ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 05/07/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς φορτωμένος με ένα οπλοστάσιο μέσα στο κεφάλι σου και ψάχνεις επίδοξους στόχους για να το χρησιμοποιήσεις. Οι πιο κοντινοί σου είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο. Αλλά είναι κι αυτοί που φταίνε λιγότερο, έτσι; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, προσπάθησε να μείνεις όσο το δυνατόν […]

Neopolis Team

5 Ιουλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς φορτωμένος με ένα οπλοστάσιο μέσα στο κεφάλι σου και ψάχνεις επίδοξους στόχους για να το χρησιμοποιήσεις. Οι πιο κοντινοί σου είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο. Αλλά είναι κι αυτοί που φταίνε λιγότερο, έτσι;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, προσπάθησε να μείνεις όσο το δυνατόν συγκεντρωμένος/ή στις επαγγελματικές σου ευθύνες και άσε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Εντάξει, μέρες σαν τη σημερινή η αίσθηση πως αυτό που κάνεις για να επιβιώσεις δεν είναι δουλειά αλλά καταδίκη σου τη δίνει λίγο περισσότερο στα νεύρα από συνήθως. Από την άλλη δεν είναι λόγος αυτός για να μουγκαθείς! Αυτοσαρκάσου ή καλαμπούρισε το κι όλα θα πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, πρέπει να γίνεις λίγο πιο εγωιστής/εγωίστρια στις σχέσεις σου και να μάθεις να δίνεις με μέτρο. Όχι, δεν μπορείς να αλλάξεις ακαριαία από σήμερα αυτή την πραγματικότητα, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις την εξάσκηση!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν για κάθε «Πρόσεχε!», «Μη βιάζεσαι!», «Οργανώσου!» που ακούς τελευταία σου έδιναν και ένα ευρώ, θα είχες γίνει ζάμπλουτος/η. Ακόμη ένα δύο νʼ ακούσεις σήμερα (που θα τʼ ακούσεις να μου το θυμηθείς) θα πάρεις τέτοιες ανάποδες που… Που… Που επιτέλους θʼ αρχίσεις πάλι να συμπεριφέρεσαι σαν Λέοντας! Δηλαδή; Σʼ όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε (τραγουδιστά παρακαλώ…)!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Είμαι βέβαιος πως αν κάθονταν μερικοί/ες συνάδελφοι και άκουγαν σοβαρά τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σου, θα πέταγε η ομάδα. Όμως σήμερα είναι ακόμη μια μέρα που πρέπει να συμβιβαστείς με τον εγωισμό και το πείσμα τους (και φυσικά με όλα τα προβλήματα που αυτά σου προξενούν).

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν βρίσκεσαι σε σχέση ίσως έρθεις ξανά αντιμέτωπος/η σήμερα με την ηλεκτρισμένη απομόνωση του/της συντρόφου σου (ελπίζω να μην έχει εξαντληθεί η υπομονή σου ακόμη). Αν ανήκεις στους/στις ελεύθερους/ες, η νηνεμία συνεχίζεται αλλά η καταιγίδα δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Συναισθηματικό μούδιασμα μεγατόνων, ε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μωρέ εσύ το ξέρεις πως 9 στις 10 διενέξεις έχεις δίκιο, αφού ότι βγαίνει από το στόμα σου το έχεις επεξεργαστεί εκατοντάδες ώρες μέσα στο μυαλό σου. Το θέμα είναι η περηφάνια και το πείσμα των γύρω σου που δεν τους επιτρέπει να υποχωρήσουν. Και κάπου εκεί τα παίρνεις στο κρανίο…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, σήμερα, δεν είναι ανάγκη να παραληρήσεις που δεν κατάφερες να ερμηνεύσεις τα σημάδια και εγκλωβίστηκες μέσα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις άλλων. Αύριο θα είσαι προετοιμασμένος/η καλύτερα! Χαλάρωσε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είναι εκνευριστικό να βλέπεις γύρω σου ανθρώπους, που δεν είναι δέσμιοι οικογενειακών υποχρεώσεων (και εδώ δεν εννοώ παντρεμένοι/ες ντε και καλά!), να παίρνουν οικονομικά ρίσκα και να εκπληρώνουν τους στόχους τους. Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις για την ώρα είναι να μην αφήνεις τον εκνευρισμό σου να επηρεάζει την αποδοτικότητα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Επανέρχονται τις επόμενες μέρες οι προοπτικές για βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης (είτε γιατί ανεβαίνεις ψυχολογικά, είτε γιατί κατάφερες να αντιμετωπίσεις όλα τα έκτακτα έξοδα). Ακόμη πιο σημαντικό όμως είναι το γεγονός πως αυτές συνδυάζονται με την ολική επαναφορά της διάθεσης σου να κοιτάζεις προς το μέλλον με αισιοδοξία κι όχι προβληματισμό.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Τις επόμενες μέρες καλείσαι να πάρεις μερικές αποφάσεις τόσο σχετικά με το ποιοι άνθρωποι του κοινωνικού σου κύκλο θα έχουν προτεραιότητα και ποιοι/ες θα πρέπει να συνηθίσουν σε λιγότερη επαφή μαζί σου. Αντίστοιχα κάποιοι/ες Ιχθύες πρέπει να κάνουν μια επιλογή σχετικά με επαγγελματικές συνεργασίες που υπάρχουν και άλλες που ανοίγονται. Σε θέλω συγκεντρωμένο/η τώρα!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET