ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 06/01/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, δεν σου πάει η γκρίνια και το ξέρεις. Οπότε αν νιώσεις πως στην εργασία σου εκμεταλλεύονται την διάθεση σου να βοηθήσεις, απλά μην το κάνεις! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, δεν θα καταφέρεις τίποτα αν το μυαλό σου είναι κολλημένο στον αντικείμενο του πόθου σου (ή στην απουσία ενός τέτοιου). […]

Neopolis Team

6 Ιανουαρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, δεν σου πάει η γκρίνια και το ξέρεις. Οπότε αν νιώσεις πως στην εργασία σου εκμεταλλεύονται την διάθεση σου να βοηθήσεις, απλά μην το κάνεις!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, δεν θα καταφέρεις τίποτα αν το μυαλό σου είναι κολλημένο στον αντικείμενο του πόθου σου (ή στην απουσία ενός τέτοιου). Σε παρακαλώ συγκεντρώσου γιατί θα έχεις κακά ξεμπερδέματα στη δουλειά σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι επόμενες μέρες μπορεί να φέρουν εντάσεις σε σχέσεις με γονείς ή με οικείους σου. Μπορεί ακόμη να νιώσεις πως το να μένεις στο ίδιο σπίτι ή την ίδια δουλειά σε φθείρει, σε τσαντίζει, σε κουράζει. Το θέμα είναι τι θα κάνεις – θα κάτσεις να γκρινιάζεις ή θα αρχίσεις να σαρώνεις τα πάντα; Δεν βλάπτει και λίγη υγιής τσαντίλα, ε;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Και πώς να βάλεις σήμερα φρένο στη γλώσσα σου αναρωτιέμαι. Το μυαλό τρέχει με χίλια και δεν το προφταίνεις. Και άντε να σου ξεφύγει κανένα φωνήεν στον/στην κολλητό/ή, αν σου ξεφύγει σε κανέναν προϊστάμενο όμως… Ναι, θα έχεις θέμα…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μια φίλη Λέων μου ζητά επίμονα να μην μιλάω για τα οικονομικά των εκπροσώπων του ζωδίου γιατί της ρίχνω τη διάθεση. Η αλήθεια είναι πως έχει επέλθει ένας κορεσμός, όμως εγώ δεν χάνω την ελπίδα μου. Επαναλαμβάνω και σήμερα: Δεν βρίσκονται περισσότερα έσοδα αυτή την εποχή, άρα φτιάξε τη διαχείριση! Αν δε μπορείς μόνος/η σου πάρε κανένα/καμιά Καρκίνο τηλέφωνο. Έμαθα προσφέρουν αφιλοκερδώς μαθήματα οικονομίας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, καθώς για το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να δουλέψεις συστηματικά προς την εκπλήρωση μερικών άμεσων στόχων, προφανώς και δεν έχεις χρόνο ν’ ασχοληθείς τόσο εντατικά με αγάπες κι έρωτες. Εντάξει, προσπάθησε να είσαι λίγο πιο διπλωματικός/η στο πως το θέτεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σε προειδοποιώ: και η μικρότερη ένδειξη αδυναμίας από μέρους σου, για το επόμενο διήμερο, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως και θανάσιμο αμάρτημα! Προσπάθησε να κρύψεις ακόμη και από τον κοντινότερο άνθρωπο σου τις ανασφάλειες, τις φοβίες ή την ένταση σου. Μη ρωτάς γιατί τώρα! Απλά κάνε το!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Προσπαθούσα πάνω από 10 λεπτά να πείσω τον εαυτό μου πως πρέπει να σου γράψει για το πόσο ευνοϊκή είναι η μέρα να βγεις με φίλους, να περάσεις καλά, να σχεδιάσετε ίσως καμιά απόδραση σαν παρέα. Αλλά δεν τα κατάφερα… Τίποτα δεν μοιάζει ανεκτό δίχως έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, σε προειδοποιώ! Ήδη από σήμερα θα είσαι στόχος για τον/την προϊστάμενο/η σου και μερικούς συνεργάτες σου. Μην δουν άνθρωπο που έχει διάθεση να εργαστεί και να ξεχωρίσει… Τι είπαμε ότι κάνουμε πλέον μ’ αυτούς;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πάμε! Να βλέπω ταχύτητα! Κανόνισε σβέλτα τις επόμενες μέρες μια εκδρομή με καλή παρέα (έλα, άσε τη γκρίνια, αν θες το οργανώνεις στο λεπτό!). Μετά κατεβάζεις κινητά, αποχαιρετάς το facebook και το twitter και απολαμβάνεις όσο περισσότερο μπορείς τις στιγμές που ακολουθούν. Αν δεν μπορείς την εκδρομή τότε απλά απέφυγε ότι σου θυμίζει καθημερινότητα – ναι, και το ίδιο σου το σπίτι στην ανάγκη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μπορεί να περάσει όλη η μέρα και κυριολεκτικά να μην συμβεί τίποτα το συγκλονιστικό. Όμως το βράδυ βλέπω το ματάκι σου να γυρίζει κι αν δεν υπάρχει η δυνατότητα της εκτόνωσης με σεξ, η παρόρμηση σου μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες… Κλείδωσε το κινητό σου σε κανένα ντουλάπι και πέτα το κλειδί από το μπαλκόνι!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Φρόντισε τις επόμενες μέρες να ξεκαθαρίσεις άμεσα και χωρίς κατάλοιπα τις εκκρεμότητες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έχεις αρχίσει να κουράζεσαι αλλά και να κουράζεις, είτε με την αναποφασιστικότητα σου, είτε με την γκρίνια πως δεν σου πάει τίποτα όπως τʼ ονειρεύτηκες. Αν δεν ξυπνήσεις από τον εφιάλτη τώρα πως θα ονειρευτείς ξανά;

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET