ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 05/06/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια Κριέ, αφού το ξέρεις πως το καλύτερο ατού διαπραγμάτευσης και πειθούς είναι το δολοφονικό σου βλέμμα, γιατί δεν το χρησιμοποιείς σήμερα; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) – Ζώδια Η ένταση της ημέρας έχει να κάνει με υποχρεώσεις και project στη δουλειά που έχουν μείνει πίσω, με το άγχος για το […]

Neopolis Team

5 Ιουνίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια

Κριέ, αφού το ξέρεις πως το καλύτερο ατού διαπραγμάτευσης και πειθούς είναι το δολοφονικό σου βλέμμα, γιατί δεν το χρησιμοποιείς σήμερα;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) – Ζώδια

Η ένταση της ημέρας έχει να κάνει με υποχρεώσεις και project στη δουλειά που έχουν μείνει πίσω, με το άγχος για το οικονομικό σου μέλλον ή με ένα/μια συνάδελφο που άνετα θα του/της χιμούσες αν δεν σε κράταγε η αξιοπρέπεια σου. Ο πανικός δεν θα σε βοηθήσει πάντως άρα γύρνα το σε σοβαρότητα κι ότι βγει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Όταν χαίρεσαι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θέλει να είναι δίπλα σου, όμως όταν ξενερώνεις… ε τότε δεν υπάρχει άνθρωπος που να θες δίπλα σου. Είτε γιατί βλέπεις τις εκκρεμότητες στη δουλειά να στοιβάζονται, ενώ θα έπρεπε να ελαττώνονται, είτε γιατί προσμένεις μια συνάντηση που σε αγχώνει, δεν μπορείς να βρεις ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, σίγουρα θα ήθελες σήμερα να είσαι περισσότερο εξωστρεφής και κοινωνικός, όμως είσαι στη φάση του κύκλου σου που δεν ενθουσιάζεσαι εύκολα, ό,τι κι αν συμβαίνει εκεί έξω. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να συμπεριφέρεται όπως θέλουν οι άλλοι. Ας σε αποδεχτούν κι έτσι αν σ’ αγαπάνε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, ο εγκεφαλικός κινητήρας κινείται με τη ρεζέρβα σήμερα όποτε μην ζορίζεσαι να τα προλάβεις όλα στους συνηθισμένους σου χρόνους! Το μόνο που κάνεις είναι καις πιο γρήγορα όση βενζίνη έχει μείνει στο ντεπόζιτο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να πετύχεις με τα λόγια σήμερα. Γοητεύεις, καθηλώνεις, εκδικείσαι. Επέλεξε με προσοχή τους στόχους σου…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Βήμα 1ο: Άνοιξε την ατζέντα σου. Βήμα 2ο: Δες τι ραντεβού/υποχρεώσεις/δουλειές έχεις. Βήμα 3ο: Άρχισες να μεταθέτεις και να διαγράφεις. Σήμερα πρέπει να κακομάθεις τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς. Πήγαινε βόλτες, κάνε ψώνια, πρόσεξε το σώμα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι γνώριμη για ένα/μια Σκορπιό η αίσθηση της πλήρους αποστασιοποίησης από τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω του. Σαν να χτίζεις ένα αδιαπέραστο τοίχος και να παρατηρείς τα πάντα από απόσταση. Αν σου συμβαίνει αυτό σήμερα, καλύτερα να το εξαντλήσεις στον εργασιακό σου χώρο παρά στην επαφή με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μερικές μέρες, και η σημερινή είναι μια από αυτές, η καθημερινότητα γίνεται τόσο πνιγερή, σαν να προσπαθείς να πετάξεις μέσα από ένα νέφος αφρικανικής σκόνης χωρίς να τσούξουν τα μάτια σου. Έτσι το μυαλό σου ταξιδεύει εκεί που κάποια μέρα είναι βέβαιο πως θα φτάσεις. Οπότε αν σου λένε πως χαζεύεις, χαμογέλα. Εσύ απλώς σχεδιάζεις ένα ομορφότερο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όταν μια μέρα περνά στο χώρο εργασίας χωρίς να συμβαίνει τίποτα που να ταράζει τα νερά, δίχως ακραίες συμπεριφορές ή νεύρα, τότε είσαι ευτυχισμένος/ή. Και όταν συμβαίνει αυτό, ανοίγεις την καρδιά σου και ζητάς παρέα, φίλους, κοινωνική εμπλοκή. Ναι, σήμερα έχεις μεγάλες πιθανότητες να σου συμβεί. Ο αστρολόγος σου στο εύχεται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Άντε πάλι η γνωστή κόντρα για το πόσο δουλεύεις και δεν τον/την σκέφτεσαι, πόσο νοιάζεσαι για την δουλειά σου και όχι για την αγάπη σας, πόσο ψυχρός/η είσαι ενώ εκείνος/η είναι τόσο γεμάτος/η ζεστασιά και κατανόηση. Υδροχόε, αν η σχέση σου τείνει να πνιγεί στη γκρίνια, τρέχα μακριά σαν να σε κυνηγά ένα σμήνος σφήκες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, καταφέρνεις επιτέλους να εστιάσεις λίγο περισσότερο στα φωτεινά χρώματα της συναισθηματικής σου παλέτας και όχι στο γκρίζο των ανασφαλειών. Ποιος/α φταίει που σου άλλαξε έτσι η διάθεση;

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET