ αυτά τα όλα που θες να επιτυχείς, σκάνε τα προβλήματα όλα μαζί. Οικονομική εξασφάλιση, συνέπεια στην ερωτική ζωή και στήριξη του/της συντρόφου σου και κοινωνική ζωή, όλα μαζί να τα προλαβαίνεις; Πότε έγινες σούπερ μαν (ή σουπερ γούμαν) και δεν το είπες στον αστρολόγο σου;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Οι περισσότερες διαπροσωπικές σχέσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα (συμπεριλαμβανομένου ακόμη και ενός απλού φλερτ) θα αποκτήσουν ένα ανάμικτο χαρακτήρα ένταση/πολέμου και γοητείας/σαγήνης. Από τη μια η κοινωνική σου ζωή θα αποκτήσει σίγουρα πικάντικη γεύση, αλλά από την άλλη σε φοβάμαι μην μπερδέψεις λέξεις και προθέσεις και φας πάλι το κεφάλι σου.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET