ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 05/06/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, είναι πράγματι άξιο θαυμασμού το γεγονός πως κρατάς τελευταία το στόμα σου κλειστό σε πείσμα όλων των προκλήσεων. Όμως αν επιμένουν να σε προκαλούν έχεις το ελεύθερο να ορμήσεις… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Χρειάζεσαι πλέον ανθρώπους που είναι 100% σίγουροι πως θέλουν να είναι δίπλα σου, χωρίς να σκέφτονται αλλά […]

Neopolis Team

5 Ιουνίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, είναι πράγματι άξιο θαυμασμού το γεγονός πως κρατάς τελευταία το στόμα σου κλειστό σε πείσμα όλων των προκλήσεων. Όμως αν επιμένουν να σε προκαλούν έχεις το ελεύθερο να ορμήσεις…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Χρειάζεσαι πλέον ανθρώπους που είναι 100% σίγουροι πως θέλουν να είναι δίπλα σου, χωρίς να σκέφτονται αλλά ενδεχόμενα ή να προβληματίζονται. Πρέπει να καταλάβεις όμως και εσύ πως δεν έχει σημασία αν θα είναι για μια μέρα ή για μια ζωή. Αρκεί, για όσο είναι δίπλα σου, να θέλουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Θα τους πάρει και θα τους σηκώσεις μερικούς/ες σήμερα μέσα στο σπίτι (είτε λέγονται συγγενείς, είτε σύντροφος). Δεν γουστάρεις προβληματισμό και ανούσια κουβεντούλα σήμερα ρε παιδί μου! Όταν η ενέργεια τσακίζει κόκκαλα, το σπίτι είναι φυλακή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Καρκίνε, είναι από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι υπέροχα με την μοναδική σου ικανότητα να ανασύρεις όποτε θες προσωπικούς μηχανισμούς άμυνας και να κλείνεις έξω από το μυαλό και την ψυχή σου όσους/ες έχουν τη τάση να σου τσακίζουν το νευρικό σύστημα! Κράτα γερά!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Λέοντα, σε παρακαλώ, μην υπονομεύσεις/σνομπάρεις/απορρίψεις προτάσεις να συναντήσεις καλούς/ες φίλους/ες. Ναι, ειδικά αν το μυαλό σου παίζει παιχνίδια και ετοιμάζεσαι πάλι να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας με κάποιον/α που ξέρει μόνο να σε πληγώνει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Υποσχέσου στον εαυτό σου πως από εδώ και στο εξής θα κυνηγάς μόνο τους στόχους και τις φιλοδοξίες που ξέρεις πως θα σε κάνουν να φουσκώνεις σαν παγόνι από την υπερηφάνεια αν τους πετύχεις στο τέλος. Ποτέ ξανά πρωταγωνιστής/πρωταγωνίστρια στα όνειρα κάποιων άλλων που γίνονται ασφυκτικά καλούπια για την ψυχή σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, φυσικά και έχεις διάθεση για κοινωνικότητα και χαλαρούς ρυθμούς σήμερα. Φυσικά και θα φροντίσεις να ξεκαθαρίσεις από το πρωί σε συναδέλφους και συγγενείς πως δεν σε αφορούν για τις επόμενες 24ώρες τα προβλήματα τους και οι φοβίες τους! Κοίτα να δεις που ο Κρόνος σου πάει μερικές φορές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αυτές τις μέρες ίσως αισθάνεσαι να έχεις ελάχιστη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σου ή ότι αξίζεις κάτι περισσότερο επαγγελματικά και οικονομικά (περισσότερο έχει μάλλον να κάνει με τη στασιμότητα που βιώνεις σʼ αυτούς τους τομείς). Την ίδια στιγμή όμως αυτή η πραγματικότητα σε αναγκάζει να κουράζεσαι από τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Κι αυτό το τελευταίο δεν θα σου βγει σε καλό…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη το μυαλό σου βρίσκεται οπουδήποτε αλλού εκτός γραφείου, δουλειάς, υποχρεώσεων. Οι ανάγκες σου σήμερα αφορούν το τρίπτυχο: κοινωνικότητα, φίλοι, χαλάρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Προειδοποίηση: Αν νιώθεις εγκλωβισμένος/η στις επαγγελματικές σου επιλογές ή σε μια σχέση, σε καμία περίπτωση δεν φταίνε οι συνάδελφοι σου ή οι υφιστάμενοι σου για ξεσπάς τα νεύρα σου! Για συγκρατήσου λίγο σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Δεν είναι καινούργιο αυτό που θα σου πω: δεν μπορείς να καταλάβεις τους ανθρώπους που δεν μπορούν να απολαύσουν το παρόν τους και προσπαθούν να εκβιάσουν εχέγγυα πίστης και παρουσίας σου στη ζωή τους στο μέλλον. Από την άλλη πλευρά, για ποιο λόγο πας και συναντάς/συναναστρέφεσαι/ερωτεύεσαι/συνεργάζεσαι μόνο με τέτοιους, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα, ε;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Τίποτα δεν θα είναι ξανά όπως παλιά στον τρόπο που ανταποκρίνεσαι συναισθηματικά στον κόσμο γύρω σου. Βλέποντας γονείς, φίλους, ερωτικούς συντρόφους, συνεργάτες με τόσο ρεαλιστικά γυαλιά που σχεδόν απομυθοποίησες ό,τι συμβόλιζε για εσένα η λέξη «σχέσεις», έχασες ίσως το όνειρο μιας ιδανικής ζωής. Όμως αυτές τις μέρες θα συνειδητοποιήσεις πως κέρδισες κάτι σπάνιο: να φροντίζεις τον εαυτό σου σαν να ήταν σύντροφος/εραστής/φίλος/αδερφός.

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET