ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 05/04/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, απέφυγε σήμερα τις σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες/συναδέλφους και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα για το αν ενδιαφέρεται κάποιος/α για εσένα ή όχι. Οι παρεξηγήσεις είναι προ των πυλών. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Οι ερωτευμένοι Ταύροι είναι υπερβολικά/εκστατικά/αναπόδραστα ευτυχείς σήμερα. Αυτός είναι μάλλον και ο λόγος που δεν έχουν λόγο να διαβάζουν […]

Neopolis Team

5 Απριλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, απέφυγε σήμερα τις σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες/συναδέλφους και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα για το αν ενδιαφέρεται κάποιος/α για εσένα ή όχι. Οι παρεξηγήσεις είναι προ των πυλών.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Οι ερωτευμένοι Ταύροι είναι υπερβολικά/εκστατικά/αναπόδραστα ευτυχείς σήμερα. Αυτός είναι μάλλον και ο λόγος που δεν έχουν λόγο να διαβάζουν αυτό το tip σήμερα. Οι υπόλοιποι; Όχι δεν είναι δυστυχείς! Όμως ελπίζουν τόσο δυνατά για μια αλλαγή, που ονειροπολούν σε συναισθηματικά τοπία χωρίς προσανατολισμό. Και όποιος/α αντέξει…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, όλοι γνωρίζουμε πως η γλώσσα σου μπορεί να γίνει πιο καυστική και από καθαρό υδροχλωρικό οξύ. Οπότε σήμερα μην κάνεις μόστρα τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα γιατί κάτι που ξεκινά σαν αστείο μπορεί να καταλήξει σε αγώνα πυγμαχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Όποιος/α κάνει το λάθος να σε αμφισβητήσει/προκαλέσει/εκνευρίσει σήμερα θα νιώσει σε ανύποπτο χρόνο τις δαγκάνες σου σαν μέγγενη να του/της σφίγγουν το λαιμό. Πρώτα χτυπάς και μετά ρωτάς…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Οι υψηλές προσδοκίες! Όποιος/α και αν βρεθεί στο διάβα σου, ό,τι κι αν ακούσεις να σου λένε για μελλοντικά σχέδια, για αλλαγές στη δουλειά ακόμη και για τα υπέροχα μάτια σου, μην μασήσεις πριν δεις αποδείξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

E-mail φίλου Παρθένου που παρέλαβα χθες: «Stardome, αναρωτιέμαι συχνά αν είμαι υπερβολικά απαιτητικός από τον έρωτα και, εκβιάζοντας την αγάπη του Άλλου, αδυνατώ να διατηρήσω ανέπαφα τα όρια του εαυτού μου. Μήπως το μόνο που μου αξίζει είναι μια αψεγάδιαστη και επιτυχημένη κοινωνική περσόνα;». Παρθένε, το μόνο σου λάθος είναι πως οι παρυφές της αγάπης σου βρίσκονται στα άστρα, ενώ οι άνθρωποι περπατούν στη γη. Αλλά θα μάθεις να προστατεύεσαι με τον καιρό. Μαθαίνεις γρήγορα έτσι κι αλλιώς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ο έρωτας έχει πρόσωπο; Κάθε φορά που δημιουργείς μια ιδέα, που πετυχαίνεις στη δουλειά σου, που προσφέρεις ένα δώρο, όλα αυτά δεν είναι έρωτας; Δεν είναι εμπειρίες που θα μοιράζεσαι τώρα/στο μέλλον/ως το τέλος για να ανασύρεις τον έρωτα από τα βάθη κάθε ύπαρξης που αναπόδραστα θα βρεθεί στο δρόμο σου; Ζυγέ μέρες σαν τη σημερινή μπορείς να χαμογελάς που καταφέρνεις να ζεις τον έρωτα όχι σαν πρόσωπο, αλλά σαν υπόσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι ευτυχές πως στη δουλειά σου έχουν αρχίσει να ανοίγουν νέοι δρόμοι (ενώ αν ψάχνεις για δουλειά, συνεχίζεις με διάθεση να αναζητάς). Όμως το σημαντικό της ημέρας δεν είναι αυτό. Είναι η εσωτερική σου ηρεμία που κερδίζει έδαφος! Είναι πως επιτέλους αποδίδει καρπούς μέσα στις σχέσεις σου, η τακτική της επιθετικής γαλήνης που έχεις υιοθετήσει. Είναι πως χαμογελάς παρότι οι κυνόδοντες σου παραμένουν απειλητικοί για όποιον/α σε ενοχλεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, σήμερα το σώμα είναι πρόθυμο αλλά το μυαλό ανέτοιμο ν’ ακολουθήσει τους επαγγελματικούς ρυθμούς της ημέρας. Και τι κάνεις σʼ αυτή την περίπτωση; Μένεις συνεπής στις συμβατικές σου υποχρεώσεις και δεν αποτολμάς σημαντικές συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πολλές φορές σου έχω επαναλάβει πως δεν είσαι των παρορμητικών αποφάσεων, αλλά πάντα περιμένεις το κατάλληλο timing για να ξεσπάσεις. Σήμερα είναι μια μέρα που το timing είναι με το μέρος σου και μερικοί άνθρωποι γύρω σου ή θα αρχίσουν να σε σέβονται ή θα δουν την πόρτα της εξόδου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Έλα τώρα! Σε έχω για περισσότερο ώριμο/η από το να ξεκινήσεις να φλερτάρεις από αντίδραση, έτσι για να αποδείξεις στον εαυτό σου πως έχεις ξεπεράσει το παρελθόν. Δεν είσαι για γκάφες που μόνο οι Λέοντες είναι ικανοί/ες, σύμφωνοι;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου! Πόσες φορές πρέπει να επαναλάβω πως τα προσωπικά σου ζητήματα δεν πρέπει να τα συζητάς με συνεργάτες; Δίνεις πατήματα για να σε εκμεταλλεύονται! Μην το κάνεις!

Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET