ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 05/08/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Στη φύση μετά από μια καταιγίδα συνήθως ακολουθεί η απόλυτη σιγή για λίγες ώρες. Έτσι, μετά τη χθεσινή καταιγίδα στο εργασιακό χώρο που σε έφερε στα όρια της έκρηξης, σήμερα καταφέρνεις με διευθετήσεις επικοινωνιακά όλες τις σπίθες έντασης πριν γίνουν πυρκαγιές. Ευτυχώς δηλαδή γιατί έτσι θα σωθεί και το υπόλοιπο της […]

Neopolis Team

5 Αυγούστου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Στη φύση μετά από μια καταιγίδα συνήθως ακολουθεί η απόλυτη σιγή για λίγες ώρες. Έτσι, μετά τη χθεσινή καταιγίδα στο εργασιακό χώρο που σε έφερε στα όρια της έκρηξης, σήμερα καταφέρνεις με διευθετήσεις επικοινωνιακά όλες τις σπίθες έντασης πριν γίνουν πυρκαγιές. Ευτυχώς δηλαδή γιατί έτσι θα σωθεί και το υπόλοιπο της μέρας!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Τις τελευταίες εβδομάδες ίσως ένιωθες λες και σε είχαν βάλει μπροστά σε ένα καθρέφτη που έδειχνε τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες σου αλλά και τα λάθη που κάνεις όποτε ερωτεύεσαι. Αν κατάλαβες πως δεν μπορεί να υπάρξει αυτογνωσία χωρίς μοναχικότητα τότε ναι, ο έρωτας βρίσκει ξανά μια θέση στη καρδιά σου αυτές τις μέρες. Αν όχι, τότε ετοιμάσου για το δεύτερο ημίχρονο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σου εφιστώ την προσοχή. Σήμερα, συνάδελφοι ή ο/η σύντροφός σου, θα γίνουν εριστικοί αναζητώντας συγκρούσεις, εντάσεις και τσακωμούς. Ο καθένας/Η καθεμιά θα ήθελε να δει την εικόνα σου να στραπατσάρεται. Ναι, τόσο νιώθουν πως απειλούνται πλέον από τον δυναμισμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μια μάχη λαμβάνει χώρα σήμερα μέσα στο κεφάλι σου: «Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσω εκείνον/η που θέλω να γνωρίσω;». Όχι, δεν είναι απαραίτητο να τον/την βλέπεις ερωτικά. Για την ώρα μπορεί απλά να έχει εξάψει την περιέργεια σου. Α κι αν δεν πάει το μυαλό σου, μήπως τον/την γνωρίσεις σήμερα πρώτη φορά;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Φυσικά και ξέρεις ότι το άγχος είναι η σημαντικότερη πηγή ψυχοσωματικών προβλημάτων. Γνωρίζεις επίσης πως μακροπρόθεσμα η κακή διατροφή μπορεί να προξενήσει προβλήματα υγείας ή πως ο οργανισμός λειτουργεί σαν ρολόι και γιʼ αυτό έχει ανάγκη από ένα σταθερό πρόγραμμα. Αφού τα ξέρεις όλα αυτά τι σε κάνει να νομίζεις πως εσύ δεν θα αντιμετωπίσεις ποτέ κάποιο πρόβλημα; Το σώμα σου ζητά προσοχή και γαλήνη αυτές τις μέρες…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα κλείνουν για πολλούς/ες Παρθένους σχέσεις (επαγγελματικές και προσωπικές) που κρέμονται σε τεντωμένο σχοινί. Με την εξασφάλιση της ψυχικής σου ισορροπίας να αποτελεί πυλώνα των αποφάσεων που θα παρθούν, ετοιμάσου να εκπλαγείς από την αποφασιστικότητα που θα επιδείξεις, ακόμη και όταν θα αφήνεις πίσω πράγματα που αληθινά αγάπησες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η συναισθηματική σου πυξίδα αποπροσανατολίζεσαι τελείως τις επόμενες μέρες. Αν ξυπνήσει μια λαχτάρα να παρατήσεις τη δουλειά σου για να βρεις κάτι πιο ήρεμο ή αν νιώθεις να έλκεσαι σε προηγούμενες αγάπες γιατί σου προσέφεραν ασφάλεια ( πιθανόν τότε τις έληξες γιατί ζητούσες περιπέτεια), μην νομίζεις ότι το χάνεις. Είναι απόλυτα φυσιολογική αντίδραση. Μόνο να ξέρεις πως αν επιλέξεις αυτό το δρόμο δεν υπάρχει εύκολη επιστροφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν υπάρχει μια σανίδα σωτηρίας σ’ αυτή την αίσθηση πνευματικής σύγχυσης/τάση φυγής που σε έχει γραπώσει απ’ το λαιμό σήμερα, είναι να συγκεντρώσεις τη σκέψη σου σε λογικά επιχειρήματα. πχ “Δεν μπορώ να εκσφενδονίσω το συρραπτικό στον/στην προϊστάμενο/η μου γιατί η φυλακή μακροπρόθεσμα θα είναι πιο δύσκολη από την επικοινωνία μαζί του/της” κτλ…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ο κόσμος των συναισθημάτων δεν σε κάνει να αισθάνεσαι οικία. Κι αυτό όχι γιατί δεν τα κατανοείς ή τα σνομπάρεις. Απλά σε φοβίζουν γιατί μπορούν να θέσουν αναχώματα στην ζωντάνια, την διασκέδαση και την περιπέτεια – καταστάσεις που τις έχεις τόσο ανάγκη. Μερικές φορές όμως δεν μπορείς να αποφύγεις μια συναισθηματική κρίση ή έναν συμβιβασμό. Τις επόμενες μέρες, αν αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις, φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος/η και να μην το βάλεις στα πόδια (ξανά).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να σου το πω: αν σήμερα επιτρέψεις να σου χαλάσει ο οποιοσδήποτε/η οποιαδήποτε την διάθεση σου, είσαι άξιος/α της μοίρας σου. Όσοι/ες έρχονται με προθέσεις να σου μεταδώσουν τα νεύρα ή/και τις ευθύνες τους πρέπει να συναντούν ένα παγόβουνο σε συσκευασία Αιγόκερου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι επόμενες μέρες πιθανόν να φέρουν: 1) Κλείσιμο οικονομικών εκκρεμοτήτων (είτε θετικά, είτε αρνητικά, πάντως τελειώνουν), 2) απεξάρτηση από την ανάμνηση μιας σχέσης που σε στοιχειώνει, 3) αυτοπεποίθηση και διάθεση για νέες γνωριμίες, 4) σεξ χωρίς ανασφάλειες. Σου ακούγεται τίποτα από αυτά κακό; Α, έλεγα…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μην εκπλαγείς αν τις επόμενες μέρες νιώσεις αρκετά ασφαλής και σίγουρος/η να τελειώσεις προσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες που μέχρι και πριν λίγο καιρό έλεγες πως δεν θα το έκανες ποτέ. Επιτέλους καταλαβαίνεις πως θες δίπλα σου ανθρώπους που είναι σταθεροί στις απόψεις τους και όχι μια έτσι και μια γιουβέτσι.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET