ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 06/05/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Το ζητούμενο είναι η ασφάλεια και η ηρεμία. Όμως καταλαβαίνεις πως αυτό απαιτεί μοναχικότητα και, λες και είναι όλοι/ες οι φίλοι/ες συνεννοημένοι/ες σήμερα και σου πρήζουν το συκώτι στην επικοινωνία και τις προτάσεις… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Κινείσαι τελευταία σε ακραίες καταστάσεις: όταν αισθάνεσαι καλά βγάζεις φτερά και πετάς στο διάστημα […]

Neopolis Team

6 Μαΐου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Το ζητούμενο είναι η ασφάλεια και η ηρεμία. Όμως καταλαβαίνεις πως αυτό απαιτεί μοναχικότητα και, λες και είναι όλοι/ες οι φίλοι/ες συνεννοημένοι/ες σήμερα και σου πρήζουν το συκώτι στην επικοινωνία και τις προτάσεις…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Κινείσαι τελευταία σε ακραίες καταστάσεις: όταν αισθάνεσαι καλά βγάζεις φτερά και πετάς στο διάστημα κι όταν πέφτεις ψυχολογικά φτάνεις ως τα Τάρταρα και πίνεις καφεδάκι με τον Άδη. Το βρίσκω λογικό να σʼ εκνευρίζουν αυτές οι μεταβάσεις, αλλά θες να το συζητήσουμε αύριο καλύτερα; Σήμερα που νιώθεις καλά απόλαυσε τις πτήσεις σου κι αν έχεις και καλή παρέα τόσο το καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ένας/Μια Δίδυμος που αποφασίζει να μπει στο παιχνίδι του φλερτ χωρίς κανόνες είναι μια βόμβα μεγατόνων μεταμφιεσμένη σε έναν/μια ελκυστικό/η ενήλικα. Αλήθεια τώρα, ακόμη και αν σου πει ο αστρολόγος σου «Πρόσεχε απόψε μην παραβείς τους κανόνες» θα τον ακούσεις;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Δεν ξέρω πως θα αντιδράσεις σήμερα στο επικοινωνιακό πυρετό που θα σε καταλάβει. Σίγουρα θες να βγάλεις από μέσα σου πράγματα που σε βασανίζουν, σκέψεις που σου τηγανίζουν το μυαλό στους 800 βαθμούς, παράπονα, νεύρα. Αν τʼ αυτιά που θα σʼ ακούσουν είναι δεκτικά, τότε θα νιώσεις να αναπνέεις ξανά. Αν όχι, σκούρα τα πράγματα…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μπορεί να ακούγεται κάπως, όμως το μόνο που μερικές μέρες μας κρατά από το να χαθούμε μέσα στις ατέρμονες σκέψεις μας είναι η εργασία. Σήμερα είναι η άμυνα και η σωτηρία σου. Μην σκέφτεσαι, μην θυμάσαι! Δούλευε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ένα πράγμα που πρέπει να αρχίσεις να δουλεύεις αυτές τις μέρες είναι η ανταπόκριση αυτών που θες/σκέφτεσαι/χρειάζεσαι με αυτά που βγαίνουν από το στοματάκι σου. Μετάφραση: Ξεκίνα να λες αυτό που νιώθεις χωρίς να κολλάς!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Είναι πολύ μεγάλος σήμερα ο κίνδυνος σήμερα να βρεθείς χαμένος/η στην μετάφραση με τα συναισθήματα σου, με όσα ακούς να συμβαίνουν γύρω σου και με τη στάσιμη ελαφρότητα των ανθρώπων. Όποτε νιώθεις να πνίγεσαι, πάρε λίγα λεπτά μόνος/η σου και σκέψου πως μπορεί να μην έχεις βρει ακόμη την άκρη σου, αλλά τουλάχιστον δεν φοβάσαι να ψάξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σήμερα υπάρχει ο δικός σου τρόπος σκέψης, η δική σου στάση, τα δικά σου θέλω. Οι γύρω σου έχουν την δυνατότητα είτε να τα υιοθετήσουν, είτε να μην ασχοληθούν. Κι αν διαφωνούν; Θα μάθουν πως το κεντρί σου δεν βρίσκεται μόνο στις πράξεις, αλλά πρωτίστως, στις λέξεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ίσως σήμερα σε τσιτώσουν στη δουλειά αφήνοντας υπονοούμενα για τις επιδόσεις σου ή για το μέλλον της εταιρίας ή το δικό σου. Μασάνε ρε οι Τοξότες;;;!!! Δεν το φαντάστηκα! Η καλύτερη απάντηση είναι η δουλειά σου και η συνέπεια σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Υπάρχουν μερικές μαγικές στιγμές. Είναι μόνο στιγμές, δευτερόλεπτα μέσα στο χρόνο που αισθάνεσαι πως η ζωή σου βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι και εσύ εκπληρώνεις τις δυνατότητες σου στο έπακρο. Σήμερα, με αφορμή ένα κομπλιμέντο στη δουλειά ή το χάδι του/της συντρόφου σου, μπορεί να νιώσεις έτσι. (Ο αστρολόγος σου ζηλεύει)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μην απορείς από που αντλείς τόσες δυνάμεις και καταφέρνεις όχι μόνο να μην παραμελείς τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να δίνεις το περίσσευμα των αντοχών σου υποστηρίζοντας και προστατεύοντας με όποιο τρόπο μπορείς όσους/ες θεωρείς οικείους/ες σου. Είδες που αν θες όλα τα μπορείς;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Όσο κι αν σκέφτεσαι μόνος/η σου πιθανές λύσεις για τα κολλήματα/μπερδέματα της συναισθηματικής σου ζωής, δεν πρόκειται να βρεις μια λύση που να σε ικανοποιεί. Γιατί; Μα πότε εμπιστεύθηκες 100% την κρίση σου για να το κάνεις τώρα; Αντίθετα είναι μια υπέροχη ευκαιρία να κλείσεις κινητά, να κατεβάσεις σταθερά, να βγάλεις το PC από την πρίζα και να βγεις με έναν καλό φίλο/μια καλή φίλη και να ακούσεις τι θα σε συμβουλέψει.

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET