ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 05/03/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, αφού το ξέρεις πως το καλύτερο ατού διαπραγμάτευσης και πειθούς είναι το δολοφονικό σου βλέμμα, γιατί δεν το χρησιμοποιείς σήμερα; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Πως αλλάζει το σκηνικό από τη μια μέρα στην άλλη; Χθες στη μούγκα, σήμερα στην πάρλα. Χθες ζητούσες μοναξιά, σήμερα επιζητάς καλή παρέα. Και ύστερα λένε […]

Neopolis Team

5 Μαρτίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, αφού το ξέρεις πως το καλύτερο ατού διαπραγμάτευσης και πειθούς είναι το δολοφονικό σου βλέμμα, γιατί δεν το χρησιμοποιείς σήμερα;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Πως αλλάζει το σκηνικό από τη μια μέρα στην άλλη; Χθες στη μούγκα, σήμερα στην πάρλα. Χθες ζητούσες μοναξιά, σήμερα επιζητάς καλή παρέα. Και ύστερα λένε πως οι Ταύροι είναι ισορροπημένα πλάσματα…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, δεν είναι τόσο η σωματική κούραση που σε εξαντλεί σήμερα. Σωματικές αντοχές διαθέτεις. Είναι αυτό το πλάκωμα που αισθάνεσαι από την ρουτίνα σου. Αυτή η αίσθηση της πίεσης να βγάλεις την ημέρα. Πρόσεχε τα ξεσπάσματά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν νιώθεις ευάλωτος/η, παραπονεμένος/η ή έστω ζαλισμένος/η από την ένταση της καθημερινότητας τότε δεν είναι χαζό να πεις «Ναι.» σε προτάσεις για εξόδους ή να κάνεις υπερωρίες; Η λέξη ΗΡΕΜΙΑ σου λέει τίποτα; Αυτό είναι που χρειάζεσαι σήμερα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αυτά που σήμερα νιώθεις πως έχεις ανάγκη: ηρεμία, χαμηλά φώτα, μια αγκαλιά, χαλαρωτική μουσική. Αυτό που πρόκειται να βιώσεις: διαμάχες (με το καλημέρα στη δουλειά), εντάσεις (με τους γονείς), αβεβαιότητα (για το μέλλον). Test αντοχών είναι η μέρα όπως καταλαβαίνεις…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να πετύχεις με τα λόγια σήμερα. Γοητεύεις, καθηλώνεις, εκδικείσαι. Επέλεξε με προσοχή τους στόχους σου…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σαν μετρ της γοητείας και της διαπραγμάτευσης που είσαι, γνωρίζεις πως πολλές φορές η επιτυχία κρύβεται στο να επιτρέπεις στον/στην άλλο/η να νομίζει πως είναι σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με εσένα. Τότε, σε μια έξαρση ναρκισσισμού, συνήθως συμφωνεί σε αυτό που θα του/της ζητήσεις. Σήμερα μπορείς να το κάνεις! Μπορείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, λένε πως η παράνοια και η ευφυΐα χωρίζονται από μια λεπτή κόκκινη γραμμή. Σήμερα οι απόψεις των γύρω σου θα σου μοιάζουν τόσο παγιωμένες και αρτηριοσκληρωτικές (λες και χτυπάς πάνω σε τοίχους από μπετόν) που η έκρηξη δεν είναι μακριά. Προστατέψου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, με τις ψυχολογικές σου άμυνες ένα βήμα πριν την παράδοση, δεν λέει να επιτρέπει σε συναδέλφους ή/και συγγενείς να σε επηρεάζουν με την πεσμένη διάθεση τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όταν μια μέρα περνά στο χώρο εργασίας χωρίς να συμβαίνει τίποτα που να ταράζει τα νερά, δίχως ακραίες συμπεριφορές ή νεύρα, τότε είσαι ευτυχισμένος/ή. Και όταν συμβαίνει αυτό, ανοίγεις την καρδιά σου και ζητάς παρέα, φίλους, κοινωνική εμπλοκή. Ναι, σήμερα έχεις μεγάλες πιθανότητες να σου συμβεί. Ο αστρολόγος σου στο εύχεται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, ίσως παρατηρήσεις σήμερα πως δουλεύεις με την ίδια ένταση αλλά τα αποτελέσματα της δουλειάς σου είναι κάτω του μετρίου σε σχέση με το συνηθισμένο. Λέγεται πνευματική εξάντληση το φαινόμενο και δεν λύνεται με το να τιμωρείς τον εαυτό σου ή να σε βρίζεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Πριν οτιδήποτε άλλο, μια ερώτηση: έχεις ερωτικό σύντροφο (και sex buddy μας κάνει) για να ξεδίνεις σεξουαλικά την ένταση σου; Αν η απάντηση είναι θετική, τότε όλα είναι μια χαρά και ξέρεις τι να κάνεις σήμερα. Αν η απάντηση είναι αρνητική ο αστρολόγος σου θα δείξει κατανόηση και θα σε συγχωρέσει αν καταφύγεις σε υποκατάστατα (σοκολάτα, junk food, δακρύβρεχτες ταινίες) για να ξεδώσεις τη συναισθηματική σου πείνα.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET