ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 06/03/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Επιτέλους ξυπνάς από σήμερα! Αρκετά άφησες τόσες μέρες να σʼ επηρεάζει ο/η κάθε τυχάρπαστος/η με τις ανοησίες που κουβαλούσαν στο κεφάλι τους. Απλά δεν ασχολείσαι και σʼ αρέσεις! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αυτή είναι μια περίοδος που αναθεωρείς, κλείνεις κύκλους, ανοίγεις τα μάτια και βλέπεις με καθαρότητα τους ανθρώπους που έχεις […]

Neopolis Team

6 Μαρτίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Επιτέλους ξυπνάς από σήμερα! Αρκετά άφησες τόσες μέρες να σʼ επηρεάζει ο/η κάθε τυχάρπαστος/η με τις ανοησίες που κουβαλούσαν στο κεφάλι τους. Απλά δεν ασχολείσαι και σʼ αρέσεις!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αυτή είναι μια περίοδος που αναθεωρείς, κλείνεις κύκλους, ανοίγεις τα μάτια και βλέπεις με καθαρότητα τους ανθρώπους που έχεις κοντά σου. Αν σου λείπει η αγάπη τώρα η έλλειψη πονάει πιο πολύ. Αν βρίσκεσαι σε σχέση τώρα πρέπει να λυθούν παρεξηγήσεις για να γίνει το επόμενο βήμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι περισσότερο από συνηθισμένο να παίζονται υπόγεια παιχνίδια εξουσίας σε κάθε εργασιακό χώρο. Αλλά είναι ακριβώς αυτά που σπάνε τα νεύρα κάθε Δίδυμου εκεί έξω. Αυτές τις μέρες ετοιμάσου γιατί δεν αποκλείεται να πέσει στην αντίληψη σου κάτι τέτοιο. Και ποιος σε κρατάει μετά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, η ημέρα ξεκινά με μια τρομερή διάθεση από μέρους σου να πάρεις τα ηνία στην εργασιακή καθημερινότητα αλλά και την προσωπική σου ζωή. Ελπίζω να μην εξατμιστεί αυτή η διάθεση με την πρώτη στραβή. Ναι;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τις επόμενες μέρες έχεις μια χρυσή ευκαιρία να ξεπεράσεις τα όρια σου, να κάνεις τρέλες, να αποδεσμευθείς από συναισθηματικά αναχώματα που βάζεις στον εαυτό σου για να ικανοποιείς τους γύρω σου (γονείς, σύντροφο, αδέρφια, συναδέλφους). Αν δεν ξανανιώσεις μόνος/η σου κανείς δεν θα το κάνει για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μπορείς να αφήσεις όλους τους γύρω σου να προσπαθούν να βρουν τρόπους να περάσουν όμορφα ξοδεύοντας χρήματα και χρόνο και φυσικά προσθέτοντας κι άλλο άγχος στη κούτρα τους. Ξέρεις πως ακόμη υπάρχουν φίλοι/ες στη ζωή σου που μπορείς να περάσεις καλά στην ακριβή τους παρέα. Κι έτσι σʼ αρέσεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, οι σειρήνες ηχούν δυνατά και δεν μπορείς πια να τις παραβλέψεις. Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς η οικονομική ανασφάλεια σε κάνει να τρέμεις ακόμη και τη σκιά σου. Μέρες σαν τη σημερινή η προοπτική ριζοσπαστικών λύσεων (ακόμη και να αλλάξεις ειδικότητα/πόλη/χώρα) μοιάζει πολύ κοντινή…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

1) Ξαφνικές αλλαγές τις τελευταίες μέρες στον προϋπολογισμό σου; 2) Σωματική ένταση, αϋπνία ή ακατάστατα ωράρια που σε φθείρουν; 3) Κρατάς αδικαιολόγητα αποστάσεις από τον/την σύντροφο σου; Ναι, πολλοί/ες Σκορπιοί καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με το ζήτημα της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Και αυτό σε μεταμορφώνει σε κάτι απόλυτα, τρομακτικά, μπερδεμένο…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ευτυχώς που οι τάσεις φυγής σου ξυπνάνε σήμερα που είναι τέλος της εβδομάδας και μπορείς ευκολότερα νʼ αποδράσεις από την ρουτίνα. Δυστυχώς όταν σε πιάνουν οι τάσεις φυγής σου, τις κουβαλάς μαζί σου όπου κι να βρεθείς. Δράμα να είσαι Τοξότης μέρες σαν τη σημερινή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ναι θα ήταν χρήσιμο σήμερα να ξεσκάσεις, να δεις λίγο παραπάνω κόσμο, να αισθανθείς πως η ζωή δεν είναι μόνο υποχρεώσεις και προβληματισμοί. Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Όσο πιο καλά περάσεις σήμερα, τόσο περισσότερο θα αισθάνεσαι πως έχεις αφήσει να περάσει πολύτιμος χρόνος στην προσωπική σου ζωή. Κι αυτό ποτέ δεν είναι καλό…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αν σταματήσεις έστω και για δέκα λεπτά σήμερα για να σκεφτείς πως έχουν περάσει οι τελευταίες εβδομάδες εργασιακού πανζουρλισμού, μάλλον θα αποκτήσεις τέτοια νεύρα με τον εαυτό σου που δεν θα μπορείς να λειτουργήσεις για το υπόλοιπο της ημέρας. Οπότε δούλευε και μη ερεύνα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, αν πιάσεις τον εαυτό σου να ταξιδεύει με το νου, να ξεχνιέται ή με την κάθε ευκαιρία να αποσπάται η προσοχή σου, προσπάθησε να σε επαναφέρεις στην τάξη. Είναι επικίνδυνο σήμερα να μην είσαι συγκεντρωμένος στη δουλειά σου.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET