ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 05/05/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Είναι απαραίτητο για έναν/μια Κριό να ονειρεύεται και να ελπίζει πως κάθε μέρα που ξημερώνει μπορεί να πάρει την απόφαση νʼ αλλάξει τη ζωή του/της αμετάκλητα και ριζοσπαστικά. Όμως πάλι δεν μπορείς να συμβιβαστείς ούτε με την υπόνοια της λέξης ήττα. Κι έτσι έρχονται μέρες σαν τη σημερινή που προσπαθείς να […]

Neopolis Team

5 Μαΐου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι απαραίτητο για έναν/μια Κριό να ονειρεύεται και να ελπίζει πως κάθε μέρα που ξημερώνει μπορεί να πάρει την απόφαση νʼ αλλάξει τη ζωή του/της αμετάκλητα και ριζοσπαστικά. Όμως πάλι δεν μπορείς να συμβιβαστείς ούτε με την υπόνοια της λέξης ήττα. Κι έτσι έρχονται μέρες σαν τη σημερινή που προσπαθείς να βρεις ένα τρόπο να σπάσεις τις αλυσίδες που μόνος/η περνάς στα απραγματοποίητα όνειρα που κουβαλάς μαζί σου σαν άχρηστες αποσκευές. Ως πότε;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Το βασικό πρόβλημα για πολλούς/ες Ταύρους παραμένει η ανασφάλεια που επικρατεί στην καριέρα τους, είτε γιατί έχουν κάνει επιλογές υψηλού ρίσκου, είτε γιατί δεν καταφέρνουν να φτιάξουν το περιβάλλον οικονομικής ασφάλειας που έχουν τόσο ανάγκη. Και πως αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα; Καλύπτοντας με ένα άλλο φυσικά! Κι αρχίζεις τις δηλώσεις: «Ο έρωτας είναι υπερτιμημένος» ή «Νιώθω τόσο μόνος/η» ή «Θέλω μια αγάπη που θα με σώσει». Ταύρε παρʼ το αλλιώς γιατί θα χάσεις κι αυτούς τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου με τα τερτίπια σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν φεύγει με τίποτα αυτή η αίσθηση ότι όλοι/ες εκεί έξω σε βλέπουν με μισό μάτι σήμερα ή πως ακόμη κι καλύτεροι/ες φίλοι/ες σου είναι έτοιμοι/ες να σε κατακρίνουν ανά πάσα στιγμή. Υπομονή…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ε όχι! Μην απορείς σήμερα με τον παρορμητισμό, το θράσος ή/και τα ρίσκα που παίρνεις! Τόσο καιρό περιμέναμε να σου συμβεί! Άσε το μυαλό στον αυτόματο πιλότο και δράσε με το ένστικτο. Δεν θα το μετανιώσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ε ναι έχεις σιχαθεί αυτές τις συνεχείς ασκήσεις συναισθηματικής ισορροπίας! «Τι έχεις; Τι τρέχει; Με θες; Δεν με θες; Μήπως έκανα κάτι;». Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα να μαζέψεις το κουράγιο σου και ότι τσαμπουκά έχεις και να απαιτήσεις μια συνάντηση για να τελειώσει το παραμυθάκι, με happy end ή χωρίς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα νιώσε ελεύθερος/η να εκκενώσεις ένα τεράστιο μέρος της εσωτερικής σου έντασης απέναντι σε όποιον/α συστηματικά σε καταπιέζει, κατακρίνει, πληγώνει. Δεν παίζει ρόλο αν λέγεται γονιός, σύντροφος, εραστής ή συνεργάτης. Σήμερα απλά κυνηγάς το σκαλπ του/της στην πρώτη ευκαιρία!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι κάκιστη η ιδέα να επιμένεις αυτές τις μέρες σε συζητήσεις, σχέδια, πλάνα για το που και πως θα περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου. Ακολούθα την παρέα σου (ερωτική ή φιλική) όπου σου προτείνει και αν κάτι δεν σʼ αρέσει τʼ αλλάζεις επιτόπου! Κουνήσου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μην επιτρέπεις στις λέξεις «δουλειά», «χρήμα», «κρίση», «προϋπολογισμός» να μονοπωλούν την εγκεφαλική σου δραστηριότητα. Μη μʼ αναγκάσεις να γίνω γραφικός προτείνοντας πάλι μαραθώνιους σεξ. Σκορπιός είσαι γ*** την τρέλα μου! Να επιβληθείς άμεσα στον εαυτό σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Το θερμόμετρο της λίμπιντο σου ανεβαίνει σήμερα: θέλεις να γοητεύσεις, να κατακτήσεις, να προκαλέσεις. Μια μικρή παρατήρηση μόνο: μην το επιχειρήσεις με συναδέλφους στη δουλειά γιατί κάτι μου λέει πως μόλις πάρεις την επιβεβαίωση που ζητάς, θα σου φύγει και η κάψα. Σκέψου τι έχεις να αντιμετωπίζεις στο γραφείο κάθε μέρα για την επόμενη εβδομάδα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είσαι από τους λίγους/τις λίγες εκεί έξω από αντιλαμβάνεται το πραγματικό νόημα της λέξη θυσία (κι ας χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη οι Ιχθύες σε κάθε δεύτερη πρόταση τους). Αυτή την περίοδο καλείσαι να θυσιάσεις χρόνο που θα περνούσες με τους/τις οικείους/ες σου (είτε λέγονται φίλοι/ες, είτε οικογένεια, είτε σύντροφος) για να βάλεις σε τάξη την επαγγελματική σου ζωή. Και σήμερα σε πονάει τόσο που εκείνοι/ες δεν μπορούν να καταλάβουν πόση σημασία έχει για εσένα αυτό…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ναι, το ξέρω Υδροχόε μου πως το μυαλό σου δουλεύει σαν ένα PC που προσγειώθηκε από το μέλλον στο παρόν. Ναι, το ξέρω πως έχεις κουραστεί σε κάθε νέα ιδέα στη δουλειά σου να παίρνεις χλιαρές αντιδράσεις ή να σε αποθαρρύνουν οι πιο δικοί σου άνθρωποι. Μην απογοητεύεσαι κιόλας όμως. Ο αστρολόγος σου ακόμη πιστεύει σε εσένα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ακόμη μια φορά είναι ένα βήμα μόλις μακριά από το να αποδεσμευτείς από σχέσεις και δουλειές που έχουν εγκλωβίσει τη ζωή σου σε μια βαρύθυμη ρουτίνα. Κι όμως λες και ξέρεις πως, είτε το κάνεις αυτό το ρημάδι το βήμα, είτε όχι, θα αισθάνεσαι ξανά πως θυσιάζεις πράγματα (έναν/μια σύντροφο, μια θέση εργασίας) που άλλοι/ες εκεί έξω θα σκότωναν για να τα έχουν. Αναπόδραστο το ανικανοποίητο Ιχθύες μου γενικά, κι αυτές τις μέρες ακόμη περισσότερο!

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET