ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 05/09/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η άμυνα σου στις παρανοϊκές συμπεριφορές που θα συναντήσεις σήμερα είναι: «Δεν πα να ουρλιάζετε ρε! Αδιαφορώ πλήρως!». Πάντως στο τέλος της ημέρας θα το έχεις πει το ποιηματάκι τόσες φορές και θα έχεις εξαντληθεί τόσο που μάλλον σε βλέπω για ντεπονάκι, ντουζάκι και κρεβατάκι… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αυτό το […]

Neopolis Team

5 Σεπτεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η άμυνα σου στις παρανοϊκές συμπεριφορές που θα συναντήσεις σήμερα είναι: «Δεν πα να ουρλιάζετε ρε! Αδιαφορώ πλήρως!». Πάντως στο τέλος της ημέρας θα το έχεις πει το ποιηματάκι τόσες φορές και θα έχεις εξαντληθεί τόσο που μάλλον σε βλέπω για ντεπονάκι, ντουζάκι και κρεβατάκι…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αυτό το μπάχαλο στο γραφείο που άλλα θέλουν, άλλα σου λένε, άλλα εννοούν και άλλα γίνονται τελικά είναι ικανό να σμπαραλιάσει την ηρεμία σου, τη διάθεση, το ζεν σου και πάει λέγοντας. Τουλάχιστον για το βράδυ παίζει τίποτα ή πάλι μέσα;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, σύνελθε! Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο/η προϊστάμενος σου ή η εταιρία σου σε επηρεάζουν μεν, δεν είναι όμως δική σου δουλειά να τα λύσεις! Μην μπλέκεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, αν είσαι σε σχέση είναι μια από αυτές τις μέρες ο όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εκείνον/η. Αν δεν είσαι σε σχέση, όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τις αναμνήσεις σου. Αν ανήκεις στη δεύτερη ομάδα σε παρακαλώ να θυμάσαι ότι ο ίδιος άνθρωπος που τώρα σκέφτεσαι και χαμογελάς σ’ έκανε να υποφέρεις τότε. Δεν θέλω να ξεχνάμε!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, μην προσπαθείς να εξηγήσεις τι έχει πιάσει σήμερα τον/την σύντροφο σου ή/και τους/τις φίλες σου και συμπεριφέρονται σαν να έχουν καταπιεί πέντε κιλά ξύδι. Αντί να εκνευριστείς και να αρχίσεις να φωνάζεις κράτα τις αποστάσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, δεν μπορεί να σε επηρεάσει ένα τοσοδούλι μικρό χάος στο χώρο εργασίας σου σήμερα. Ε; Ε; Έτσι σε θέλω. Δεν μπορεί! (ΥΓ.: Ακόμη κι αν σε επηρεάσει όμως μην τολμήσεις να ξεσπάσεις τη τσαντίλα σου στους συναδέλφους σου! Άστο για άλλη μέρα!)

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ! Τι είναι πάλι αυτή η εμμονή τελευταία με τα ρομαντικά έργα, τις καρδούλες και τη ερωτική διάθεση που δεν μαζεύεται; Εντάξει, για σήμερα δικαιολογείσαι να είσαι αλλού. Ακόμη κι αστρολόγος σου δεν μπορεί να σου το αρνηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, καλά κάνεις μέρες σαν κι αυτή και αποκλείεσαι, προστατεύοντας τους αγαπημένους σου από εσένα – ειδικά όταν σε πιάνει αυτή η αίσθηση πως είσαι παντοδύναμος/η ή πρέπει όλοι να συμφωνούν μ’ εσένα, μπορείς να φτάσεις τους άλλους στα όρια τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αφού το ξέρω και το ξέρεις πως το μόνο που σε ανανεώνει σε αυτή τη ζωή (πλην του σεξ) είναι να περνάς στιγμές ανάμεσα στο πλήθος, να χάνεσαι μέσα στα γέλια και τη βαβούρα του πλήθους, να σε παίρνει ένας φίλος/μια φίλη ή ο/η σύντροφος από το χέρι και να σου δείχνει την ποικιλία του κόσμου. Τι; Δεν νιώθεις έτσι τελευταία; Τοξότη, πότε έγινες τόσο ρεαλιστής/ρεαλίστρια; Να φωνάξω γιατρό να σε κοιτάξει;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είσαι Αιγόκερως. Είναι λογικό να αισθάνεσαι πως η λογική και ο κοινός νους είναι ικανά να σε σώσουν από κάθε προβληματισμό. Μια συμβουλή: μην το παρακάνεις με τη σκέψη, γιατί το υπερβολικά λογικό στις ανθρώπινες σχέσεις καταλήγει παράλογο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, προστάτεψε σήμερα το πορτοφόλι σου από κάθε παρόρμηση για αγορές, έξοδα, δώρα. Θα είναι αφόρητα δύσκολο να συγκρατηθείς αν ξεκινήσεις σπαταλάς, να το θυμάσαι…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ξεκινάς κάθε σχέση (είτε φιλική, είτε ερωτική) με την πεποίθηση πως ο/η απέναντι θέλει με κάθε τρόπο να αγαπηθεί. Κι εκεί είναι που την πατάς κι ανοίγεσαι ακαριαία. Και μετά τι γίνεται; Ο/Η άλλος/η αρχίζει να σε ελέγχει γιατί ξέρεις τις αδυναμίες σου. Αυτές τις μέρες, σε οποιαδήποτε σχέση, μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Όλα είναι υπό αίρεση και συζήτηση. ΟΚ?

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET